Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek morordek tatlım yaptım 3 mile geberiyorum nefes nefeseyim cezam bitti birazdanda yumurtalarımı almaya inicem 30 dk kadar yürücem bugunluk hem cezam hem sporum tam olucak tamam+ 10sguat 20 duvarda mekik tatlım bugun aştım kendimi:)
Tamam sen de beyaz listedesin organik hatun :))

Slm canım bende esra ohhh sen ne güzel bulmuşsun çözümü tatlım bunlar değişik birşeyler ben bunu bunu duydum desem oğulumuz dedi deme sana diyorlar sonrada başlıyorlar o koca bir yalancı kızım inanma ona annem babacım bizim aramızın iyi olmasını istemiyor oğlumuz kıskanç o diyorlar:KK57:yani bende onu duydukdan sonra ne diyeyim bu insanlara Kendi oğullarını bile satıyorlar totoları zora geldimi halbusem oğulları demiyor adamın günahınıda alıyorlar kendimide yormuyacam üzmeyecem artık 2 yıl ağır depresyon yaşadım ne yaşadığımı ben biliyorum asla o günlere dönmüyeceğim hiç kimse için asllaaaaa söz verdim kendimeee :KK66:
Sakın dönme zaten evladın kaç yaşında

onlarda yaşlanacaklar boşver ne boşancaaaan aaaa boşanma aaaa töbe töbe.. adam iyi diyon gerisi teferruat... el için yuva mı dağatılır... desinler amaaaaaaan ...... en güzel intikam iyi yaşamaktır beybi... sen kocişinle bebişinle gez toz onlar da çatlasın patlasın :)) bak kocalar karaborsa burlarda :)))
Kızz varya yine işi senin bekarlığa getirdin ya pess diyorumm. :KK28:

Suyun sporun nerde??
2 gündür su-spor eksikse 200'erden 400 atlama cezası eder. 100 de önceden vardı pizza yüzünden. Yarın akşama kadar bunları zıplamazsan ceza listesinden cıkaracagım ve seni artık Allah'a havale edecegim.
Vooovvv kaçın anacımmm. Ördek tozu dumana katıyorr. :KK55::KK55::KK55:

bence btlbetul btlbetul bi zayiflasin, adaylar kapisina dizilecek :)

ben zayıftım gene yoktu :))) hem daha gençtim şimdi tırrtım çıktı gari :))

beni mumyalayıp gelecek nesirlere teşhir edecekler the evde kalmış gız gurusu :))) beceriksiiz....

morordek morordek canim sen yaz bana bi ceza be gülüm. Yok yok ben en iyis kalkip pesin pesin yapayim. Dimi ama. Dun gece hemencik yataga girmeden. Ekmek arasi helva yedim yattim. Cok actim. Saldirdim diyebilirim.tartida sabitti
100 tane hemencik bugun yapacam. sabah ama 83.5.
Bide bugun haslanmis yesil mercimegim var. Nasil tuketeyim bir fikir ver bana yaaa
Yabni ben hiç denemedim ama yoğurtlanabilir. Veya salatası yapılabilir. İkiside gayet hafif

aynen canım sonrasında da dikkat edeceğim gelmesin kilolar

bu nebiçim çakma isveç yaa yanından bile geçmemiş

oo bizi azdır bu yola baş koydur kendin vazgeç

ebrucum ben çok içiyorum kahve valla şekersiz olmak koşuluyla kahve de öyle günde 2-3 türk kahvesi neskafe vs çay zaten haddi hesabı yok ama bunların hiç birinde şeker yok
Ben hala korkumdan içmedim.Hemen yapıyım barii :21:

Valla pişman olmazsın kaçırırsan pişman olursun ben ne diye gelmemişim yahuuu mis gibi gün gün takip eden kaptanımız yardımcıları var valla kendimi sorumlu hissediyorum eksiksiz günü tamamlıyorum :KK53:korkudan nerde neyi unuttum diye defter bile tutuyorum gün gün saat saat yazıyorum o derece yaniii rabbim razı olsun hepsinden onların sayesinde dahada iştahlandım :KK53::KK50:
Kız bu iştah diyete demi???

Back
X