- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.201
fena kitlemiş yanlızevet bencede normalde kazasız atlatıyodum..
ama bugün yemeği o koydu 4 kaşık yeter dedim 2 kaşıkta benden dedi hatun üstünede yoğurt koydu hemen .. direkt kitledi yani bulgur pilavını bana
Herhangi bir takımda değilim.Siz hangi takımdasınız??
sürer hayatım sürer bide çocuklar üniversiteye başlayınca götürür tamam yarın 1 .gün tamam beraber:)
tamam şekerim iyi geceler:)Canim yarin tartil ki bari 14 gunde ne kadar kilo vermisiz ona bakalim.... bu ay sonu 78 olmam lazim. Dolma bile var nolsun daha. Sporu aksatmayalim ama tamam mi.
Ben kacar cocuklar uyudu. Ben de cok yorgunum. Yakin takiptesin. Listeye sadik kalmaya çalışalım
annelerin özel yeteneğifena kitlemiş yanlız
doğruannelerin özel yeteneği
Günaydın hanımlar!
Hafta sonu cezalarını yazayım da hemen atlayın:
@ebrusonmez - 200
btlbetul - 100 (aslında yazmayacaktım da baktım artı cıkmıssın demek ki cilek cok kacmıs, bi zıpla kendine gel dedim )
savurgan - 100
afife lale canım sen girmek istiyor musun ceza listesine?
Sen bi 100 atlama yap o zaman Duygucum :)) valla artik nasil islemisse beynime, hala yemegi çok kacirinca hemen başlıyorum cekirge gibi ziplamaya. Ama cidden ise yariyorayy bugün yediğim pilavın vicdan azabını yaşıyorum
nerdeyse tartıda 1 kilo almış gördüm kendimi kabus gibiydi sabaha ne olurum acaba
Al canm al tabiki de. Spor yapmadim. Cezama raziyimmm
Senin sporun yoktu ama tum gun ev isi yapmadin mi taşınma icin? Temizlik vs onlari da spordan sayarim ben. Önemli olan yediğini yakmakBen bittim ya bugün. Sabah erkenden basladim. Daha yeni oturdum. Bacaklarimi hissetmiyorum. Bu tasinma isleri ne kadar zor.Daha kolilemeye baslamadim bile
Ben kollontai kadar gaddar olamiyorumCanim cikolata, tatli ya da yemegi fazla kacirmak gibi seylereyse evet beni de yazabilirsinAma patatesten ya da oglen 1 dilim ekmekten ceza bana biraz garip geliyor Yani hakkedersem ver cezami yardimci kaptanim
Yok ebrucum bu sürekli olmaz kilo vermen takıldığında yap ben öyle yapıyorum sabah domates salatalık peynir zeytin yada omlet yapıyorumAma isveç yapıyorum. İsveçten sonrada bunu deneyeyim.
Betüşcüm sen fakirlikden bilmiyon kankim bende hiç yemediğimden hayatım boyunca puding tulumba tatlısı ( oda ramazanlarda misafire alırsam tadarımolur mu canım bir külbastıyla bir tavuk göğüs aynı olur mu pehhh fakirlik işte külbastının sadece adını biliyoz :))))
Okudum, kabul ettim..
Alemsinn yaa çatlakk
Betüşcüm sen fakirlikden bilmiyon kankim bende hiç yemediğimden hayatım boyunca puding tulumba tatlısı ( oda ramazanlarda misafire alırsam tadarım) onun hariçi hiççççç tatlı yemem belkide o yüzden yıllardır bir deri bi kemik gezdim ortalıkda sen gel avustralyaya ben sana neler alırım şekerli simit hormonlu sebzeler anammm bu açlık ne kötü birşeymiş canlarım yaaaa sen gece 2 de uyan açlıkdan karnımdan gökgürültüsü gibi ses geliyor eşimide kaldırdım yaptığım öfffff püffffflemeyle sıskaaa açım ben dedi sofra hazırladı oturdu yedi gelsene sende aç değilmisin diyor bide ama ben hayırrr nayırrrr dedim yemedim
Gunaydin hanimlaar!
Kacamaksiz bol eksili bir gun olsun.. Ben sabah gene 59.2 geldim. Sanirim sabit kalmak en basarili oldugum seymis, bilememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?