- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.681
Ne ara yaptın be? Her gün menünü yazıyosun, biz mi kaçırdık? yoksa normal günün "ara ögünlerinde" mi ictin ayran aşını?Öyle yaparsan tabi işe yaramaz
Ben hep senden yana konuşuyorum da sen anlamıyosun bence
İyi madem, sen taşınma işini bitir de her gün zıplatalım seni. Şu an çok kıyamıyorum, gene de vicdanlıyım bak
eğer eksi görürsen kusana devam edicem bakalım sabah ola hayır olaOluyor öyle arada
Of ben cok acıktım bu aksam ya, sabah olsun da bişeyler yiyeyim diye bekliyorum resmen
Ekmek helvaya da zıpla bi zahmet.. Orda acıyamadım yani kusura bakmaCeza almayayim diye dikkat ediyorum. Gunluk 30 dk mi yaparim. Ama ustune 100 tane olan ceza cok agir geliyor bu siralar bana. Ama yok ben hakediyorum kiz. Bu kilolarla ahh ahhh
çok yandaşçı gördüm seni benim 2 kayısım çokmu tatlıtambağım benim zaten benide satışa getirdin betüş gibi kızdırmayın beni evinize kuzu yollarım yerseniz + çıkarsınız ona göre
B blanche_ea helva ekmekmi ye diyosun yani tatlı tambağımDunde ben oyleydim. Herkes uydu ben uyuyamadim. Bir baktim hirsiz gibi dolabin onudeydim. Yedim helva ekmeği
Ekmek helvaya da zıpla bi zahmet.. Orda acıyamadım yani kusura bakma
canım ben şubat 15 te 84 kilo başladım şuan 76 kilo oldum butun arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim destekleri ve sohbetleri için :)Iyi yaptin canim. Acima zaten bana. Keske sizleri once tanisaydimmm
kizlar bu takima kac kilo ile baslayip kac kilo verdiniz yazin bir merak ediyorum
bekliyorum hadi at bakalım:)Biradaysaniz tabi. Uyuma kiz 2 dk daha
boyun uzun görünüyor tatlım fenada görünmüyosun tatlım ya:) ben senden fenayım
Ben 65 ile başladım, 58.7'de bıraktım. 59'lardayım şu an, bu civarda da korusam iyi diyorum. Buraya başlamadan önce de 66'yı görmüslügüm var.Iyi yaptin canim. Acima zaten bana. Keske sizleri once tanisaydimmm
kizlar bu takima kac kilo ile baslayip kac kilo verdiniz yazin bir merak ediyorum
Canım kilonu göstermiyorsun hiç, boydan dolayı muhtemelen. O göbek de gitse süper olur
boyun uzun görünüyor tatlım fenada görünmüyosun tatlım ya:) ben senden fenayım
ya bende 8 kilo vermişim 2 kilo daha versem 10 kilo olucak az değilmiş yaa aferin banaBen 65 ile başladım, 58.7'de bıraktım. 59'lardayım şu an, bu civarda da korusam iyi diyorum. Buraya başlamadan önce de 66'yı görmüslügüm var.
Canım kilonu göstermiyorsun hiç, boydan dolayı muhtemelen. O göbek de gitse süper olur
Ben de atayım mı foto :) Ama sileyim sonra, yoksa millet taşa tutar :)))Sagol canim. Boyun avantaji galiba. Acaba 62 olunca nasil olurum cok merak ediyorum.
morordek fizigini cok merak ediyorum o da uzun boylu ya
Ben 65 ile başladım, 58.7'de bıraktım. 59'lardayım şu an, bu civarda da korusam iyi diyorum. Buraya başlamadan önce de 66'yı görmüslügüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?