- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #181.961
Verirsin tabikiayyyy deme o zamanmuska77 morordek ve @kollontai sizlere saygılarımı sunar vereceğiniz bilgileri sabırsızlıkla beklerim
bu arada bende muska gibi 54 kilo verebilir miyim diye düşünüyorum şu an
Verirsin tabiki
Hem seninde başarı hiklayeni okumak isterizzz.
Senin yaptığın isveç değil!Ahhh ahhh bilemedim ki
Bana isveç yaramadı heralde bugun düne göre + dayım.
Devam edeyim mi?? Daha çok almaktan korkuyorum. Oruca başlamak istiyorum.En azından oruçken kilomu koruyabiliyordum.
Tatlım cuma tartılda listeye ekleyelim senide.94.5 canim. Senle rakiptik hatirlarsan. Sen ne yaptin verdinmi baya. En son seninde hamilelik yuzunden ayrildigini hatirliyorum.
İsveçte kahvaltıda 2 dilim ekmek vardı. Onu yemedim. Ama zaten sonra yaptığımın isveç olmadığını anladım.Ve birdaha listelere uymayacağım ki zaten uyamadım. Öğlen de prasa yedim. Yanında da 4 kaşık yoğurt. Şimdi sabahki kilomdan eksideyim ne ilginç değil mi? Şuan tartım 60. Akşamda prasa yoğurt veya mantar yoğurt yapacam.Valla Ebru sanırım seni de artık başkalarına emanet edecegim. Artı cıktım diye kahvaltıdan kesmek nedir??? Bunca ay hiç mi bir şey ögrenmedin sen burda? Yok valla akıllanmıcaksın sen.muska77 bi şey de şuna ya...
Kaç kilo aldın hamileliktemerhabamorordek ciğim ismim burcu bdv de tanınırım ben genelde 164 e 98-99 kiloyum kasımda doğum yaptım,zaten şişmandım iyice zıvanadan çıktım ..hareket alanım yok masa başı çalışıyorum ..bana da yardım edin noluuur noluuuuur
Şimdi 300 atladım.- 100 (sen geçen yazdıgım 200'u yaptın mı bu arada??)
Aaa siz rakip olsanız yaaCanim bendensin. Bende 29 yasindayim. 24 gunluk bi anneyim ve 94.5 kiloyum
canım bence size tavsiyem kurallarımız belli cuma öğlene kadar bildirim yapanlar listeye girmeye hak kazananlar olabilir diye düşünüyorum ancak önemli bir mazereti varsa akşama doğru bildirim yapar değilse düzenli takım bilinci olmazsa katılan arkadaşlartın listeyi telafisi zor olurmuska77 nerelerdesin kaptanııım?? Seni duyan geliyor, kollontai de yok zaten. Bir başıma kim geldi kim gitti takip edemiyorum
Cuma günkü listeyi cok merak ediyorum vallahi upuzun bi sey cıkacak sanırım
Canım ya çok kötü üşütmüşdsün sen.Kizlar beni bugunluk azat edin, oglen tum yedigimi cikardim. Hicbir sey anlamadim yani; midem bombos su an.
Bugunluk affedin, yarin devam edecegim; iyi hissetmiyorum.
Hoşgeldiin tabii kabul ederiz..yaşım 29 kasımda doğum yaptım datlı bi bebem var ..yaşım 29 ama bedeni görüntü 66 bana yardım edin kocamın yanında anası gibi durmak isitemiyorum.
muska77 ben okudum kabul ettim 99 kilo ile takıma girmek istiyorum sizde beni kabul ediiiirmisiniz gençler
Güzeel ama peynir zeytin pastırma ne kadarSlm kızlar menümle sporumu suyumu yazıp çıkacam bugün acayip üşüyorum titriyorum grip olcAm büyük ihtimal
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Ceviz
Pastırma
Öğle
Tazefasulye
Yoğurt
Akşam
Çöp şiş
Yoğurt
1 tane elma
Spor olarak kötü hissettiğimden 20 dakika tempolu yürüme
4 litre su içtim
Sultanım hümeyrayı direk alcaz listeye dimi?kızım seni azarlamıyom benim azarım ebruyaydı ama o alınmamış üstüne ben kendi durumumu bahsettim barni neyim yemedim sadece kokladım onu sötyledim(çevir imam gazı yanmasın hesabı)
oo maşallah tatlım yaaa dikkatle verirsin emin ol
canım geçmiş olsun zaten dün akşamdan beri halsizdin üşüttün heralde mideni dikkat et kendine
Hemen ıhlamur ve c vitamini...Sağol tatlım titreyerek yazıyorum anammm acayip grip olucam ne zaman grip olacam zaman önce ateş 5 dk sonra titreme geliyor suratım domates gibi yanıyorum
Tatlım böyle parça parça olmaz akşam menünü toptan yazKahvaltı menüm
2 yumurta
3 ceviz
biraz kaşar
4 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
Öğlen
Sardalya balığı
Salatalık
Domates
Meyve
Türk kahvesi
canım hümeyra hamilelik sebebiyle ayrıldığı için yeni üye gibi işler görür diyor karar defteriCanım ya çok kötü üşütmüşdsün sen.
İnce giyiniyonuz azcık güneş görünce tabi..
Bakıma al kendni hemen.
Hoşgeldiin tabii kabul ederiz..
Güzeel ama peynir zeytin pastırma ne kadar
Fasulye kaç kaşık??
Sultanım hümeyrayı direk alcaz listeye dimi?
Hemen ıhlamur ve c vitamini...
Dikkat kızlar salgın var.
Tatlım böyle parça parça olmaz akşam menünü toptan yaz
Tabii verirsin bana özel bi olay değil ya..ayyyy deme o zamanmuska77 morordek ve @kollontai sizlere saygılarımı sunar vereceğiniz bilgileri sabırsızlıkla beklerim
bu arada bende muska gibi 54 kilo verebilir miyim diye düşünüyorum şu an
Diyorum DA ya okumuyor yada üstüne alınmıyor hatun!!Valla Ebru sanırım seni de artık başkalarına emanet edecegim. Artı cıktım diye kahvaltıdan kesmek nedir??? Bunca ay hiç mi bir şey ögrenmedin sen burda? Yok valla akıllanmıcaksın sen.muska77 bi şey de şuna ya...
Tatlım ben düşük yaptım ya malesef..Vanim muskaya yazmistim pardon
Oooh etliekmeklere bak...sabah:
salatalık domates zeytin peynir buğday ekmeği iki dilim..
öğlen etliekmek
akşam da sebze yemeği yaparım zeytinyağlı..
işten çıkıp taksiyle hemen bakıcıya gidip oğlumu alıp eve geçiyorum şayet hava çok güzelse oğlumu arabasına koyup çıkıyorum ama hızlı bir tempo olmuyor leslie yi araştıracağım.
1 hafta sabredersen sonra o kadar çok istemiyor canın merak etme.merhaba
ben doğumda sağlam kilo vermiştim de ah bu anam yok mu şişirp gitti beni süt olsun diye her şey yedim şimdi tatlısız duramıyorum ben şeker tüketmezdim şimdi çikolata yemeden günüm geçmiyor napcam bilmem.
Bu arada dukanı falan unut!4. kattayım atlarsam komşum kovalar yürüyüşüde dediğim gibi bursada yalnızım bebeğim var nasıl olcak bilmiyorum ama hareketlerimi artırmaya çalışacağım evde leslie ye bakacağım ama bu hantallıkla tak diye spora başlamak sağlıklı değil önce hareket kabiliyetimi arttıracak kadar kilo vermeliyim yanlış mıyım ?
Senin tartı bozuk o zamanİsveçte kahvaltıda 2 dilim ekmek vardı. Onu yemedim. Ama zaten sonra yaptığımın isveç olmadığını anladım.Ve birdaha listelere uymayacağım ki zaten uyamadım. Öğlen de prasa yedim. Yanında da 4 kaşık yoğurt. Şimdi sabahki kilomdan eksideyim ne ilginç değil mi? Şuan tartım 60. Akşamda prasa yoğurt veya mantar yoğurt yapacam.
İnanma süt yapan tek gıda suymuş..Suan aynisini bana yapiyolar. Ye sutun olsun deyip duruyolar
Yok o kadar uzun değil taviz vermeyeceğizmuska77 nerelerdesin kaptanııım?? Seni duyan geliyor, kollontai de yok zaten. Bir başıma kim geldi kim gitti takip edemiyorum
Cuma günkü listeyi cok merak ediyorum vallahi upuzun bi sey cıkacak sanırım
Bende senin gibi düşünüyorum sultanıııım.canım hümeyra hamilelik sebebiyle ayrıldığı için yeni üye gibi işler görür diyor karar defteri
a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
listeye girebilir ancak hümeyra şu an lohusa düzenli olarak takıma devam etsin 40 ı çıktıktan sonra veya sütü biraz azaldıktan sonra listeye alman şahsi görüşüm çünkü şu ara onun önceliği kg vermek değil sütünü artırmak bebeğinin sağlığı için o da bizim gibi liste dışı devam eder düzenli ve dikkatli beslenecek ancak sütününde azalmaması lazım onun şu anki görevi kg vermekten daha önemli tabii kendisi ne düşünür bilmiyorum
Su şekersiz kahve veya çay iştah keserler..Karnım acıktığından belki iştahımı keser diye yeşil çay içeyim dedimilk günün zorluğunu yaşıyorum bakalım bikaç güne az yemeye alışcam inşallah ilk günler zor oluyor
Senin tartı bozuk o zaman
Suyu çok içiyorum zaten bende ters etki yapıyorSu şekersiz kahve veya çay iştah keserler..
ayyy sultanım diyon ya pek hoşuma gitti muskam yaaaİnanma süt yapan tek gıda suymuş..
Yok o kadar uzun değil taviz vermeyeceğiztoplight ın dediği gibi devamlı gelenler listede olacak.
Bende senin gibi düşünüyorum sultanıııım.
Ama diyemedim belki listeye girmekistiyordur diye sağol
Bir lokma peynir at ağzına..Bişey olmaz:Hiç değilse yemeğe saldırmazsın.Suyu çok içiyorum zaten bende ters etki yapıyorkahvemi içtim ,çayda içtim. içim kıyılmaya başladı bende yeşil çay daha soft olur diye içiyorum bakalım.2 saat sonra yemek yiycem zaten o zamana kadar idare edeyimde
Sen benim gönlümün sultanısın çünkü..ayyy sultanım diyon ya pek hoşuma gitti muskam yaaa
Muskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmaz
Hosgeldin canım, ben de takımın vakvakı :) Kaptan yardımcısıyım, menülerinize bakar ceza yazarım, şu anki görevim bu
Canım akşam menünü tam yazarsan daha rahat anlarız.hoşbuldum bugün bayağı koşuşturmaca geçti benim iş... yaklaşık 20 sefer 2 kat inip çıktım sabah yarım poğaça yedim öğlen 1 somon balığı salata ve mercimek çorbası içtim 1 fincan şekersiz nescafe ve şekersiz 1 finacn çay içtim henüz 1 lt su içebildim ama kaçamak yapıp regl dönemindeyim dayanamadım 2 gibi küçük çikolata yedim akşama sadece çorba içeceğim ekmeksiz o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?