Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çıtır mı bildiğin victoria bakhem gibi olmuş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok mutsuzum şuannnnnnnnnnnnnnnnn
bizde olucaz canım bizim kilo fazlamız var sadece..
boyumuza göre o fiziğe inicez :)))
az sabır be hatun iki ayda bu kadar yağ tabakasını nasıl atalım vücuttan

bizde olucaz canım morordek m kilo fazlamız var sadece..

Yok.yok o kendini atcak balkondan sabah ki tartiyi beklemez artik. morordek i gorduktensonra

evet hayatım zorlanıyoruz ama dikkat ediyoruz sende yavaş yavaş kesmeye başla :)

İşte zamanla seni de az yemeye alıştıracagız. Şimdi menünün neresinden başlasam bilemedim:
  • Sabah kaşar tercih etme bence, saglıklı degil.
  • Öglen cok olmus bence. Biber dolması olmasa iyiymiş.
  • Çikolataya zaten diyecek laf bulamıyorum.
  • Akşam iyi ama zaten gün içinde o kadar çok şey var ki o da dolu olsaydı artık...
  • Spor da yok, bu yediklerini nasıl yakmayı planlıyorsun?

Sonuç: 200 adet nur topu gibi atlama cezan var şekerim :) Yarın akşama kadar atlarsın artık.

Muskamız kaptanımız bu durumlarda kücük peynir parcası at agzına diyordu, sen de öyle yap :)

Şımarma diye Yoksa seninkini de begendim ama pek azdı sankim.

heee şöyle de canımı yeee bi tek bana mı az gelioy benim menülerim yaa demeye başladım :))) o deilde cacık çok güzeldiiii yarın gene yapmalıyım....

bizde olucaz canım bizim kilo fazlamız var sadece..
Agzına saglık vallahi, mantıgına kurban :)))
dilim tutuldu kızlar ben en iyisi yatayım ağlaya ağlaya uyuya kalırım herhal butun umutlarım batmış durumda ben kim bu hale gelmek kim diyesim varben en iyisi nineler gibi gözlük takıp çocuklara yelek öreyim
Accık rakibeni dinle de öyle yat. Öyle bi anda incelseydik ohoo.
Ben nispeten erken bir dönemde kilo alışımı durdurmak için geldim buralara. Verdigim kilo toplamda 6, süre 2.5 ay yani... 6 kilo bile kolay verilmiyor maalesef

ben besler büyütürüm onu yemem arkadaş oluruz biz.... ot yeriz biz birlikte.....

Abartma kız. Bendeki basen onlarda olsa atarlardı bence kendilerini bi yerlerden :))

172 canım :)
yok ya ne baseni sen basen görmemisin yarın bi basen atarım sana şoka girersin vallahi :)chayır maşallah tatlım zayıflıktan ziyade sıkı ve dik bi görüntün var yogadanmı pilatestenmi bilemem ama ne baseni kız daha basenim var dersen yanına gelir döverim seni o derece nasıl olsa ablan sayılırım pühhhh maşallah sana

dilim tutuldu kızlar ben en iyisi yatayım ağlaya ağlaya uyuya kalırım herhal butun umutlarım batmış durumda ben kim bu hale gelmek kim diyesim varben en iyisi nineler gibi gözlük takıp çocuklara yelek öreyim
yavrum, kuzum , tatlım.. sen çocuk doğurdun kaç taneee.. hem doğurdun diye o halde kalıcaksın diye kural yok ben doğuramadım da bu hale geldim..
vericez kilo ..
sadece bizimki birazcık sürecek ..
sakın yoldan çıkıp bırakme rejimi vallaa bozuşuruzz
az sabır git uyu ..

Tamamdır kaptan yardımcım söylediklerinizin hepsinde haklısınız arkadaşlar ben zaten farketmiştim sizin listeleri okuyınca ama ben çabuk uyum sağlarım yarın itibariyle tam gaz başlıyoum hadi bismillah

Evet pilates ve yoga yağ yaktırmaz fazla ama sıkılastırıyor kesinlikle.
Canım benim takılıyorum size de cidden iyi niyetinize güvenim sonsuz

evet morordek 2 çocuk doğursunda öyle görelim onu (diye diye kendimi avutayım bari yoksa sabaha kadar leslie yapıcam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…