- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.161
Takımımıza hoş geldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, kaptanımız daHoşbuldum. Kuralları kabul ediyorum.
Boyum 1.68
Güncel kilom 63.8
Hedef kilom: 57
Hoşbuldum. İnşallah hedefe ulaşacağım :)Takımımıza hoş geldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, kaptanımız damuska77 . Bu takımdan mezun olduk ikimiz de :) İnsallah seni de istedigin kiloya ulastırırız. Cumadan cumaya tartılıyoruz, günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Bir de ceza listemiz var takım içinde, kaçamak yapılırsa su veya spor eksik olursa atlama cezası veriyoruz :)
Teşekkür ederim.ya 1.5 saat falan yurudum :) hizli tempo 6 ile acik havada.
betül gazı verdi kenera çekildi bebiş@btlbetul canım sen bugun başladınmı diyetine ben yarın yeniden başlıcam ona göre 1 gün gerinden gelirim:)
muska dediydi uyma betüle vazgeçer diye ee buyukleri dinlemek lazımbetül gazı verdi kenera çekildi bebiş
elinde olmayan nedenlerden ötürü yapamamış eski sisteme geri dönmüş msjları okuyunca anlarsın
ayy bugün yediğim pilavın vicdan azabını yaşıyorumhayırdır kızlar çok sessiz bugun burası:)
Niye ki tam uymuyor musun.?
Her halukarda verirsin bence
Canım seni bugunden itibaren ceza listesine alıyor muyum? İyileştin mi?
Siz hangi takımdasınız??Teşekkür ederim.
ne pilavı kız görmedim dur bakayım:)ayy bugün yediğim pilavın vicdan azabını yaşıyorum
nerdeyse tartıda 1 kilo almış gördüm kendimi kabus gibiydi sabaha ne olurum acaba
öğlen yemişsin canım ya niye bu kadar taktın ben tartılmadım bile korkumdan dün akşam yediklerimi eritemedim daha o derece:)ayy bugün yediğim pilavın vicdan azabını yaşıyorum
nerdeyse tartıda 1 kilo almış gördüm kendimi kabus gibiydi sabaha ne olurum acaba
Bende de o şüpheli :))Şimdilik uyuyorum asıl soru kaç gün uyacağım
Hadi bakalım.Zıpla o zamnAl canm al tabiki de. Spor yapmadim. Cezama raziyimmm
Kız kaç porsiyon yedin ki???öğlen yemişsin canım ya niye bu kadar taktın ben tartılmadım bile korkumdan dün akşam yediklerimi eritemedim daha o derece:)
afiyet olsun sanada yok da yedim işte ne sor ne ben söylimKız kaç porsiyon yedin ki???
Benim gibi çifköftenin dibine mi vurdun.
adam sevdiceğini beslemiş seninki gibi olsa takmam kafamaöğlen yemişsin canım ya niye bu kadar taktın ben tartılmadım bile korkumdan dün akşam yediklerimi eritemedim daha o derece:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?