- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.321
Fit görünmüyorum bu şekilde, fit olmak istiyorum o yüzden 57 civarı olmam lazım en çok :) Umarım düşersin istediğin kiloya en kısa zamandakilon iyiymiş bende olsam bi:) 63 daha ne isterim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fit görünmüyorum bu şekilde, fit olmak istiyorum o yüzden 57 civarı olmam lazım en çok :) Umarım düşersin istediğin kiloya en kısa zamandakilon iyiymiş bende olsam bi:) 63 daha ne isterim
diğer takımların ajanımısın yoksa uzaktan izledim falan ne oluyoruz takıma ajan sızmış kızlarEvet biliyorum dediğim gibi uzaktan izleyip herşeyi öğrendimİnşallah bende sizin gibi istediğim kiloya ulaşırım.Aslında bir yerden başlasam yürüyüşü çok severim mesela ama bu ara tembellikte zirve yapıyorum resmen bi bahane bulup yapmıyorum.Bari takıma gireyim gaza gelirim dedim burda insanlar birbirini motive ediyor bide aktif olduğundan (umarım hep böyle olur) katılayım istedim.Kabul ettiğiniz için teşekkürler
İnşallah bende üstüme düşen görevleri yerine getirip hem takımın başarısını düşürmeyeceğim hemde hedefime ulaşacağım
![]()
bende 76 kilodayım hedefim 58 bakalım:)Fit görünmüyorum bu şekilde, fit olmak istiyorum o yüzden 57 civarı olmam lazım en çok :) Umarım düşersin istediğin kiloya en kısa zamanda![]()
Yok kız kefire niye kızayımiyi arada içersem kızmak yok yani:) ama bir buyuk bardak 120 kalori imiş çay bardağı ile 2 kere içmek lazım aralarda:) oda tadını severmiyim bilmiyorum daha yarın karar vericem kötü olsa bile şifa niyetine dikip içerim:)
evet ama senin mantığında doğru geliyor bana öğlen biraz fazla olunca akşam kısmak gibi yada yiyince daha fazla hareket doğru bir yerde o yüzden kilonu koruyorsun bence:)Yok kız kefire niye kızayım1 büyük ayran da yaklaşık 100-110 kalori civarı ama ben hep kalorinin neyden alındıgını da önemsedigim icin ayran, kefir, süt, yogurt bunlara kızmam :)
öğlen oldu öğlenGünaydınlarrrrr
Yok kız kefire niye kızayım1 büyük ayran da yaklaşık 100-110 kalori civarı ama ben hep kalorinin neyden alındıgını da önemsedigim icin ayran, kefir, süt, yogurt bunlara kızmam :)
Merhaba yeni kabul edildim ama dayanamadım kefir denince :) bir ara bende düzenli içiyordum kesinlikle çok güzel oluyor tadı kendiniz mayalayacağınız için.Hazır olanları denemiştim hiç sevmemiştimiyi arada içersem kızmak yok yani:) ama bir buyuk bardak 120 kalori imiş çay bardağı ile 2 kere içmek lazım aralarda:) oda tadını severmiyim bilmiyorum daha yarın karar vericem kötü olsa bile şifa niyetine dikip içerim:)
Evet mesela dayanamayıp tatlı yediysem direkt diger ögünden kısıyorum ya da spora agırlık veriyorum. Kalori hesabı da yapıyorum bi yandan ama saglıklı ama kalorisi nispeten fazlaysa (ayran gibi işte) vucuduma zararı yok, yağ olma olasılıgı düsük diye onların kalorisini pek önemsemiyorum. Benimki ortaya karışık bi şey yani, ne sen sor ne ben söyleyeyimevet ama senin mantığında doğru geliyor bana öğlen biraz fazla olunca akşam kısmak gibi yada yiyince daha fazla hareket doğru bir yerde o yüzden kilonu koruyorsun bence:)
iyi arada içersem kızmak yok yani:) ama bir buyuk bardak 120 kalori imiş çay bardağı ile 2 kere içmek lazım aralarda:) oda tadını severmiyim bilmiyorum daha yarın karar vericem kötü olsa bile şifa niyetine dikip içerim:)
Sana iyi bi şey desem de yaranamadıgım icin agzımla kuş tutsam faydası yokukelaaa leylek ammmaaaan sevsinler :)
Sen de kefir iç, sana da göz yumalımpazarlık pazarlık ooo torpil yok.....
kız o kefir mi yapar evde üşengeç kediSana iyi bi şey desem de yaranamadıgım icin agzımla kuş tutsam faydası yok
Sen de kefir iç, sana da göz yumalım![]()
evet efenim torpil buyuk yerden simitçi martıdan hee bu arada yarın simit günümpazarlık pazarlık ooo torpil yok.....
kız o kefir mi yapar evde üşengeç kedi![]()
kız sen kusana geç kolayda hem:)pazarlık pazarlık ooo torpil yok.....
evet efenim torpil buyuk yerden simitçi martıdan hee bu arada yarın simit günüm![]()
heheehdiğer takımların ajanımısın yoksa uzaktan izledim falan ne oluyoruz takıma ajan sızmış kızlar![]()
kız sen kusana geç kolayda hem:)