- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.701
evet ya muskada dediydi foto at diye bir ara at da görek o muhteşem boyunu yanlız betüş düşman ilan eder seniSagol canim. Boyun avantaji galiba. Acaba 62 olunca nasil olurum cok merak ediyorum.
morordek fizigini cok merak ediyorum o da uzun boylu ya
Ben de atayım mı foto :) Ama sileyim sonra, yoksa millet taşa tutar :)))
evet ya muskada dediydi foto at diye bir ara at da görek o muhteşem boyunu yanlız betüş düşman ilan eder sen
i
Ona özelden atarım artık, Betüş görmedigi sürece sorun yok benim için, korkuyorum ondan benmuska77 sabaha goremedi diye cok meraklanir vallahi
konuşma kızım sen bi daha benimle küstüm çatladım isyanlardayım kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum öleyim en iyisi ben
kızçem sen çıtır olmuşsun beee süpersin valla tebrikler çıtır ördekimm
konuşma kızım sen bi daha benimle küstüm çatladım isyanlardayım kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum öleyim en iyisi ben
Sagolun kızlarAllah nazardan esirgesin canim masaallah. Mükemmelsin
Eneem sana da mı yakalandım Duygumkızçem sen çıtır olmuşsun beee süpersin valla tebrikler çıtır ördekimm
kaçarmıııEneem sana da mı yakalandım Duygum
Sagolun kızlarAzmin zaferi diyelim :)
Sizler de böyle olun, daha da iyi olun insallah
Senden zarar gelmez zaten biliyorumkaçarmııı
ama ben kıskanmadım aramızda 2 cm var
çıtır mı bildiğin victoria bakhem gibi olmuş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok mutsuzum şuannnnnnnnnnnnnnnnnEneem sana da mı yakalandım Duygum
Abartma kız. Bendeki basen onlarda olsa atarlardı bence kendilerini bi yerlerden :))çıtır mı bildiğin victoria bakhem gibi olmuş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok mutsuzum şuannnnnnnnnnnnnnnnn
172 canım :)morordek canim.boyun kacti senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?