Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahhh ahhh bilemedim ki
Bana isveç yaramadı heralde bugun düne göre + dayım.
Devam edeyim mi?? Daha çok almaktan korkuyorum. Oruca başlamak istiyorum.En azından oruçken kilomu koruyabiliyordum.
Senin yaptığın isveç değil!
Hiiç diyete suç ayma..

94.5 canim. Senle rakiptik hatirlarsan. Sen ne yaptin verdinmi baya. En son seninde hamilelik yuzunden ayrildigini hatirliyorum.
Tatlım cuma tartılda listeye ekleyelim senide.

İsveçte kahvaltıda 2 dilim ekmek vardı. Onu yemedim. Ama zaten sonra yaptığımın isveç olmadığını anladım.Ve birdaha listelere uymayacağım ki zaten uyamadım. Öğlen de prasa yedim. Yanında da 4 kaşık yoğurt. Şimdi sabahki kilomdan eksideyim ne ilginç değil mi? Şuan tartım 60. Akşamda prasa yoğurt veya mantar yoğurt yapacam.

muska77 nerelerdesin kaptanııım?? Seni duyan geliyor, kollontai de yok zaten. Bir başıma kim geldi kim gitti takip edemiyorum
Cuma günkü listeyi cok merak ediyorum vallahi upuzun bi sey cıkacak sanırım
canım bence size tavsiyem kurallarımız belli cuma öğlene kadar bildirim yapanlar listeye girmeye hak kazananlar olabilir diye düşünüyorum ancak önemli bir mazereti varsa akşama doğru bildirim yapar değilse düzenli takım bilinci olmazsa katılan arkadaşlartın listeyi telafisi zor olur

Kizlar beni bugunluk azat edin, oglen tum yedigimi cikardim. Hicbir sey anlamadim yani; midem bombos su an.
Bugunluk affedin, yarin devam edecegim; iyi hissetmiyorum.
Canım ya çok kötü üşütmüşdsün sen.
İnce giyiniyonuz azcık güneş görünce tabi..
Bakıma al kendni hemen.

Hoşgeldiin tabii kabul ederiz..
Güzeel ama peynir zeytin pastırma ne kadar
Fasulye kaç kaşık??

Sultanım hümeyrayı direk alcaz listeye dimi?
Sağol tatlım titreyerek yazıyorum anammm acayip grip olucam ne zaman grip olacam zaman önce ateş 5 dk sonra titreme geliyor suratım domates gibi yanıyorum
Hemen ıhlamur ve c vitamini...
Dikkat kızlar salgın var.

Kahvaltı menüm
2 yumurta
3 ceviz
biraz kaşar
4 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates

Öğlen
Sardalya balığı
Salatalık
Domates
Meyve
Türk kahvesi
Tatlım böyle parça parça olmaz akşam menünü toptan yaz

canım hümeyra hamilelik sebebiyle ayrıldığı için yeni üye gibi işler görür diyor karar defteri

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen yarışmacıya da bu kural uygulanmaz. B maddesindeki gibi hesaplama yapılarak, üyenin aldığı kilo izin dönemine bölünür.
listeye girebilir ancak hümeyra şu an lohusa düzenli olarak takıma devam etsin 40 ı çıktıktan sonra veya sütü biraz azaldıktan sonra listeye alman şahsi görüşüm çünkü şu ara onun önceliği kg vermek değil sütünü artırmak bebeğinin sağlığı için o da bizim gibi liste dışı devam eder düzenli ve dikkatli beslenecek ancak sütününde azalmaması lazım onun şu anki görevi kg vermekten daha önemli tabii kendisi ne düşünür bilmiyorum

Tabii verirsin bana özel bi olay değil ya..
Diyorum DA ya okumuyor yada üstüne alınmıyor hatun!!
Vanim muskaya yazmistim pardon
Tatlım ben düşük yaptım ya malesef..
Oooh etliekmeklere bak...
1 hafta sabredersen sonra o kadar çok istemiyor canın merak etme.
Bu arada dukanı falan unut!
Sabah 2 dilim ekmeğinle kahvaltını yap.
Öğlen ve akşam çorba+yemek+salata veya yoğurt takıl
Öğle ve akşam ekmek yeme pilavı makarnayı sadece dayanamıyorsan bir lokma tat.
İkinci lokmada tadı değişmeyeceğine göre fazlasına gerek yok dimi?
Suyu 2den aşağı içme ve mümkün olduğu kadar heryere yürü.
Masanda oturup kalma odada bir tur atsan sana kar..

Senin tartı bozuk o zaman

Suan aynisini bana yapiyolar. Ye sutun olsun deyip duruyolar
İnanma süt yapan tek gıda suymuş..
muska77 nerelerdesin kaptanııım?? Seni duyan geliyor, kollontai de yok zaten. Bir başıma kim geldi kim gitti takip edemiyorum
Cuma günkü listeyi cok merak ediyorum vallahi upuzun bi sey cıkacak sanırım
Yok o kadar uzun değil taviz vermeyeceğiz toplight ın dediği gibi devamlı gelenler listede olacak.
Bende senin gibi düşünüyorum sultanıııım.
Ama diyemedim belki listeye girmekistiyordur diye sağol

ayyy sultanım diyon ya pek hoşuma gitti muskam yaaa

Bir lokma peynir at ağzına..Bişey olmaz:Hiç değilse yemeğe saldırmazsın.
ayyy sultanım diyon ya pek hoşuma gitti muskam yaaa
Sen benim gönlümün sultanısın çünkü..
Sultanım benim

Muskaam cok gecmis olsun yaa. Insallah gecer bogazın da öyle seylere gerek kalmaz

Hosgeldin canım, ben de takımın vakvakı :) Kaptan yardımcısıyım, menülerinize bakar ceza yazarım, şu anki görevim bu

hoşbuldum bugün bayağı koşuşturmaca geçti benim iş... yaklaşık 20 sefer 2 kat inip çıktım sabah yarım poğaça yedim öğlen 1 somon balığı salata ve mercimek çorbası içtim 1 fincan şekersiz nescafe ve şekersiz 1 finacn çay içtim henüz 1 lt su içebildim ama kaçamak yapıp regl dönemindeyim dayanamadım 2 gibi küçük çikolata yedim akşama sadece çorba içeceğim ekmeksiz o yüzden

Canım akşam menünü tam yazarsan daha rahat anlarız.
Sabah
....
Öğle
...
akşam
..

Su.. litre
Spor .. dk yürüyüş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…