- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.641
bende bunların kurbanıyım kusan yap dediler yaptım anaaam kimse kalmadı biri der kuşanımsı biri der isveçi bıraktım amma fena satışa geldim ben ya ne yapıyonuz siz bana yahuuuu ne ayaksınızKız sen millete laf edecegine kendine bak. Simit yicem ceza yazma, kefir içicem ceza yazma diye diye pazarlıkcı oldun cıktın başıma
Seninki de tam Kuşhan sayılmaz, aralara dolduruyosun kuru kayısılarıbende bunların kurbanıyım kusan yap dediler yaptım anaaam kimse kalmadı biri der kuşanımsı biri der isveçi bıraktım amma fena satışa geldim ben ya ne yapıyonuz siz bana yahuuuu ne ayaksınız
tamam smit fena ama kefir laf söylenmez ya bende bırakıyorum ulan kusanı simitte yemicem yarın betüşün diyetine başlıcamKız sen millete laf edecegine kendine bak. Simit yicem ceza yazma, kefir içicem ceza yazma diye diye pazarlıkcı oldun cıktın başıma
yok kız akşam üstü çok acıktım bende ondan hem kuru kayısı yerine simit mi yeseydimSeninki de tam Kuşhan sayılmaz, aralara dolduruyosun kuru kayısıları
Vee Betüş'ün de cezaları siliniyorduuu
Pardon Duygucum ya, dün gözümden kaçmış ya da listede degistirmeyi unutmusum
Bence yarın bi gör tartıyı da ona göre devam et ya da kal, bir de bir ara öğünde 1 kuru kayısı ye yahu e gerek var 2'ye?yok kız akşam üstü çok acıktım bende ondan hem kuru kayısı yerine simit mi yeseydim
Şşşt!yok kız akşam üstü çok acıktım bende ondan hem kuru kayısı yerine simit mi yeseydim
Seninki de tam Kuşhan sayılmaz, aralara dolduruyosun kuru kayısıları
2 kayısıyada laf ettiniz kızzzz sizz öldürücekmisiniz siz beniBence yarın bi gör tartıyı da ona göre devam et ya da kal, bir de bir ara öğünde 1 kuru kayısı ye yahu e gerek var 2'ye?
Seni memnun etmek ne hoş canim.. Ve bu demek ki dogru yoldayim kilo vercem. Sabah taryilayim bakalim sabitmi kalacam ekside mi olcam.
Ama sorma annem sıkma yapti. Kizim bile 3 tane yedi. Onlar yerken bakakaldim.olsun dedim. Korumaya gectigim de yerim dedim...
dedim dedim dedim durdum yemedim istee yaa
aklimda kaldi ama
Ayran aşı yap ayran aşı. Ben nasıl mezun oldum. Yoksa aylarca 59'da sürünecektim mezun olucam diyeyok ya kızlar ben niye kilo veremiyorum şaka maka ya ne durakmış arkadaş ağaç olduk
bugun ne yedin merak ettim sende yazsana menünü bakem eskiden iyi oluyodu şimdi yazmıyon laf edemiyoruz sana çok uzaklaştık çokkkkk
ya tabii tadını bilmediğin şey değil zaten. Hadi kan şekerin düzenlensin diye 1 yedin neden ikincisini de yiyorsun :)2 kayısıyada laf ettiniz kızzzz sizz öldürücekmisiniz siz beni
"Ördekim" olmuşuzkonuş ördekim konuş :)))
ayran aşı bana yaramadı yaaa yapmıştım olmadı bişey neyse yarın sabaha göre hareket edicemAyran aşı yap ayran aşı. Ben nasıl mezun oldum. Yoksa aylarca 59'da sürünecektim mezun olucam diye
Kızlar yarında eksi gormezsem balkondan atıcam kendimi beklemeyin beni....
inanma sakın arkandan bıçaklar brutus kedi"Ördekim" olmuşuz
İşine geldi demek dediklerim
Sabit miyim sabitim, Haticeye degil neticeye bakalım şekerimbugun ne yedin merak ettim sende yazsana menünü bakem eskiden iyi oluyodu şimdi yazmıyon laf edemiyoruz sana çok uzaklaştık çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?