- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.981
Evet yaa bende çok karıştırıyorum.muska77 nerelerdesin kaptanııım?? Seni duyan geliyor, kollontai de yok zaten. Bir başıma kim geldi kim gitti takip edemiyorum
Cuma günkü listeyi cok merak ediyorum vallahi upuzun bi sey cıkacak sanırım
Zaten bu hamilelik-annelik mevzusunda ağzı olan konuşuyor.Herkes bişeyler söylüyor.Olan zavallı annelere oluyor.Ayni seyi dusunuyorum bende bu sut mevzu insanin psikolojisini bozuyo. Hele bide cevredeki herkes bi yorum yapiyo ya sinir oluyorum.
Ama ne yapıp edip cumaya kadar artılardan arınmalıyım.Senin yaptığın isveç değil!
Hiiç diyete suç ayma..
Tatlım cuma tartılda listeye ekleyelim senide.
Ya çok kalabalık değiliz esra ile 12 kişi onunda son haftası zaten hamilelik iznine çıkacak..Evet yaa bende çok karıştırıyorum.
Kesinlikle oyle...Zaten bu hamilelik-annelik mevzusunda ağzı olan konuşuyor.Herkes bişeyler söylüyor.Olan zavallı annelere oluyor.
Cok gecmis olsun canimTabii verirsin bana özel bi olay değil ya..
Diyorum DA ya okumuyor yada üstüne alınmıyor hatun!!
Tatlım ben düşük yaptım ya malesef..
Oooh etliekmeklere bak...
1 hafta sabredersen sonra o kadar çok istemiyor canın merak etme.
Bu arada dukanı falan unut!
Sabah 2 dilim ekmeğinle kahvaltını yap.
Öğlen ve akşam çorba+yemek+salata veya yoğurt takıl
Öğle ve akşam ekmek yeme pilavı makarnayı sadece dayanamıyorsan bir lokma tat.
İkinci lokmada tadı değişmeyeceğine göre fazlasına gerek yok dimi?
Suyu 2den aşağı içme ve mümkün olduğu kadar heryere yürü.
Masanda oturup kalma odada bir tur atsan sana kar..
Ama ama okuyorum.Alınıyorum ama ne yapayım.Deliyim işte olduramıyorum.Diyorum DA ya okumuyor yada üstüne alınmıyor hatun!!
Valla cumaya artı gelme bozuşuruzAma ne yapıp edip cumaya kadar artılardan arınmalıyım.
Sağol canım.Cok gecmis olsun canim
Yok deği.Eşim de tartılıyor onda değişim yok.Benim bünyem bozuk heralde. Ha birde wc de var tabi.Senin tartı bozuk o zaman
Heeey takımımda umutsuzluğa yer yok kendine gel yaaaa!Ama ama okuyorum.Alınıyorum ama ne yapayım.Deliyim işte olduramıyorum.
Zaten artık umutlarımda yıkıldı. Sanırım hiçbir zamn 54 olamıcam.
Aaa öyle mi:)) Benim gözüme çok göründü niyeyseYa çok kalabalık değiliz esra ile 12 kişi onunda son haftası zaten hamilelik iznine çıkacak..
11 kişi kalıcaz yani.
Bence kendini fazla yorma bağışıklık düşmüş belliof bugun sacmasapan beslendim, surekli ekmek, pilav, cubuk kraker vs. Neler yedigimi yazmayayim ogle yemegimi cikardikca da aksam hedefim 20000 adim atmak, bakalim :)
Yarin devam :)
Ama ama okuyorum.Alınıyorum ama ne yapayım.Deliyim işte olduramıyorum.
Zaten artık umutlarımda yıkıldı. Sanırım hiçbir zamn 54 olamıcam.
of bugun sacmasapan beslendim, surekli ekmek, pilav, cubuk kraker vs. Neler yedigimi yazmayayim ogle yemegimi cikardikca da aksam hedefim 20000 adim atmak, bakalim :)
Yarin devam :)
Canım akşam menünü tam yazarsan daha rahat anlarız.
Sabah
....
Öğle
...
akşam
..
Su.. litre
Spor .. dk yürüyüş gibi
geçmiş olsun acaba mideni mi üşüttün yada yediğin bir şey mi dokunduve ben ikinci kere cikardim bugun tovbe tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?