Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vay isveçimsimi bu şimdi..

Ya kahkaha attım resmen be..

Hissetmiştim zaten

Hey kendine gel 38 beden 4 pantolon seni bekliyor..

Et yiyebilirsin kuzum.

Ayy aaaamiiiin..

onlar pantalon değil saygı duyulması gereken nesneler... pantalon olsaydı giyebilirdim... ben onlara layık değilim :)))

Vay isveçimsimi bu şimdi..

Ya kahkaha attım resmen be..

Hissetmiştim zaten

Hey kendine gel 38 beden 4 pantolon seni bekliyor..

Et yiyebilirsin kuzum.

Ayy aaaamiiiin..

Muskacim gecmis olsun canim, ya bu diyetten de oluyor biraz. Ben de bu kis o kadar cok hasta oldum ku gecen seneki olum diyetlerimden sonra

adım damla 31 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var özel şirkette çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım. oyum 1,67 kg 74,6 hedefim 60 ve daha azı
En kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım.
Bende Ebru. 2 senelik evliyim. Çocuğum yok. 5-6 aydır buralardayım.Ama biraz tembelim sanırım pekde kilo veremedim. Boyum 161 kilom. 59-60 arası değişiyor.

Spesifik bir diyet var mi aklinda? Bence Karatay yapabilirsin, kilon fazla avantajini kullan derim :)
yok öyle belirgin bir şey yapamıyorum malum iş yerinde ne bulsak onu yiyorum aşçı ablamız var sabahları sıcak limonlu su günlük 3 lt su 50 mekik aralarda kuru kayısı kuru dut vs bitki çayı ekmeksiz 2 kaşık yemek 1 kase çorba pilav varsa 1 kaşık pilav yoğurt akşam evde de aynı şekilde genelde 6 dan sonra hiçbir şey yatarken 2 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 şişe soda ile karıştırıp içiyorum pazar günü 75,3 düm bu sabah 74,6

En kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım.
Bende Ebru. 2 senelik evliyim. Çocuğum yok. 5-6 aydır buralardayım.Ama biraz tembelim sanırım pekde kilo veremedim. Boyum 161 kilom. 59-60 arası değişiyor.
evli dğilim 3 yıl oldu ayrılalı biraz bunalım takıldım o dönemler şimdi yeniden sahnelerdeyim belki yaz sonuna evlenebilirim bile tekrardan

bugün hava fena değil burada kızımla parka gidebilirim o oynarken 2 tur yürüyüp birazda spor aletlerinde spor yaparım spor koşuluna uyar mı bu sizin için bir de şuan 2,5 lt su tamamladım geri kalanını akşam evde devam edeceğim

Kızlar dünkü menüm.
Sabah 6.30
25 gr peynir
1 dilim ekmek

Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta
Bil salata

Öğlen 18.30
5 ızgara köfte
Bol salata

2 litre su
Spor yapamadım.
Menün çok güzel keşke azcık sporda olsaydı.
Tatlım eşin iyiyse tınnn
Boşver milleti yaşamana bak.

Ekmek arası helva
Bidaha görmeyeyim bi çatal alıp nefsini körlesen noluyordu?

Beni de eklesene ceza listesine morordek :) En azindan ziplarim evde ama 15 dk yuruyusun 100 ziplama oldugunu nereden okudunuz, duydunuz? Pek mantikli gelmedi, her ne kadar ziplamanin en iyi bacak inceltici olduguna inansam da..
Kollontai dedi öyle oldu

T tatlitambak unuttum kız salata yap üzerine 3-4 kaşık haşlanmış mercimek koy afiyet olsun.
Ben bu ara resmen acikmiyorum ya bole bir sey yiyesim yok pek ama uyumak isiyorum. Ankara'da hava nasil kapali bilseniz :)
Biliyorum
ya su yesil cayi sevemedim ya bir yandan cok zayiflattigina da inaniyorum ama..
bir de yesil elma cidden cok zayiflatiyor kizlar ya, ben inanamiyorum yani o derece.
Yeşil çay bende içemiyom ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…