Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy sagol canım biraz bakınayim sayfaya.

İyi yapmışsın canım. Bundan sonra sende sert çık. Kvye taviz verme.:)) Canını da sıkma
Rahatsızlığından kalıcı şeylerin olmasına üzüldüm.Umarım hayatın boyunca mutlu olursunn.

yanlış anlama yazdıklarımı ama ben senin gibi kadınlara kızıyorum açıkçası ne demek başkası için hasta olmak asla bu şekilde davranma kendine sen acımazsan kendine başkası asla acımaz ben eşime bile ezdirmem kendimi beni anam kölemi doğurdu tabi hasta olunur bi işleri olur hemen yaparım ama diğer türlü asla taviz vermem kimseye herkese karşı kibar ve saygılı olurum anlarsa ne ala anlamassa kendi bilir yapma kendie bunu bir evladın var sen iyi olucaksınki anneler güçlü olucakkı çocuklarda güçlü olsun canımın içi ki annemlerde ist bulda senede bir görüşürüz ama yanlızım diye kimsenin beni üzmeye hakkı yok lütfen bu kötülüğü kendine yapma tatlım.....

yok kız kızarda gaza gelir diye yazdım keşke olsa bu bendende beter habire bırakıyor
Nasıl birinci günün?
Benim üçüncü gün kuşhanımsı iyi gidiyor valla, yazacağım menümü akşam :)
Yürüyüşe çıkacağım birazdan ama yorgun hissediyorum ya, uyumak da istiyorum bi yandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…