Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tşk ederim beni de aranıza aldığınız için... sabah tekrar yazacağım bu akşam yediklerimi ve sabah kahvaltıda yediklerimi... tavsiyelerinizi bekliyorum.
canim aksamlari tum gunun menusunu, ictigin suyu ve sporu yaz. Ayri ayri yazmana gerek yok :) Takibi de daha kolay bizim acimizdan :)

sevgilin olmustur ama canim ?
Deşmeeee deşmeee...
Kizim oldu canim
Oyy allah bağışlasın..
Kizlar genel olarak neler yapiyosunuz. Bilgi verebilirmisiniz. Beslenme spor olarak. Yine cumalarimi kilo bildiriminde bulunuyoruz.
Aynı evet sen emziriyormusun bebişi?
merhaba... benide alın takıma ne olur...
Hoşgeldin canım kilon 74,6 hedefin kaç?
ayyy geçmiş olsun inşallah işe yarar da zavallı bademcikler kurtulur...

Umarım ilaçişe yarar.Allah şifa versin.
Amiiiin.

İnşallah canım sabredersen olur.
Evet ya muska77 'nin hikayesinden film olur valla, izleyen izlemeyen kilo verir :)
Ayy şımarmak üzreyiim
onlar pantalon değil saygı duyulması gereken nesneler... pantalon olsaydı giyebilirdim... ben onlara layık değilim :)))
De git be! Bol gelecek o 38 beden bool
Muskacim gecmis olsun canim, ya bu diyetten de oluyor biraz. Ben de bu kis o kadar cok hasta oldum ku gecen seneki olum diyetlerimden sonra
Sağool canım benide lahana mahvetti zannımca.
Akşam bütün menünü toptan yaz canım su ve sporla beraber.
Benim şu an vermek istediğim kilonun 5 katını vermiş nasıl hayran olunmasın o ne güzel bir irade o nasıl çelik gibi bir sinir helal olsun

şu an üzerimde 42 beden pantalonum var düşüyo bööyle çok değil 4 ay önce buna sığamıyodum :) onlarda bir gün öyle olur mu diyosun :)
Valla olcak betüş az daha sabır kuzucum.
Yürüyüş bile kabul canım..

@morordek
Canım cezamı 30 dk yürüyüş şeklinde yapsam olur mu? Ben zıplayamıyorum da :)
Olur canım zıplayamıyorsan yürü tabi..
Hoşbulduk :) inşallah sizin gibi azmedip başarı hikayemi yazarımmm :)
İnşallah.
Canım kilonu ve hedefinide yazarmısın?

Gayet iyi ama akşam tavuğun yanına salata ye ekmek değil.

Olur canım zıplayamıyorsan yürü tabi..

İnşallah.
Canım kilonu ve hedefinide yazarmısın?

Gayet iyi ama akşam tavuğun yanına salata ye ekmek değil.

Henüz tartılamadım ama tahminimce 90 diyebilirim. Yarın tartılcam..Hedefim 60 ..innnşşallah :)

İlk gün olduğu için kendimi birden aç bırakmak istemiyorum ama denerim yine de salatayı .. gece çok acıkıp kaçamak yapmaktan korkuyorum da :) tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

ekmek tok tutmuyor aksine aciktiriyor canim, ben de mumkunse sadece sabahlari yiyorum. Onu da yemesem keske ama bu kez bagirsaklarim sikintiya giriyor. Yeme yani plis aksamlari :) Yogurt ve salata ye :)

Yarın tartılı yaz ozaman canım başlangıç kilosu olarak yazmam lazım.
Akşam salatayı doyana kadar ye tavukla emin ol ekmekten daha çok tok tutar.

Tam
ekmek tok tutmuyor aksine aciktiriyor canim, ben de mumkunse sadece sabahlari yiyorum. Onu da yemesem keske ama bu kez bagirsaklarim sikintiya giriyor. Yeme yani plis aksamlari :) Yogurt ve salata ye :)

Ahh keşke hiç acıkmasak hiçte yemesek :))) tam buğday ekmeği tüketiyorum zaten ama onu da 1 dilim şeklinde.. akşam yemiyorum sizler için :)) bir de ekmeksiz deneyeyim :) teşekkürler :)

Yok bee ne üzülmesi bakmaya bile gelmediler aman birşey olmaz dedi kvalide hanım zaten ondan sonra dedim kendi kendime bak gör rezil rüsva ettin hayatını kendini şu 5 para etmez insanlar için ondan sonra tedaviye yeşil ışık yaktımda kurtuldum ama ara sıra beynimde şiddetli elektriklenme kulaklarım yerinden çıkacak gibi tısss sesi oluyor doktor her tedavinin hasarı mutlaka olur dedi en çokda ona üzülüyorum bir gr değişme vicdan olmadı insanlarda ben neden üzeleyim bunlar için yeter ben üzüldüm bedelinide ağır ödedim benden bu kadar önceden vicdanım huzursuzdu acaba nerde kusurum oldu hatam ne diye şimdi kesinlikle sormuyorum ben elimden geleni fazlasıyla yaptım bu kadar bitti kapattım ben o defteri geçen gel bizde kal diye yalvarıyor eşim gece işteydi hayır dedim bir saati bulmaz oturmam gider kalkar gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…