- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.581
Olabilir aslında. Bi okuyayım kurallarınızı.Dene istersen zaten 3 hafta denemesüresi var.O arada istemezsen bırakırsın.
Her gun giriyorum da,4-5 aydır yazısmam çok yok nedense.okuyup çıkıyorum. Bir şeyler oldu sanki.bir bıraktım pir bıraktım yazışmayı.Hergün giremiyorsun heralde:))
Kaç kilosun.
geçmiş olsun canım eni kızımdada var bademcik sorunu aldırmamız gerek geniz etide var ama doktor biraz daha sonra dedi:)Ben geldiiim.
1000 mg lık Largopenimi aldım buda fayda etmezse bademcikleri aldırmam gerekiyormuş
Ayy sagol canımHemen zıpla o zamanAkşam akşam ekmek-helva nedir ya? Allahııım!
Haşlanmış yeşil mercimekle neler yapılııır?Bu tam muska77 'lik bir soru aslında, ben olsam çorba yapardım sanırım. Salata falan da olur. Yemeğini hiç yapmadım haşlamayla olur mu bilmiyorum o yüzden. 1,5 yıllık evli olunca tecrübe de az oluyor
O zaman menülerinin altına suyunu sporunu da ekle, beni koşturma peşinden
Anladığım kadarıyla 200 cezanı atlamışsın, bugun de sporun-suyun tam oldugu icin ceza almadın. Şu an beyaz listedesin o zaman :)
Ekleyeyim tabi ki canımAma senin menülerin zaten süper, ceza yazılacak pek bi şey olmuyor
Gel gel bekleriz
Sen emziriyorsan zaten -500 kalori harcıyorsun demektir. Az dikkat etsen bile verirsin.Ben asiri sıkı yapamam emziriyorum cunku sutumun azalmamasi lazim
aman ne yapıcan evlenipte benim şiimdiki aklım olsa evlenmem inanın:)evli dğilim 3 yıl oldu ayrılalı biraz bunalım takıldım o dönemler şimdi yeniden sahnelerdeyim belki yaz sonuna evlenebilirim bile tekrardan
olmaz sen kim 36 beden olmak kimşu an üzerimde 42 beden pantalonum var düşüyo bööyle çok değil 4 ay önce buna sığamıyodum :) onlarda bir gün öyle olur mu diyosun :)
Aaa sevindim.İstiyordu zaten değil mi??Kızlaar @Esrakarakaya hamileymiş yani listeden çıkıyor.
Doymam dersen 1 kepçe de çorba içersin canım.Tam
Ahh keşke hiç acıkmasak hiçte yemesek :))) tam buğday ekmeği tüketiyorum zaten ama onu da 1 dilim şeklinde.. akşam yemiyorum sizler için :)) bir de ekmeksiz deneyeyim :) teşekkürler :)
İyi yapmışsın canım. Bundan sonra sende sert çık. Kvye taviz verme.:)) Canını da sıkmaYok bee ne üzülmesi bakmaya bile gelmediler aman birşey olmaz dedi kvalide hanım zaten ondan sonra dedim kendi kendime bak gör rezil rüsva ettin hayatını kendini şu 5 para etmez insanlar için ondan sonra tedaviye yeşil ışık yaktımda kurtuldum ama ara sıra beynimde şiddetli elektriklenme kulaklarım yerinden çıkacak gibi tısss sesi oluyor doktor her tedavinin hasarı mutlaka olur dedi en çokda ona üzülüyorum bir gr değişme vicdan olmadı insanlarda ben neden üzeleyim bunlar için yeter ben üzüldüm bedelinide ağır ödedim benden bu kadar önceden vicdanım huzursuzdu acaba nerde kusurum oldu hatam ne diye şimdi kesinlikle sormuyorum ben elimden geleni fazlasıyla yaptım bu kadar bitti kapattım ben o defteri geçen gel bizde kal diye yalvarıyor eşim gece işteydi hayır dedim bir saati bulmaz oturmam gider kalkar gelirim
Görüşürüzz kaptanımm.Kızlar ben çıkıyorum Sabah görüşürüz inşallah
Öpüldünüz tarafımdan :))
Boyun çok güzel canım. 10 kilo versen manken olursun.Her gun giriyorum da,4-5 aydır yazısmam çok yok nedense.okuyup çıkıyorum. Bir şeyler oldu sanki.bir bıraktım pir bıraktım yazışmayı.73 kiloyum.169 boy.
Ama daha küçücükgeçmiş olsun canım eni kızımdada var bademcik sorunu aldırmamız gerek geniz etide var ama doktor biraz daha sonra dedi:)
Kız o zamn bu kuzular nasıl olucaktı. Nasıl sevicektin canından çok. Ben keşke daha önce tanısaymışım.Daha erken evlenseymişim diyorum.aman ne yapıcan evlenipte benim şiimdiki aklım olsa evlenmem inanın:)
Kıskandın mı şekerimm.olmaz sen kim 36 beden olmak kim
yanlış anlama yazdıklarımı ama ben senin gibi kadınlara kızıyorum açıkçası ne demek başkası için hasta olmak asla bu şekilde davranma kendine sen acımazsan kendine başkası asla acımaz ben eşime bile ezdirmem kendimi beni anam kölemi doğurdu tabi hasta olunur bi işleri olur hemen yaparım ama diğer türlü asla taviz vermem kimseye herkese karşı kibar ve saygılı olurum anlarsa ne ala anlamassa kendi bilir yapma kendie bunu bir evladın var sen iyi olucaksınki anneler güçlü olucakkı çocuklarda güçlü olsun canımın içi ki annemlerde ist bulda senede bir görüşürüz ama yanlızım diye kimsenin beni üzmeye hakkı yok lütfen bu kötülüğü kendine yapma tatlım.....Yok bee ne üzülmesi bakmaya bile gelmediler aman birşey olmaz dedi kvalide hanım zaten ondan sonra dedim kendi kendime bak gör rezil rüsva ettin hayatını kendini şu 5 para etmez insanlar için ondan sonra tedaviye yeşil ışık yaktımda kurtuldum ama ara sıra beynimde şiddetli elektriklenme kulaklarım yerinden çıkacak gibi tısss sesi oluyor doktor her tedavinin hasarı mutlaka olur dedi en çokda ona üzülüyorum bir gr değişme vicdan olmadı insanlarda ben neden üzeleyim bunlar için yeter ben üzüldüm bedelinide ağır ödedim benden bu kadar önceden vicdanım huzursuzdu acaba nerde kusurum oldu hatam ne diye şimdi kesinlikle sormuyorum ben elimden geleni fazlasıyla yaptım bu kadar bitti kapattım ben o defteri geçen gel bizde kal diye yalvarıyor eşim gece işteydi hayır dedim bir saati bulmaz oturmam gider kalkar gelirim
yok kız kızarda gaza gelir diye yazdım keşke olsa bu bendende beter habire bırakıyorKıskandın mı şekerimm.
Nasıl birinci günün?yok kız kızarda gaza gelir diye yazdım keşke olsa bu bendende beter habire bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?