- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.621
bende bu sabah 1,6 kg eksiyi görünce daha bi heveslendim bakalım yarın kaç çıkacakya bana isveç hiç kilo verdirmemişti çünkü zaten aç geziyordum o ara, ama bir arkım yapmıştı mesela o her gün 1'er kilo veriyordu.
Vee Betüş'ün de cezaları siliniyorduuuo pazar günüydü yaaa kalanı buzlukta yemedim ki aa aa iftiraa
muska77
menüm
sabah 1 yumurta + 3 dilim salam
öğlen 200 gr tavuk + 1 kase salata
akşam 1 kase cacık
su : 2lt
spor 4 mil leslie
200 de zıpladım 100 ip 100 jj şeklinde
Pardon Duygucum ya, dün gözümden kaçmış ya da listede degistirmeyi unutmusumselam kızlar
dün zıplamamı yaptım morordeğim benim
kociş izinliydi bugün benim.. hafta sonu izin olmuyo onun işte ondan hafta içi ona uyuyorum 1 gün ..
valla muskacım bugün eksi gördüm 1 lahmacun yedim öğlen :)
muska77 , @kollontai , morordek , nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık
ara sade Türk kahvesi
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara 2 bardak şekersiz çay
akşam 1 kase yoğurt
su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş 2 mil leslie
dün akşam gaz varmış bende sabah o aldığım kilonun 2 katını vermiş uyandım pek mutluydum :)))
Ne oldu kusan yapmadın mı sendemi brutusIyi aksamlar kizlar.
sabah 8.30 da kahvalti
1 dilim tb ekmegi
peynir
ara10.30
turk kahvesi
2 gun kurusu kayısı
Oglen 1.30
2 haşlanmış yumurta
1tabak salata
ara 16
peynir
3 ceviz ici
Aksam 19.30
2 yk yeşil mercimegi 1 kase yogurdun icine attim baharatla birlikte ama tuzsuz yedim.
2 lt su
40 dk yürüyüş
100 ip atlama cezasi yapıldı
muska77 morordek
Ben menünü cok begendim. Mercimegi de cok iyi degerlendirmissinIyi aksamlar kizlar.
sabah 8.30 da kahvalti
1 dilim tb ekmegi
peynir
ara10.30
turk kahvesi
2 gun kurusu kayısı
Oglen 1.30
2 haşlanmış yumurta
1tabak salata
ara 16
peynir
3 ceviz ici
Aksam 19.30
2 yk yeşil mercimegi 1 kase yogurdun icine attim baharatla birlikte ama tuzsuz yedim.
2 lt su
40 dk yürüyüş
100 ip atlama cezasi yapıldı
muska77 morordek
Sağol canım.Boyun çok güzel canım. 10 kilo versen manken olursun.
Ay ne güz e ll.yeni ev ,yeni ortam,yeni heyecan larCok yorgunum kizlar. Yarin esimle netten kiralik evlere bakmistik gormeye gidecez. Olmadi sokak sokak arayacagiz.... napceemm bennn. Neyse tartiya 2 gun kala iyi olur ama tedbirli gidecem yanima biseyler alacam yoksa cok acikyorum
hadi canım hayırlı evler olsun inşallag gönlünüze göre bulursunuzCok yorgunum kizlar. Yarin esimle netten kiralik evlere bakmistik gormeye gidecez. Olmadi sokak sokak arayacagiz.... napceemm bennn. Neyse tartiya 2 gun kala iyi olur ama tedbirli gidecem yanima biseyler alacam yoksa cok acikyorum
Ne oldu kusan yapmadın mı sendemi brutus
ben de begendim menünü, bu kuşhanımsılar yaradı bize :)Canim sen sabah ara yapayim mi diye sorunca bana da yol açıldı. Benim ki de kuşhanimsi oluyor galiba. Kiz bi de ben buzlugu bosaltiyorum. Etleri bitirdim. Tavuklar kaldi. Aldirmayayim diyorum. Sebze bana daha iyi kilo verdiriyor sankim.
Ben menünü cok begendim. Mercimegi de cok iyi degerlendirmissin
ben de begendim menünü, bu kuşhanımsılar yaradı bize :)
Böyle menülerle gel, gece gece yatmadan ekmek-helva yapma, canımı yeSeni memnun etmek ne hoş canim.. Ve bu demek ki dogru yoldayim kilo vercem. Sabah taryilayim bakalim sabitmi kalacam ekside mi olcam.
Ama sorma annem sıkma yapti. Kizim bile 3 tane yedi. Onlar yerken bakakaldim.olsun dedim. Korumaya gectigim de yerim dedim...
dedim dedim dedim durdum yemedim istee yaa
aklimda kaldi ama
Bana da sebze daha iyi kilo verdirir hep, karatay verdirmiyor bana mesela. Ya da ben çok yiyorum belki, bilemedim ki...Canim sen sabah ara yapayim mi diye sorunca bana da yol açıldı. Benim ki de kuşhanimsi oluyor galiba. Kiz bi de ben buzlugu bosaltiyorum. Etleri bitirdim. Tavuklar kaldi. Aldirmayayim diyorum. Sebze bana daha iyi kilo verdiriyor sankim.
Bahaneye baksen ben ara yapayım mı demedim kefir yapıyorum evde aralarda içsem sorun olurmu defim hemen kendine mal etmişsin konuyu çok çıkarcı gördüm seni :)))Canim sen sabah ara yapayim mi diye sorunca bana da yol açıldı. Benim ki de kuşhanimsi oluyor galiba. Kiz bi de ben buzlugu bosaltiyorum. Etleri bitirdim. Tavuklar kaldi. Aldirmayayim diyorum. Sebze bana daha iyi kilo verdiriyor sankim.
Bi bana yaramadı bu kuşanı bi elime geçirirsem fena olucak:)ben de begendim menünü, bu kuşhanımsılar yaradı bize :)
Kız sen millete laf edecegine kendine bak. Simit yicem ceza yazma, kefir içicem ceza yazma diye diye pazarlıkcı oldun cıktın başımaBahaneye baksen ben ara yapayım mı demedim kefir yapıyorum evde aralarda içsem sorun olurmu defim hemen kendine mal etmişsin konuyu çok çıkarcı gördüm seni :)))
Ay ne güz e ll.yeni ev ,yeni ortam,yeni heyecan lar.kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?