Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar kizlar.

sabah 8.30 da kahvalti
1 dilim tb ekmegi
peynir

ara10.30
turk kahvesi
2 gun kurusu kayısı

Oglen 1.30
2 haşlanmış yumurta
1tabak salata

ara 16
peynir
3 ceviz ici

Aksam 19.30
2 yk yeşil mercimegi 1 kase yogurdun icine attim baharatla birlikte ama tuzsuz yedim.

2 lt su
40 dk yürüyüş
100 ip atlama cezasi yapıldı

muska77 muska77 morordek morordek

o pazar günüydü yaaa kalanı buzlukta yemedim ki aa aa iftiraa

muska77 muska77

menüm

sabah 1 yumurta + 3 dilim salam

öğlen 200 gr tavuk + 1 kase salata

akşam 1 kase cacık

su : 2lt

spor 4 mil leslie
200 de zıpladım 100 ip 100 jj şeklinde
Vee Betüş'ün de cezaları siliniyorduuu
selam kızlar

dün zıplamamı yaptım morordeğim benim :KK66:
kociş izinliydi bugün benim.. hafta sonu izin olmuyo onun işte ondan hafta içi ona uyuyorum 1 gün ..
valla muskacım bugün eksi gördüm 1 lahmacun yedim öğlen :)

muska77 muska77 , @kollontai , morordek morordek , nilsub nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
yarım domates
yarım salatalık

ara sade Türk kahvesi

öğlen
1 lahmacun
1 ayran

ara 2 bardak şekersiz çay

akşam 1 kase yoğurt

su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş 2 mil leslie
dün akşam gaz varmış bende sabah o aldığım kilonun 2 katını vermiş uyandım pek mutluydum :)))
Pardon Duygucum ya, dün gözümden kaçmış ya da listede degistirmeyi unutmusum :(

Iyi aksamlar kizlar.

sabah 8.30 da kahvalti
1 dilim tb ekmegi
peynir

ara10.30
turk kahvesi
2 gun kurusu kayısı

Oglen 1.30
2 haşlanmış yumurta
1tabak salata

ara 16
peynir
3 ceviz ici

Aksam 19.30
2 yk yeşil mercimegi 1 kase yogurdun icine attim baharatla birlikte ama tuzsuz yedim.

2 lt su
40 dk yürüyüş

Ne oldu kusan yapmadın mı sendemi brutus

Iyi aksamlar kizlar.

sabah 8.30 da kahvalti
1 dilim tb ekmegi
peynir

ara10.30
turk kahvesi
2 gun kurusu kayısı

Oglen 1.30
2 haşlanmış yumurta
1tabak salata

ara 16
peynir
3 ceviz ici

Aksam 19.30

2 lt su
40 dk yürüyüş

Ben menünü cok begendim. Mercimegi de cok iyi degerlendirmissin ;)

Cok yorgunum kizlar. Yarin esimle netten kiralik evlere bakmistik gormeye gidecez. Olmadi sokak sokak arayacagiz.... napceemm bennn. Neyse tartiya 2 gun kala iyi olur ama tedbirli gidecem yanima biseyler alacam yoksa cok acikyorum

Cok yorgunum kizlar. Yarin esimle netten kiralik evlere bakmistik gormeye gidecez. Olmadi sokak sokak arayacagiz.... napceemm bennn. Neyse tartiya 2 gun kala iyi olur ama tedbirli gidecem yanima biseyler alacam yoksa cok acikyorum
Ay ne güz e ll.yeni ev ,yeni ortam,yeni heyecan lar :KK51:.kolay gelsin.

hadi canım hayırlı evler olsun inşallag gönlünüze göre bulursunuz :KK15:

Ne oldu kusan yapmadın mı sendemi brutus

Canim sen sabah ara yapayim mi diye sorunca bana da yol açıldı. Benim ki de kuşhanimsi oluyor galiba. Kiz bi de ben buzlugu bosaltiyorum. Etleri bitirdim. Tavuklar kaldi. Aldirmayayim diyorum. Sebze bana daha iyi kilo verdiriyor sankim.

Canim sen sabah ara yapayim mi diye sorunca bana da yol açıldı. Benim ki de kuşhanimsi oluyor galiba. Kiz bi de ben buzlugu bosaltiyorum. Etleri bitirdim. Tavuklar kaldi. Aldirmayayim diyorum. Sebze bana daha iyi kilo verdiriyor sankim.
ben de begendim menünü, bu kuşhanımsılar yaradı bize :)

Ben menünü cok begendim. Mercimegi de cok iyi degerlendirmissin :KK66:

Seni memnun etmek ne hoş canim.. Ve bu demek ki dogru yoldayim kilo vercem. Sabah taryilayim bakalim sabitmi kalacam ekside mi olcam.
Ama sorma annem sıkma yapti. Kizim bile 3 tane yedi. Onlar yerken bakakaldim.olsun dedim. Korumaya gectigim de yerim dedim...
dedim dedim dedim durdum yemedim istee yaa
aklimda kaldi ama:(

Seni memnun etmek ne hoş canim.. Ve bu demek ki dogru yoldayim kilo vercem. Sabah taryilayim bakalim sabitmi kalacam ekside mi olcam.
Ama sorma annem sıkma yapti. Kizim bile 3 tane yedi. Onlar yerken bakakaldim.olsun dedim. Korumaya gectigim de yerim dedim...
dedim dedim dedim durdum yemedim istee yaa
aklimda kaldi ama:KK43:
Böyle menülerle gel, gece gece yatmadan ekmek-helva yapma, canımı ye :D

Bana da sebze daha iyi kilo verdirir hep, karatay verdirmiyor bana mesela. Ya da ben çok yiyorum belki, bilemedim ki...

Bahaneye baksen ben ara yapayım mı demedim kefir yapıyorum evde aralarda içsem sorun olurmu defim hemen kendine mal etmişsin konuyu çok çıkarcı gördüm seni :)))

Bahaneye baksen ben ara yapayım mı demedim kefir yapıyorum evde aralarda içsem sorun olurmu defim hemen kendine mal etmişsin konuyu çok çıkarcı gördüm seni :)))
Kız sen millete laf edecegine kendine bak. Simit yicem ceza yazma, kefir içicem ceza yazma diye diye pazarlıkcı oldun cıktın başıma :D

Back
X