- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.741
Aferin sana çekirgeTamamdır kaptan yardımcımsöylediklerinizin hepsinde haklısınız arkadaşlar ben zaten farketmiştim sizin listeleri okuyınca ama ben çabuk uyum sağlarım yarın itibariyle tam gaz başlıyoum hadi bismillah
bide fotonu görse yemek yemicek arkadaşAferin sana çekirge
Evet kesinlikle olur da bir gün dogurursam bi de dogumdan sonra foto atayım :))) Ne hale gelecegim kimbilir, ben kendimi tanıyosam hamile kalsam zerre kilo düsünmeden ne bulsam yerim. Neyse bu diyetimin amacı da oydu zaten, hamile kalabilirsem bari zayıf kalayım diyeevetmorordek 2 çocuk doğursunda öyle görelim onu (diye diye kendimi avutayım bari yoksa sabaha kadar leslie yapıcam)
kızz seviyorum seni delüüüüevetmorordek 2 çocuk doğursunda öyle görelim onu (diye diye kendimi avutayım bari yoksa sabaha kadar leslie yapıcam)
en güzelini yapmışsın tatlım keşke bende senin gibi yolun başında yapsaydım bu rejimi.. inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın ileride bebişini kucağınaEvet kesinlikle olur da bir gün dogurursam bi de dogumdan sonra foto atayım :))) Ne hale gelecegim kimbilir, ben kendimi tanıyosam hamile kalsam zerre kilo düsünmeden ne bulsam yerim. Neyse bu diyetimin amacı da oydu zaten, hamile kalabilirsem bari zayıf kalayım diye
inşallah Allahım ikinizede hayırlı uğurlu evlatlar versin :)kızz seviyorum seni delüüüü
rejim ne hale getirdi arkadaşımı
sabaha kadar leslie yap sabah inekler gelir dolaşmaya seni bizimle ilgilenen bir hatun vardı nerede diyee.. tavuklarda gelir yemini suyunu veriri.. perte çıkacağından onlar bakar artık sana
en güzelini yapmışsın tatlım keşke bende senin gibi yolun başında yapsaydım bu rejimi.. inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın ileride bebişini kucağına
hadi kızlar iyi geceler şaka takılıyorummorordek im çok çok güzel olmuşsun bahtında çok çok güzel olsun inşallah:)
İyi dilekleriniz için sagolun hanımlar, seviyorum sizien güzelini yapmışsın tatlım keşke bende senin gibi yolun başında yapsaydım bu rejimi.. inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın ileride bebişini kucağına
tatlım protein fazla kaçmamışmı.. sabah 2 yumurta öğlen balık akşam tavuk.. keşke akşam hafifi birşey yeseydin..Merhabalar,
Menüm
Kahvaltı
2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates
Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi
Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi
"Spor yok mu?Merhabalar,
Menüm
Kahvaltı
2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates
Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi
Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi
inşallah tatlım saolinşallah Allahım ikinizede hayırlı uğurlu evlatlar versin :)
Valla merak etmiyor değilim ama birgün banada gösterir diye umut ediyorumbide fotonu görse yemek yemicek arkadaş
betüş show u kaçırdım şekerim
Kızlar bu günkü menüm.
Sabah 9.30
25 gr peynir
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 simit
1 bardak syran
Akşam 18.00
1 parça haşlanmış tavuk
Bol yeşil salata.
2 litre du
40 dk yürüyüş.
Ona özelden atarım artık, Betüş görmedigi sürece sorun yok benim için, korkuyorum ondan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?