Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim bendensin. Bende 29 yasindayim. 24 gunluk bi anneyim ve 94.5 kiloyum
merhaba
ben doğumda sağlam kilo vermiştim de ah bu anam yok mu şişirp gitti beni süt olsun diye her şey yedim şimdi tatlısız duramıyorum ben şeker tüketmezdim şimdi çikolata yemeden günüm geçmiyor napcam bilmem.

4. kattayım atlarsam komşum kovalar yürüyüşüde dediğim gibi bursada yalnızım bebeğim var nasıl olcak bilmiyorum ama hareketlerimi artırmaya çalışacağım evde leslie ye bakacağım ama bu hantallıkla tak diye spora başlamak sağlıklı değil önce hareket kabiliyetimi arttıracak kadar kilo vermeliyim yanlış mıyım ?

O zaman seni şimdilik ceza listesine almayalım. Zaten belli kilo üzerine atlama degil de yürüyüs seklinde yapmalarını istiyoruz. Elinden geldigince hareketi artırmaya çalış canım, Leslie'yi araştır kolaylıkla yapabilirsin gibi geliyor

karbonhidratı azalt proteini arttır derken dukan mı yapsam ben onla baya kilo vermiştim ama bebek olunca zorluyor fakat ekmek olarak yulaf kepeğinden ekmek yapıp tüketiyorum akşamları ekmek yememeye dikkat ediyorum şöyle on on beş kilo vermiş arkadaşların listelerini bir toparlasammı şurdan acaba..ay napsam napsam sabah başlamalıyım ..suya gelince yazın 4-5 litre içiyorum fakat kışın pek aramıyorum yani şimdi içsem içsem 2,5 litre anca içiyorumdur..

Canım birden ani bir başlangıç yerine zamanla oturtmanı daha cok tavsiye ederim ben. Tabi karar senin. Karatay deneyebilirsin belki, bana o daha mantıklı geliyor. Saglıklı beslenme düzenini oturtmak önemli olan.

Canım birden ani bir başlangıç yerine zamanla oturtmanı daha cok tavsiye ederim ben. Tabi karar senin. Karatay deneyebilirsin belki, bana o daha mantıklı geliyor. Saglıklı beslenme düzenini oturtmak önemli olan.
canan karatay beni korkutuyor yahu o ekmeği yere bıraklar falan ben sabah ceviz yiyerek doyamam ki iç anadolu çocuğuyum yulaf buğday çavdar ruşeym ya da dukan boğazımda kahvalltıda ekmek geçmezse doyabilir miyim ki ,birde cevizi hiiç sevmiyorum ama her türlü önerinizi kulağıma sokacağım,ne derseniz o muskayı duydum 5. takıma geldim bu takımın azmini de gördüm kendimi etimle kemiğimle takıma emanet ettim uyumlu bir öğrenciyimdir ben yeterki benim gazıma basmayı ihmal etmeyin ..

Direkt kesemesen de sadece kahvaltıda yesen, oglen ve aksam kessen daha iyi olur. Bir de dedigim gibi senin kilonda ani bir şekilde kesmek cok dogru degil galiba. Yavas yavas düzene oturtursan iyi olur. Hem zaten birazcık dikkat etmeye başlasan bile etkisini hızlıca görmeye başlarsın, zamanla da alışırsın zaten diyet moduna ilerleyen dönemlerde bi bakmışsın ekmek aramıyorsun bile

Suan aynisini bana yapiyolar. Ye sutun olsun deyip duruyolar

tamam orası kolay öğlen ve akşamları yemesem aramam ekmeği kahvaltıda bir tek ekmeğe alternatif üretebilirsem kahvaltıda bile keserim bir de hareketsiz bir kişiliğim hantalım acaba leslieyi yapabilir miyim daha bakmadım gerçi ya.

Suan aynisini bana yapiyolar. Ye sutun olsun deyip duruyolar
bak bacım inanma hiçbir haltla süt olmuyor bebe emeceği kadar emiyor 3 ay sağdım verdim psikolojim bozuldu içimde süt var ama oğlumalmıyor aldığım kilo oldu tahinler tatlılar sütler çorbalar hepsi yalan genetik bu iş bol su o bile süt yapmaz ya bence neyse..aklını kullan doğumdan çıktığımda 91 kiloydum şu an 98-99 beni örnek al ve erkenden dur de

Şimdilik kahvaltıda kesme. Tam bugday, kepek vs yiyebilirsin 1-2 dilim

yazzz tahtaya al haftaya.......

Ayni seyi dusunuyorum bende bu sut mevzu insanin psikolojisini bozuyo. Hele bide cevredeki herkes bi yorum yapiyo ya sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…