Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbuldum. Kuralları kabul ediyorum.
Boyum 1.68
Güncel kilom 63.8
Hedef kilom: 57
Takımımıza hoş geldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, kaptanımız da muska77 . Bu takımdan mezun olduk ikimiz de :) İnsallah seni de istedigin kiloya ulastırırız. Cumadan cumaya tartılıyoruz, günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Bir de ceza listemiz var takım içinde, kaçamak yapılırsa su veya spor eksik olursa atlama cezası veriyoruz :)

Hoşbuldum. İnşallah hedefe ulaşacağım :)

kızlar menümü yazıyım

kahvaltı

1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
yarım çay kaşığı kadar lor
1/2 kk peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık

ara sade Türk kahvesi

öğlen
6 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt

ara sade soda

akşam
2 yk kuru börülce yemeği
2 yk yoğurt

spor 2 mil ve 2 kat ev temizliği 5 saat kadarcık
su 3 lt

muska77 , kollontai , morordek , nilsub

@btlbetul canım sen bugun başladınmı diyetine ben yarın yeniden başlıcam ona göre 1 gün gerinden gelirim:)
betül gazı verdi kenera çekildi bebiş
elinde olmayan nedenlerden ötürü yapamamış eski sisteme geri dönmüş msjları okuyunca anlarsın

öğlen yemişsin canım ya niye bu kadar taktın ben tartılmadım bile korkumdan dün akşam yediklerimi eritemedim daha o derece:)
adam sevdiceğini beslemiş seninki gibi olsa takmam kafama
ben kendimi besledim.. elimin ayarına sayıyorum şuan
ben yarın yapıcaktım kaçamağımı ama yalan oldu benim asıl takıldığım mesele bu kaç aydır lahmacun yemiyodum yalan olduu

Ben bittim ya bugün. Sabah erkenden basladim. Daha yeni oturdum. Bacaklarimi hissetmiyorum. Bu tasinma isleri ne kadar zor.Daha kolilemeye baslamadim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…