- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.421
Ama ama amabana yazıkk.içme aç kal sen
istanbulda anam var korur beniZaten kilo veremiyorum.YA alırsam. Seni İstanbula kadar kovalarımm.
olmaz olmaz içmeolur bence
isveçli olcan sen dayan bak betüşe hepimize satışşşşşşşş.........Ama ama amabana yazıkk.
Süpersinnn.Ben zaten seni niye bu kadar seviyorum anlamamıştım. Çok tatlıymışsın.olur bence
sendemi kuşan yapıyosun canım?Kızlar dünkü menüm.
Sabah 6.30
25 gr peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta
Bil salata
Öğlen 18.30
5 ızgara köfte
Bol salata
2 litre su
Spor yapamadım.
isveçli olcan sen dayan bak betüşe hepimize satışşşşşşşş.........
uymuyorsa uydurucaksın bebişimevdeki hesap çarşıya uymadı bebişim :)
O zamn Ankra'ya giderizz.Anan da beni kovalarr. Gözüm korktu.istanbulda anam var korur beni
Süpersinnn.Ben zaten seni niye bu kadar seviyorum anlamamıştım. Çok tatlıymışsın.
aaaaa yalan yalan.........Süpersinnn.Ben zaten seni niye bu kadar seviyorum anlamamıştım. Çok tatlıymışsın.
Sende kahveme karışma sanada derimm.aaaaa yalan yalan.........
hakketten sen ne olcan kız böyle netten aldığın pantolon paralarına yazıko değil de hepiniz zayıflıcanız ben kalcam böyle :)) isveçliler arasında :))
o değil de hepiniz zayıflıcanız ben kalcam böyle :)) isveçliler arasında :))
ben bi kahve için satmam kendimiSende kahveme karışma sanada derimm.
bende şimdi salata yapıcam 1 tanede haş yumurta kursdan geldim öğleni yiyicem gelin buyrun taze nane aldım saksıdan salatayaHavalara bak
Yesinnlerrr
onu bunu bırakta görende 58 kiloya düştüm sanıcak bu havayla offff varya bide 58 kiloya düşsem uçarsınız havamdan topik dağılırHavalara bak
Yesinnlerrr
Oohh ohh afiyet olsun canım.bende şimdi salata yapıcam 1 tanede haş yumurta kursdan geldim öğleni yiyicem gelin buyrun taze nane aldım saksıdan salataya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?