Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen canım sonrasında da dikkat edeceğim gelmesin kilolar

bu nebiçim çakma isveç yaa yanından bile geçmemiş

oo bizi azdır bu yola baş koydur kendin vazgeç

ebrucum ben çok içiyorum kahve valla şekersiz olmak koşuluyla kahve de öyle günde 2-3 türk kahvesi neskafe vs çay zaten haddi hesabı yok ama bunların hiç birinde şeker yok

gayette olmuş 2 yumurta eksik hatta menüde :)

morordek morordek canim sen yaz bana bi ceza be gülüm. Yok yok ben en iyis kalkip pesin pesin yapayim. Dimi ama. Dun gece hemencik yataga girmeden. Ekmek arasi helva yedim yattim. Cok actim. Saldirdim diyebilirim.tartida sabitti
100 tane hemencik bugun yapacam. sabah ama 83.5.
Bide bugun haslanmis yesil mercimegim var. Nasil tuketeyim bir fikir ver bana yaaa
Hemen zıpla o zaman :KK4: Akşam akşam ekmek-helva nedir ya? Allahııım!
Haşlanmış yeşil mercimekle neler yapılııır? :KK64: Bu tam muska77 muska77 'lik bir soru aslında, ben olsam çorba yapardım sanırım. Salata falan da olur. Yemeğini hiç yapmadım haşlamayla olur mu bilmiyorum o yüzden. 1,5 yıllık evli olunca tecrübe de az oluyor :KK48:
Suyun sporun nerde??
2 gündür su-spor eksikse 200'erden 400 atlama cezası eder. 100 de önceden vardı pizza yüzünden. Yarın akşama kadar bunları zıplamazsan ceza listesinden cıkaracagım ve seni artık Allah'a havale edecegim.
Yavrucum yazmaya unutuyorum günlük en az 4 litre su bitmeden yatmıyorum ben tamamen yazmamandan kaynaklı spor olarakda sadece dün yapmadım cenazalerdeydim yemek bile yemedim bugün yaptım 45 dk suda 4,5 litre içtim:KK53: zıplamada tamam zıpladım 200 kere cezam bitsin artık çok iyi bir çoçuk oldum valla tamamen uyuyorum artık kurallara
O zaman menülerinin altına suyunu sporunu da ekle, beni koşturma peşinden :KK67::KK48:
Anladığım kadarıyla 200 cezanı atlamışsın, bugun de sporun-suyun tam oldugu icin ceza almadın. Şu an beyaz listedesin o zaman :)
Beni de eklesene ceza listesine morordek morordek :) En azindan ziplarim evde ama 15 dk yuruyusun 100 ziplama oldugunu nereden okudunuz, duydunuz? Pek mantikli gelmedi, her ne kadar ziplamanin en iyi bacak inceltici olduguna inansam da..
Ekleyeyim tabi ki canım ;) Ama senin menülerin zaten süper, ceza yazılacak pek bi şey olmuyor :KK48:

Valla mı:rolleyes: bilmem ki:oops:
Gel gel bekleriz ;)

Hemen zıpla o zaman :KK4: Akşam akşam ekmek-helva nedir ya? Allahııım!
Haşlanmış yeşil mercimekle neler yapılııır? :KK64: Bu tam muska77 muska77 'lik bir soru aslında, ben olsam çorba yapardım sanırım. Salata falan da olur. Yemeğini hiç yapmadım haşlamayla olur mu bilmiyorum o yüzden. 1,5 yıllık evli olunca tecrübe de az oluyor :KK48:

O zaman menülerinin altına suyunu sporunu da ekle, beni koşturma peşinden :KK67::KK48:
Anladığım kadarıyla 200 cezanı atlamışsın, bugun de sporun-suyun tam oldugu icin ceza almadın. Şu an beyaz listedesin o zaman :)

Ekleyeyim tabi ki canım :KK66: Ama senin menülerin zaten süper, ceza yazılacak pek bi şey olmuyor :KK48:

Gel gel bekleriz :KK66:
Sagol canim ama arada cozutuyorum ben de, her zaman bu kadar temiz olmuyor menulerim; mesela haftasonu Istanbul'a gidecegiz bakalim bakalim :)

Ben ama artik her yerde yemissem sporumla dengelemeye calisacagim, bir de aksamlari hafif gecirmeye calisiyorum zaten hep.

Sagol canim ama arada cozutuyorum ben de, her zaman bu kadar temiz olmuyor menulerim; mesela haftasonu Istanbul'a gidecegiz bakalim bakalim :)

Ben ama artik her yerde yemissem sporumla dengelemeye calisacagim, bir de aksamlari hafif gecirmeye calisiyorum zaten hep.
Sana hayranım :) takip ettiğimden bildiğim kadarıyla zaten ideal kilondasın ve resimlerinide gördüm çok güzel bir kızsın.Buna rağmen hedef koyman uyman gerçekten çok güzel

Cozutursan keseriz cezanı :KK48:
Bir de soruna cevap vermeyi unutmusum 100 zıplama 15 dk yürüyüs diye bana muska77 muska77 ve kollontai kollontai demisti, ben de aynı stilden devam ediyorum. Neye göre dediler bilmiyorum :KK64:

Sana hayranım :) takip ettiğimden bildiğim kadarıyla zaten ideal kilondasın ve resimlerinide gördüm çok güzel bir kızsın.Buna rağmen hedef koyman uyman gerçekten çok güzel

Ya tesekkur ediyorum, evet ideal kilomdayim ama daha ince olsam cok daha guzel hissedecegim kendimi. Insallah bu yaz 53-54 kilolarda gezinecegim :)

Cozutursan keseriz cezanı :KK48:
Bir de soruna cevap vermeyi unutmusum 100 zıplama 15 dk yürüyüs diye bana muska77 muska77 ve kollontai kollontai demisti, ben de aynı stilden devam ediyorum. Neye göre dediler bilmiyorum :KK64:
gördünmü canım cezamı yaptım yarın inşallah eksi görürüm yoksa kuşanı dövmeye gidicem:KK59::KK70:

Ne yapayım betüşüm yaaa benim kayınvalideyle kayınpeder görümcelerin ağzı hiç susmuyorkiiii yani ben konuşmuyorum yanyana geldikmi ama onlar benim ağzımdan çıkmış gibi millete anlatıyorlar eşime dedi diyorlar gerçi eşim yakalamış test etmiş inanmıyor kesinlikle onlara daha demin bir kamyon dolusu laf demiş kayınvalide kayınpeder kadın bana anlattı gelde takmaaa en sinir olduğumda yüzümede yavrummm kızımmm kuzummm bunlarda kaç çeşit yüz var çözemiyorum kadın yalan söylüyor diyecem aynı şeyleri 1 ay önce başkasınada demiş tıpatıp aynısı o zaman kadın yalan diyor dedim kendi kendime hadi o yalancıydı budamı yalancı demekki diyor bizimkiler en son oğullarından boşanıcam toptan temizlik olcak heee annemle babamda diyorlar boşa gel kimseye ihtiyaçın yok hele bu pisliklere yazık etme kendine diyorlar eee ben onların kuzusuyum ya benim kuzum ne olcak baba diye çıldırıyor üstelik eşim iyi bir insan her koşulda benim yanımda sorgusuz sualsiz arada kaldım işte tatlım neyse takmıyorum artık benden değerli hiç birşey yok şu hayatta bu benim sloganım ben değerliyim benim canım değerliii:63:
Tabiki de değerlisin canım. Neden kendine bu kadar eziyet ettin ki. Kim olursa olsun değmez. 2 sene boyunca hastane hayatına kendini hapsetmişsin.Bişey değişti mi? Düzeldiler mi? Büyük ihtimalle 'hayırr'.
O yüzden sakın canını sıkma. Sen üzülünce onlar üzülmiyecekler. O yüzden asla ve asla kafaya takma....

Back
X