- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #181.421
Ama ama amabana yazıkk.içme aç kal sen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ama amabana yazıkk.içme aç kal sen![]()
istanbulda anam var korur beniZaten kilo veremiyorum.YA alırsam. Seni İstanbula kadar kovalarımm.![]()
olmaz olmaz içmeolur bence
isveçli olcan sen dayan bak betüşe hepimize satışşşşşşşş.........Ama ama amabana yazıkk.![]()
Süpersinnn.Ben zaten seni niye bu kadar seviyorum anlamamıştım. Çok tatlıymışsın.olur bence
sendemi kuşan yapıyosun canım?Kızlar dünkü menüm.
Sabah 6.30
25 gr peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta
Bil salata
Öğlen 18.30
5 ızgara köfte
Bol salata
2 litre su
Spor yapamadım.
isveçli olcan sen dayan bak betüşe hepimize satışşşşşşşş.........![]()
uymuyorsa uydurucaksın bebişimevdeki hesap çarşıya uymadı bebişim :)
O zamn Ankra'ya giderizz.Anan da beni kovalarr. Gözüm korktu.istanbulda anam var korur beni![]()
Süpersinnn.Ben zaten seni niye bu kadar seviyorum anlamamıştım. Çok tatlıymışsın.![]()
aaaaa yalan yalan.........Süpersinnn.Ben zaten seni niye bu kadar seviyorum anlamamıştım. Çok tatlıymışsın.![]()
Sende kahveme karışma sanada derimm.aaaaa yalan yalan.........
hakketten sen ne olcan kız böyle netten aldığın pantolon paralarına yazıko değil de hepiniz zayıflıcanız ben kalcam böyle :)) isveçliler arasında :))
o değil de hepiniz zayıflıcanız ben kalcam böyle :)) isveçliler arasında :))
ben bi kahve için satmam kendimiSende kahveme karışma sanada derimm.![]()
bende şimdi salata yapıcam 1 tanede haş yumurta kursdan geldim öğleni yiyicem gelin buyrun taze nane aldım saksıdan salatayaHavalara bak
Yesinnlerrr![]()
onu bunu bırakta görende 58 kiloya düştüm sanıcak bu havayla offff varya bide 58 kiloya düşsem uçarsınız havamdan topik dağılırHavalara bak
Yesinnlerrr![]()
Oohh ohh afiyet olsun canım.bende şimdi salata yapıcam 1 tanede haş yumurta kursdan geldim öğleni yiyicem gelin buyrun taze nane aldım saksıdan salataya![]()