- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.541
Vay isveçimsimi bu şimdi..
Ya kahkaha attım resmen be..
Hissetmiştim zaten
Hey kendine gel 38 beden 4 pantolon seni bekliyor..
Et yiyebilirsin kuzum.
Ayy aaaamiiiin..
Vay isveçimsimi bu şimdi..
Ya kahkaha attım resmen be..
Hissetmiştim zaten
Hey kendine gel 38 beden 4 pantolon seni bekliyor..
Et yiyebilirsin kuzum.
Ayy aaaamiiiin..
En kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım.adım damla 31 yaşındayım 3,5 yaşında kızım var özel şirkette çalışıyorum fırsat buldukça yazmaya çalışacağım. oyum 1,67 kg 74,6 hedefim 60 ve daha azı
Bir 5 kilo daha versen, o pantolonlar uzerinden dusebilir cok sinirdasin bence :)onlar pantalon değil saygı duyulması gereken nesneler... pantalon olsaydı giyebilirdim... ben onlara layık değilim :)))
yok öyle belirgin bir şey yapamıyorum malum iş yerinde ne bulsak onu yiyorum aşçı ablamız var sabahları sıcak limonlu su günlük 3 lt su 50 mekik aralarda kuru kayısı kuru dut vs bitki çayı ekmeksiz 2 kaşık yemek 1 kase çorba pilav varsa 1 kaşık pilav yoğurt akşam evde de aynı şekilde genelde 6 dan sonra hiçbir şey yatarken 2 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 şişe soda ile karıştırıp içiyorum pazar günü 75,3 düm bu sabah 74,6Spesifik bir diyet var mi aklinda? Bence Karatay yapabilirsin, kilon fazla avantajini kullan derim :)
evli dğilim 3 yıl oldu ayrılalı biraz bunalım takıldım o dönemler şimdi yeniden sahnelerdeyim belki yaz sonuna evlenebilirim bile tekrardanEn kısa sürede hedefine ulaşırsın umarım.
Bende Ebru. 2 senelik evliyim. Çocuğum yok. 5-6 aydır buralardayım.Ama biraz tembelim sanırım pekde kilo veremedim. Boyum 161 kilom. 59-60 arası değişiyor.
Benim şu an vermek istediğim kilonun 5 katını vermişEvet yamuska77 'nin hikayesinden film olur valla, izleyen izlemeyen kilo verir :)
Bir 5 kilo daha versen, o pantolonlar uzerinden dusebilir cok sinirdasin bence :)
Menün çok güzel keşke azcık sporda olsaydı.Kızlar dünkü menüm.
Sabah 6.30
25 gr peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
2 haşlanmış yumurta
Bil salata
Öğlen 18.30
5 ızgara köfte
Bol salata
2 litre su
Spor yapamadım.
Tatlım eşin iyiyse tınnnNe yapayım betüşüm yaaa benim kayınvalideyle kayınpeder görümcelerin ağzı hiç susmuyorkiiii yani ben konuşmuyorum yanyana geldikmi ama onlar benim ağzımdan çıkmış gibi millete anlatıyorlar eşime dedi diyorlar gerçi eşim yakalamış test etmiş inanmıyor kesinlikle onlara daha demin bir kamyon dolusu laf demiş kayınvalide kayınpeder kadın bana anlattı gelde takmaaa en sinir olduğumda yüzümede yavrummm kızımmm kuzummm bunlarda kaç çeşit yüz var çözemiyorum kadın yalan söylüyor diyecem aynı şeyleri 1 ay önce başkasınada demiş tıpatıp aynısı o zaman kadın yalan diyor dedim kendi kendime hadi o yalancıydı budamı yalancı demekki diyor bizimkiler en son oğullarından boşanıcam toptan temizlik olcak heee annemle babamda diyorlar boşa gel kimseye ihtiyaçın yok hele bu pisliklere yazık etme kendine diyorlar eee ben onların kuzusuyum ya benim kuzum ne olcak baba diye çıldırıyor üstelik eşim iyi bir insan her koşulda benim yanımda sorgusuz sualsiz arada kaldım işte tatlım neyse takmıyorum artık benden değerli hiç birşey yok şu hayatta bu benim sloganım ben değerliyim benim canım değerliii
Ekmek arası helvamorordek canim sen yaz bana bi ceza be gülüm. Yok yok ben en iyis kalkip pesin pesin yapayim. Dimi ama. Dun gece hemencik yataga girmeden. Ekmek arasi helva yedim yattim. Cok actim. Saldirdim diyebilirim.tartida sabitti
100 tane hemencik bugun yapacam. sabah ama 83.5.
Bide bugun haslanmis yesil mercimegim var. Nasil tuketeyim bir fikir ver bana yaaa
Kollontai dedi öyle olduBeni de eklesene ceza listesinemorordek :) En azindan ziplarim evde ama 15 dk yuruyusun 100 ziplama oldugunu nereden okudunuz, duydunuz? Pek mantikli gelmedi, her ne kadar ziplamanin en iyi bacak inceltici olduguna inansam da..
Ne güzel canım. Tekrardan sahalarda olman. Hakkında hayırlısı olsun inşallahevli dğilim 3 yıl oldu ayrılalı biraz bunalım takıldım o dönemler şimdi yeniden sahnelerdeyim belki yaz sonuna evlenebilirim bile tekrardan
evli dğilim 3 yıl oldu ayrılalı biraz bunalım takıldım o dönemler şimdi yeniden sahnelerdeyim belki yaz sonuna evlenebilirim bile tekrardan
Hanımlar cezaların son durumu aşağıda. Menülerinizin altına yaptıgınız cezaları yazın ki yapıldı diye sileyim.
@d_mndc - 100
ebrusonmez - 200
btlbetul - 200
@zynp1980 - 700 (son ihtarımı yaptım sana)
@aybukediyar - 300 (dünün menüsünü paylaşmadıgın icin)
ulasimiz - 100
T tatlitambak - 100
@nilsub - 45 dk yürüyüs
İsterssen biriktir 1000 de olsun.wuuu 200 olmuş...
of sesli guldum ahahahavayyy arkadaş millet tur bindiriyo :))) bize de bırak gıı :)
100 ip 15dk yürüyüş canım.Oradan hesapla
İsterssen biriktir 1000 de olsun.
T tatlitambak unuttum kız salata yap üzerine 3-4 kaşık haşlanmış mercimek koy afiyet olsun.Hemen zıpla o zamanAkşam akşam ekmek-helva nedir ya? Allahııım!
Haşlanmış yeşil mercimekle neler yapılııır?Bu tam muska77 'lik bir soru aslında, ben olsam çorba yapardım sanırım. Salata falan da olur. Yemeğini hiç yapmadım haşlamayla olur mu bilmiyorum o yüzden. 1,5 yıllık evli olunca tecrübe de az oluyor
BiliyorumBen bu ara resmen acikmiyorum ya bole bir sey yiyesim yok pek ama uyumak isiyorum. Ankara'da hava nasil kapali bilseniz :)
Yeşil çay bende içemiyom ya..ya su yesil cayi sevemedim ya bir yandan cok zayiflattigina da inaniyorum ama..
bir de yesil elma cidden cok zayiflatiyor kizlar ya, ben inanamiyorum yani o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?