- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.141
her dostluk emekle kazanilmistir güzelim. her dostlukta bin emek vardir. güven kazanmak yillar sürer kaybetmek birkac saniye.. dostluk gercekse cok güzeldir. iki tarafliysa güven varsa essizdir dostluk. dostluk cok yüksek bir kavram. herkes buna layik olamaz. senin icin vicdanin rahatsa lütfen üzerinde düsünme bile. niye kirildin incindin ve buna müsade ettin . kimin seni kirmaya hakki var güzelim ya. kimin senin üzerinde hakki var. yazik degilmi gözyaslarina. yazik degilmi o zavalli midene?. kendine gel lütfen ya senin cocuklarin var esin var mutlaka akrabalarinda var iste gercek dostlarin bunlar.. düsünme tamammi canim . ben senin yazilarindan cok dostcanlisi oldugunu coktan anladim . dostluk cok güzelde canim ne olur üzme artik kendini. benimle birlikte gir listeye bu hafta.. seni uzun süre oyalar diyet spor fazla düsünmezsin oldumu canim:1hug:
mersacim... uzun zamandir ayni durumdayim..zaman herseyin ilaci diyorum .. cok okuyorum kendime yardimci olmak icin , cunku baska bir yardimcim yok..yalnizim.. okuyorum nasil hareket etmem gerektigini ögreniyorum ama yapamiyorum
daha 30 yasindayim ama herseyi yasiyarak tecrübe edinme durumum oldugu icin ruhen cok yasliyim
bir yönden iyidir yasiyarak ögrenmek.. ama kücük bir destek olsa bir rahatlatici bir anlatan bir uyaran bir hatirlatan bir dinleyen bir gösteren.............................
neyse
suyeter tek kelimeyle harika olmus bayildimm
reyhan ablamda ne guzel söylemis
ayyy bayildim yaaa...samimi gördügüm an düsündügümü yazmak istiyorum ... chokocummm böyle yanaklarini sikasim geldi ama böyle mincira mincira.. hicte öyle huylarim yoktur hafif nevale ayaklarim vardir..ama o yanaklar cok sIKILasi yaaaaaaa
bijodaaa allahim nasil masum bir ifadesi var.. onun sikilicak yanagi yok :)))kalmamis :))) ama cok masum tertemiz bir ifadesi var
chokocum yazdiklarina katiliyorum .. insanlar dost aramali.. bahsettigin özellikteki insanlari hayatimizdan uzaklastirmali ve iyi insanlarla cevremizi süslemeliyiz.. su siralar öyle dertliyim ki bu konulardan .. öyle yalnizim kii... ama hani inadina dik durursunyaaa... inadina agladigini duyurmassin göstermessin... bunu kimse anlamaz ..yanlis yorumlar..insamiz sever acitasyonu...dik durdun mu sevilmessin takdir edenin olmaz... offf cok zor yaaa yasamak
Merhabalar güzel takımım .. karabatak geldi.. :) bi su yüzündeyim bir su dibinde bu aralar.. sanrım ruhum yaşamımı da etkilemeye başladı..
Yeni yıl beni pek bi güzel sarıp sarmaladı ne yazık ki grip oldum annemlerdeyim 2 gündür ,oğluma bile bakamıyorum diye annemlere gittim ama mecbur elim mâhkûm döndüm evime..
Artık yarın rabbim hakkımda hayırlısını eyleye.. Doktora gidicem yarın yoksa olmuyor böyle. İnşallah oğluma da geçmez.. Geçen sefer hepimiz mâaile hastalanmıştık..biz neysek de ona kyamıyorum..
Bu hafta hiç yediğime içtiğime dikkat edemedim, hastayım diye de 2 gündür ne varsa tıkıştırıp duruyorlar ağzıma ,. bakalım 1-2 güne toparlanıcam bi zevâl gelmezse :)
günaydinlarrrrrrrrr. okuldayim size bir bakayim dedim. kallisimden baska gelen olmamis.
ben bir kahve ictim ise geldim. cok cok cok dikkatliyim. aksam yatmadan ölcülerimi aldim pcde bir grafik hazirladim ciddi ciddi basladim ya nihayet. gece uyuyamadim. cok dua ettim ben elimden geleni yapacagim allahim sende yardim et diye. ayni anda sporada baslamaliyim. en azindan kosu bandinda yürümeye. ben arada sirada firsat buldukca bakarim size.. öpüyorum simdilik. is kanunlari ögreniyoruz bu hafta. avukat yapacaklar galiba beni,kaydirigubbakcemile3
gercekdenmı kallıste bızdede yagdı aksam ama su anda erıyor.duzelcekmıs hava tekrar ama bakalım.chocolate ve bijoux cok guzel cıkmısınız .bı dahakı sefere bende gelmek ıstıyorum ona gore.chocalatem canım cok tsk ederım orta alan tarzı bır yerde bulusalım bırgun kıyamam sana.bu hafta mecıdıyekoye gecmeyı ogrenmeyı planlıyorum arkadaslarım mecıdıyekoye tasındı.ondan sonra halledebılırım ıns
o soğukta şimdi bir soba olacaktı. üstünde de çaydanlık ve kestane. televizyonda da eski bir türk filmi ohh gel keyfim gel
merhabalar oğlum dün gece 2 gibi ateşlendi tabi sabah ta aynı durum tekrar etti h1n1 olma ihtimali yüzünden öyle çok korktum ki sabah ilk iş doktora götürdük eşimle Allaha çok şükür otit dedi doktorumuz ben hala telaşlıyım ama değildir inşallah ne büyük bi korku rabbim herkesin çocuğunu korusun insanın içi gidiyor
yeni mail adresimi alabülürsünüz arkadaşlar aşağıda bakın yazıyooo :)) yeni aldım...
selamlar.
evet papatya piam dogru söylüyor. spora kesinlikle vakit ayirmalisin bir hafta zorla kendini ikinci hafta baglasalar duramazsin. spordan sonra okadar iyi hissedersinki kendini asla vazgecemezsin. yani basliyana kadar yoksa gerisi kendiliginden geliyor. ve sporla 5 kilo versen 10 kilo vermis gibi görünüyorsun. kendini nekadar enerjik hissettigini söylemiyecegim kendin yasaman gerek. bunlari nedenmi söylüyorum? cünküüüüüüüüüüü bugün artik bende basladim. spor ayakkabimi giydim ayagimin agrisina kalcamin sizlamasina aldirmadan 20 dakika normal tempoda yürüdüm kosu bandinda. su an her zerrem zonkluyor ben bu zonklamayi cok seviyorum. cünkü yaglarimi yakan makinenin motorunu calistirdigimi ve hedefime tam gaz gittigimi düslüyorum.
yavruna cok gecmis olsun elektra. insallah cabucak atlatir.
ay geldim ama çok zor geldim.. ayça benim büyük kız yani falçatayla açarlar kalemlerini bunlar sürekli kalemtraş kullanmaları yasak dün çizim yaparken parmağını öyle bir kesmişki anlatamam dünden beri kanı ancak durdurduk derisini almış iyice... dünden beri dersini yapmaya uğraşıyor ama çok zor bu yüzden laptop elinde ağır ağır çizmeye uğraşıyor onun 5 dakika bir şeye bakmasını fırsat bilip yazdım bende.. reyhan ablam maşallahın var sabah tekrar okuyup ne yapmışsın bakıp yazacağım..
canım resimlerine baktım çok tatlısın .bijox da öyle .ikinizlede telefonla görüştüm sesinizden bile anladım ne kadar samimi içten olduğunuzu.kısmetse bir gün bir yerde görüşürüz.mustang yazın geldi buraya ama çok istememe rağmen görüşemedik. sen gelirsen bak sakın habersiz gelme...bende canım senin gibi samimi içten gerçek dost istiyorum ve 2 gün önce dostum dediğim birini hayatımdan çıkardım bende çok büyük bir boşluk olacak biliyorum ama artık kimsenin beni üzmesini hastalandırmasını istemiyorum elimden geldiğince izin vermiycem artık....
piacım çikolata için bende aynı şeyleri düşündüm dediğin gibi bijox da artık bişey kalmamış daha ne zayıflıycak.
.bende arkadaş konusundan hatta akraba konusundan çok üzüldüm bu aralar .gerçek dostu kötü gününde olduğu kadar iyi günündede anlıyabiliyosun
biraz sivrilip öne çıktığın anda darbeler ardarda geliyor anlıyorsun gerçek dost kim veya değil.hayat böyle olsa gerek her şey her zaman istediğimiz gibi gitmiyor.şu an benimde içimde fırtınalar kopuyor ama zaman herşeyin ilacı .
mersam çok teşekkürler,senin de sesin öyle samimi ve içtendi...
lütfen üzülme,o üzülsün.çünkü o da kaybedenlerden olmuş.iyi bir dost bulmak çok zor,o derdine yansın !:umursamaz:
yok yok yapmışsın ablam gayret etmişsin değilmi... hadi gayret ablam kaçamaklara izin vermezsek olur ancak biliyorsun değilmi.. şu hafta sonlarını ve akşam yemeklerini bir düzene koymalıyız.. dün akşam eşim söylene söylene geldi kendisi aşırı ekmek yer son zamanda 3 kilo almış 85 olmuş akşam yemeklerini az yap yada ben yemiyeyim dedi.. kendime öyle kızdım ki adam 3 kilo alınca önlem alıyor biz alamıyoruz dedim... bir kaç gün daha bekle hayatım beraber diyet yaparız dedim çok mutlu oldukaydirigubbakcemile3 sporda yapalım dedi ama onun kasdettiği spor :roflol::roflol: yok öyle yağmaa:roflol:oyyyyyy canim ya gecmis olsun kiyamam..a.s.
cok birsey yapmadim kallisim ama aslinda cokkkkkkkkksey yaptim yani basladim. 20 dakikacik yürüdüm 116kalori 2600adim 1,6km. cok degil ama basladimya gerisi gelecek kallisim benden ümidini kesmedigin icin seni utandirmiyacagim..sonra o bantli masaj aletiyle ayakbileklerime kadar masaj yaptim. cok iyi geldi dusumuda aldim yanimda cayim keyif catiyorum.. hem yorgunum hem icim kipir kipir. mutluyum iste.:1rolleyes:
canım benim okudum eşinin mesleğini nereden bileyim hayatım yaaadelikafaduldensöylediklerine aynen katılıyorum .bende zaten yıllardır istiyorum ama cesaret edemiyorum
sokağa atacak param da yok zaten kenarda fazladan biraz param olsa batsada önemli değil diyebilsem o zaman gözüm kapalı girerim ama biz kendi kendimize yeten bir aileyiz.kredi çekerim demiştim ya sonradan düşündüm karar verirsem arabamı satarım dedim ama piyasa çok kötü ondanda vazgeçtim gibi.anladığım sizlerde benim ve kocam gibi düşünüyorsunuz acaba benmi çok korkak davranıyorum sizlerinde fikrini alayım dedim ama düşüncelerimiz aynı.
kallistem o gün yazdığın bir muhasebeciye danış demiştin ya çok güldüm .eşimede söyledim bir muhasebeciye danış bide muhasebe ücreti var diyor arkadaşım dedim.gülmemin sebebi eşim muhasebeci.saol canım benim bu kadar zaman ayırıp yaşadıklarını fikirlerini yazdığın için.yok yok ben yerimde oturiyim bide çocukların geleceğini orda kaybedersem artık beni kimse toparlayamaz sen 107 olmuşsun ben kesin 150 olurum.
neyse diyerek geçiştirdiğimiz şeyler hayatımızda büyük boşluklar yaratıyor.. bir çoğumuz yalnızız.. bende hep destek ararım... bazen durduk yere gözyaşı döktüğüm olur bir kahve içip dertleşecek kimsem yok diye... ama çok sosyal biri değildim zaten çünkü ya ayak uyduramadım arkadaşlarıma yada onların ayak uydurmasını beğenmedim... istanbulda çok kişiyi bıraktım arkamda... çok zaman ağlasam sızlasamda seviyorum yalnızlığı..mersacim... uzun zamandir ayni durumdayim..zaman herseyin ilaci diyorum .. cok okuyorum kendime yardimci olmak icin , cunku baska bir yardimcim yok..yalnizim.. okuyorum nasil hareket etmem gerektigini ögreniyorum ama yapamiyorum
daha 30 yasindayim ama herseyi yasiyarak tecrübe edinme durumum oldugu icin ruhen cok yasliyim
bir yönden iyidir yasiyarak ögrenmek.. ama kücük bir destek olsa bir rahatlatici bir anlatan bir uyaran bir hatirlatan bir dinleyen bir gösteren.............................
neyse
mersam unutmadan yazayımda süveter çok tatlı olmuş güle güle kullansın arkadaşın..ayy bu gün iyce dağıttık sen yaşım 30 mu demiştin aaa 31 olmuş yarında 31 dimi son kararın ben yaşımı hiç söylemiyim aman allahım hepinizinmi ablasıyımmafoldumbenopuyorumnanaktan
yok tatlım uyumuyordum ben buradaydım ama yoğun bir temizlik var gelemiyorum..günaydınlar herkese işe gitmeden bir bakayım dedim kk ya ama kimsecikler yok sanki herkes uyuyor yada eşini işe çocuğunu okula gönderiyor galiba benim kuzucuğumda içeride mışıl mışıl uyuyor eşim işe gitti ve bir bardak süt içtim gitme sırası bende dediğim anda eşim böğğğ diye odaya atladı ayy ödüm patladı meğer gitmemiş ve bende boş bulundum şimdide benimle dalga geçiyor :roflol:
bijom maşallah canım evine varmışsın şimdi bir temizlik yaparsın için durmaz senin... kolay gelsin..günaydın, az önce evime adım attım, çok havasız kalmış açtım heryeri.. biraz da dinlenirim heralde, herkesi öpüyorum. görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?