Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gayette olmuş 2 yumurta eksik hatta menüde :)

Hemen zıpla o zaman Akşam akşam ekmek-helva nedir ya? Allahııım!
Haşlanmış yeşil mercimekle neler yapılııır? Bu tam muska77 'lik bir soru aslında, ben olsam çorba yapardım sanırım. Salata falan da olur. Yemeğini hiç yapmadım haşlamayla olur mu bilmiyorum o yüzden. 1,5 yıllık evli olunca tecrübe de az oluyor
O zaman menülerinin altına suyunu sporunu da ekle, beni koşturma peşinden
Anladığım kadarıyla 200 cezanı atlamışsın, bugun de sporun-suyun tam oldugu icin ceza almadın. Şu an beyaz listedesin o zaman :)
Beni de eklesene ceza listesine morordek :) En azindan ziplarim evde ama 15 dk yuruyusun 100 ziplama oldugunu nereden okudunuz, duydunuz? Pek mantikli gelmedi, her ne kadar ziplamanin en iyi bacak inceltici olduguna inansam da..
Ekleyeyim tabi ki canım Ama senin menülerin zaten süper, ceza yazılacak pek bi şey olmuyor

Valla mı bilmem ki
Gel gel bekleriz

Sagol canim ama arada cozutuyorum ben de, her zaman bu kadar temiz olmuyor menulerim; mesela haftasonu Istanbul'a gidecegiz bakalim bakalim :)

Ben ama artik her yerde yemissem sporumla dengelemeye calisacagim, bir de aksamlari hafif gecirmeye calisiyorum zaten hep.

Sana hayranım :) takip ettiğimden bildiğim kadarıyla zaten ideal kilondasın ve resimlerinide gördüm çok güzel bir kızsın.Buna rağmen hedef koyman uyman gerçekten çok güzel

Cozutursan keseriz cezanı
Bir de soruna cevap vermeyi unutmusum 100 zıplama 15 dk yürüyüs diye bana muska77 ve kollontai demisti, ben de aynı stilden devam ediyorum. Neye göre dediler bilmiyorum

Sana hayranım :) takip ettiğimden bildiğim kadarıyla zaten ideal kilondasın ve resimlerinide gördüm çok güzel bir kızsın.Buna rağmen hedef koyman uyman gerçekten çok güzel

Ya tesekkur ediyorum, evet ideal kilomdayim ama daha ince olsam cok daha guzel hissedecegim kendimi. Insallah bu yaz 53-54 kilolarda gezinecegim :)

Cozutursan keseriz cezanı
Bir de soruna cevap vermeyi unutmusum 100 zıplama 15 dk yürüyüs diye bana muska77 ve kollontai demisti, ben de aynı stilden devam ediyorum. Neye göre dediler bilmiyorum
gördünmü canım cezamı yaptım yarın inşallah eksi görürüm yoksa kuşanı dövmeye gidicem

Tabiki de değerlisin canım. Neden kendine bu kadar eziyet ettin ki. Kim olursa olsun değmez. 2 sene boyunca hastane hayatına kendini hapsetmişsin.Bişey değişti mi? Düzeldiler mi? Büyük ihtimalle 'hayırr'.
O yüzden sakın canını sıkma. Sen üzülünce onlar üzülmiyecekler. O yüzden asla ve asla kafaya takma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…