Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet morordek 2 çocuk doğursunda öyle görelim onu (diye diye kendimi avutayım bari yoksa sabaha kadar leslie yapıcam)
Evet kesinlikle olur da bir gün dogurursam bi de dogumdan sonra foto atayım :))) Ne hale gelecegim kimbilir, ben kendimi tanıyosam hamile kalsam zerre kilo düsünmeden ne bulsam yerim. Neyse bu diyetimin amacı da oydu zaten, hamile kalabilirsem bari zayıf kalayım diye

Merhabalar,

Menüm
Kahvaltı

2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi

Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi

evet morordek 2 çocuk doğursunda öyle görelim onu (diye diye kendimi avutayım bari yoksa sabaha kadar leslie yapıcam)
kızz seviyorum seni delüüüü
rejim ne hale getirdi arkadaşımı
sabaha kadar leslie yap sabah inekler gelir dolaşmaya seni bizimle ilgilenen bir hatun vardı nerede diyee.. tavuklarda gelir yemini suyunu veriri.. perte çıkacağından onlar bakar artık sana

en güzelini yapmışsın tatlım keşke bende senin gibi yolun başında yapsaydım bu rejimi.. inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın ileride bebişini kucağına

inşallah Allahım ikinizede hayırlı uğurlu evlatlar versin :)

hadi kızlar iyi geceler şaka takılıyorum morordek im çok çok güzel olmuşsun bahtında çok çok güzel olsun inşallah:)
en güzelini yapmışsın tatlım keşke bende senin gibi yolun başında yapsaydım bu rejimi.. inşallah sağlıkla mutlulukla alırsın ileride bebişini kucağına
İyi dilekleriniz için sagolun hanımlar, seviyorum sizi

Merhabalar,

Menüm
Kahvaltı

2 yumurta
Zeytin
Peynir
3 ceviz
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
1 kutu light ton balığı
2 salatalık
Çilek
Türk kahvesi

Akşam
Tavuk
Roka salatası
Çay
Türk kahvesi
tatlım protein fazla kaçmamışmı.. sabah 2 yumurta öğlen balık akşam tavuk.. keşke akşam hafifi birşey yeseydin..

muska77 morordek
Sabah
1.5 yumurta(sahanda)
3 zeytin
Yarimsar domates salatlk
1 dilim esmer ekmek

Ara: 1 kucuk armut

Ogle(15 00 te)
1 tabak lahana sarmasi
Salata

Not: 2. ogunum gec oldugu icin arada 1 dilim ekmegi kavrulmus salca sogana banarak yedim

Su: 2 lt. Yuruyus 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…