- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.121
Kızlarrrrrrr en önemli şeyiiiiii kaçırmışım dün eski oturduğum bölgeye gittim çok türk var orda benide tanıyan epey 4-5 kişi birden aaaa aaaa dediler kız göbeğin düz olmuş birşeymi yapıyorsun yokkk bilmem dedim zayıflamışsın sen dediler yok beee aynı ben işte dedim yok yok zayıflamışsın belki tartılmadın haberin yok dediler olabilir dedimevet zayıfladım özelliklede göbüşden o zaman her akşam şunu tam çeviremesemde 10-20 arası yapmaya uğraşıyorum hülahüpmü adı tamda bilmiyorum acaba işemi yaradı işte emojideki yarın tartı günü bakalım süprizzzzzzzz
Geçmiş olsun, ortada bir salgın var anlaşılan hedefinde de bu grup var galiba Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Diyet bünyemizi mi bozuyor acabaKizlar her yerim agriyor. Cok yuruyorum kac gundur ondan mi yoksa kan degerlerim mi dustu bilmiyorum;((( bugun kendimi tutmaya, yurumemeye calisayim ins gecer
çok güzel vermişsin canım diyete yeni mi başladın yoksa uzun zamandır yapıyor musun? Belli bir süre sonra kilo vermek zor oluyor diyorlarda onun için sordum. Tabi bir de çömezim bu gruptaEki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
Güzel ama kahvaltı yine yok.@kollontaimorordek muska77
Kahvaltı:
1 bardak yeşil çay
Öğle:
1 küçük tabak az yağlı pırasa
4kaşık yoğurt
Akşam:
1 küçük tabak pırasa yemeği
çok az mantar yağsız tavada pişirdim doğal mantar
4kaşık yoğurt
Su: 2 litre
Spor henüz yapmadım. Ama yaparsam yazarım.
300 de cezamı atladım.
İnşallah..Sabah isveç modunda başladım.Ama sonra vaz geçince böyle oldu. Hem tartıda da artı görüncemoralim bozuldu.Bende yemedim.
Ama yarın muskayı dinleyeceğim.Kahvaltımı adam gibi yapacağım.
Bir günde 4 kilo ???362 mesaj tey tey
morordek @kollontai @blanche_ea @nilsub
Kızlar dün geceden beri çok fenayım ishal oldum bugün kuşhan ın son günü ona karar verdim. Dışarıdayken çok kötü bi durum üstelik sinirimi esas bozan dün Sabah gördüğüm 90 ı onca tuvalete taşınmama rağmen bu sabah 103 olmam dı. Anlamıyorum tam tersi resmen aç gezdim bütün gün tuvalete gitmemek için. Yaptığım herşey boşa gitmiş gibi .... çok moral bozucu
Canım ilk sayfayı okuyup kuralları kabul ettiğini beyan etmen gerekiyor.Canimmm nbr esram?
Seni meraka ediyordumhemen yazayim dedim bulunca. Bende tam zayiflama grubu ariyordumm . Biliorsun malum ikiz anasiyim artikgruparayayim kendime dedimki seni buldum.
Bu arada merhaba arkadaslar ben izmirden melek. Beni de grubunuza alirmisiniz rica etsem. Esracigimveni bilir daha oncede 32 kilo verdim ve cocuk sahibi olabilmek icin 112den 80kg dustum. Sonra hamile kaldim ikizlerimi dunyaya getirdim sukurler olsun.
Su anda 96 kiloyum. Yine 80 kiloya inmek istiyorum . Bu yolda birbirimize yardimci olabilirmiyiz?
Esracigim hic mera etme canim ben dahaoncede oldugu gibi heo destekcibimbuliorsun dha once cok kilo vedinse basarirsin yine
O 1 dl ekmeği sabah yeseydin açlık çekmezdin bu kadar.Evettt arkadaşlar benimde günün özeti
Sabah:1 kase yoğurt+1 muz+5 adet çilek
Öğlen: 1 kase çorba+3 köfte+1 elma
Akşam: 1 kase yoğurt çorba+menemen +1 dilim tam buğday ekmeği
Spor: 35 dk kadar yürüyüş
Dünkü cezam olan 200 atlamayıda yaptım.ama 100 100 setler halinde bacaklarım kopacak gibi oldu çünkü 100e kadar anca gitti ama totalde yaptım
Su her zamanki gibi 3lt üstü bide yeşil çay içtim 1fincan
Bugün az yiycem diye çok uğraştım çokda açlık çektim.yarın sabah normal kahvaltı moduna geçicem
Aç gezmek kilo verdirmezki sğlıklı ve doğru besleneceksin..Kendi fiziğimin içine tükürdüğüm yetmedi bide kurallarına tükürdüm
@blanche_ea benim için anormal değil aslında hep başıma gelir ve ben binbir ümitsizlikle tartıya küser aylarca çıkmam bi daha. En büyük engelim hep buydu. Ama düzenlenmişti iyi gidiyordu birden yine olunca bende tepetaklak. Kızlardan biri demişti kiloyla alıp gramla veriyorum diye. Aynen o hep başıma gelen. Ama bir kere ümitsizliğe düştüm mü pes ederdim. Etmedim bırak yemeyi çoğu aç gezdim. Ama yine olan bu.
Biliyoruuum gördüüümBen de yatmadan 200 atlamami ve 75 squatimi da yapayim. 30 day squat challenge'a basladim bugun 7. gunum. Buraya menü yazmadigima bakmayin, her gun bu squatlari yapıp en az 100 de ziplama yapiyorum hanimlar
O hulahop ne zor şey ya bende çeviremiyorumKızlarrrrrrr en önemli şeyiiiiii kaçırmışım dün eski oturduğum bölgeye gittim çok türk var orda benide tanıyan epey 4-5 kişi birden aaaa aaaa dediler kız göbeğin düz olmuş birşeymi yapıyorsun yokkk bilmem dedim zayıflamışsın sen dediler yok beee aynı ben işte dedim yok yok zayıflamışsın belki tartılmadın haberin yok dediler olabilir dedimevet zayıfladım özelliklede göbüşden o zaman her akşam şunu tam çeviremesemde 10-20 arası yapmaya uğraşıyorum hülahüpmü adı tamda bilmiyorum acaba işemi yaradı işte emojideki yarın tartı günü bakalım süprizzzzzzzz
Bu diyet çörek benide cezbetti yapsammıki?muska77 morordek
Sabah
ispanakli yumurta
Yarimsar domts saltlk
3 zeytin
Ogle
4-5 yk manti
Salatlk domates
2 diyet corek
Ara: 1 muz, 1 kucuk armut
Aksam
1 kase corba
1.5 haslanmis tavuk but
Su 1.5 u gecti. Yuruyus yaklasik 2 saat.
Oglenki diyet coregini arkadsm yapmis sagolsun hakikaten diyet urunu. En kucuk muffin kalibinda. Yani bir tepsi coregi 4 kasik tam bugday unuyla yapmis ve ici bir suru sebze dolu. Yagi da 1 yk kadar koydum, dedi. Bence cok iyi.
Hamlamışsındır yürüyüşe suç atma.Kizlar her yerim agriyor. Cok yuruyorum kac gundur ondan mi yoksa kan degerlerim mi dustu bilmiyorum;((( bugun kendimi tutmaya, yurumemeye calisayim ins gecer
Canım çook sevindim hadi gözün aydın.Eki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
Ne bileyim@aybukediyar çok hevesli idi neden gelmiyor acaba
Hariha sen 79 değilmiydin ilk yazdığında şaşırdım şimdi.Günaydın kızlar.sabah ilk işim tartılmak oldu ve 77.600 çıktım sanki göbeğim inmiş
Gayet güzel canım hatta oraya 1 yumurta yakışırdı.Günaydın ilk günümden herkeşlere sevgilerimi ışınlarken ,çayımı beklemekle meşgulüm nasıl kahvaltım mikemmel mi yoksa fazla mı
Eki Görüntüle 1814136
bu arada kendimi bildim bileli çayımı şekersiz ve açık içerim
Canım ben kilo verme durunca yapılması taraftarıyım kaç gününü yaptın?Muska77 kötü mü yapmışım bı diyetle başlayarak. Diyet konusunda oldukça cahilim buradakileri okudukça bilgileniyorum araştırıyorum. Bugün son günü zaten yarın yapamayacağım normale dönerim artık.yoksa bıgünde öi bıraksam
kamu kurumu kokardı beGayet güzel canım hatta oraya 1 yumurta yakışırdı.
Canım ben kilo verme durunca yapılması taraftarıyım kaç gününü yaptın?
Hımm doğru..i
kamu kurumu kokardı be
Eee harika bravo..Geçen haftaya göre 1.3 kg eksideyim ama devam edeceğim.
Pazartesi başladım diyete 80.5 im hruba dahil olduğumda 79 dum. Şimdi tartıda 77 yi gördüm
3 gününü yaptım bugün 4. Gün ve gün boyu yumurta yiyeceğim. Aslında meyve günüydü bıgün de ben meyveyle doymam diye onu es geçtimGayet güzel canım hatta oraya 1 yumurta yakışırdı.
Canım ben kilo verme durunca yapılması taraftarıyım kaç gününü yaptın?
Unuturmuyum kaptanım. Siz kovmadan ben gitmem.Hımm doğru..
Eee harika bravo..
Yarın listeye gr
yorsun sabahtan tartılıp yazmayı unutma olurmu fıstık?
Umarım bir an önce bulasin iyi bir ev canım.morordek muska77 canlarim. Dun ev aradik ama bulamadik. Bugun yine tabanlara kuvvet dun menu paylasmadim. Cunki cok yedim. Sebebi de sabah ortaya cikti.10 gun geciken regkim bugun tesrif etti. Nasil ev arayacaksam bu halle...
ama bugun dunun telafisini yaparim da yarina regki tarti sonucunu etkiler mi bilemem...
bugun menümü suyumu sporumu yazarim hep.
dun menu yazmadim biliyorum 300 ip atlama cezam var. Yorgun da olsam yapcam uleeennn...
Canım sen hergun geliyorsun.muska77
Defne canım ben bu hafta çok aktif olamadım. Listeye almassan da inan hiç alınmam. Çünkü kimseye haksîzlık olmasını istemem.
27 -28 nisanda 8. Sınıfları teof sınavı var. Okulda ve evde derslerim çok yoğun sınav ysklaştığı için. 10 gün daha cok aktif olamam çünkü. Ama ondan sonra hep buradayım. Ramazan bayramında bazı insanlara ders vermeliyim.
Yapma tatlım bugün sabah yumurta yediysrn tamam ama öğle ve akşamı normal yap.Pazartesi başladım diyete 80.5 im hruba dahil olduğumda 79 dum. Şimdi tartıda 77 yi gördüm
3 gününü yaptım bugün 4. Gün ve gün boyu yumurta yiyeceğim. Aslında meyve günüydü bıgün de ben meyveyle doymam diye onu es geçtim
Eh bende kovmam kız niye kovayimUnuturmuyum kaptanım. Siz kovmadan ben gitmem.
İnsanı ne kadar da mutlu eden bir olay. Ben yerinde olsam havalara uçmuştum. tebrik ediyorum canım bu gazla daha güzel verirsin artık. Ben de senin gibi güzel tepkiler alırım inşallah. En önemlisi de güzel kıyafetler giyebilmek, incecik gezebilmek. İki ay içinde eminim ki istediğim gibi olacak
Sağolasın balımdaha havalara girmeme çok var yolum uzun ama pes etmek yooookkk iki ay böyle gidersem tığ gibi oluruz kızzzz düşman çatlatır dost kıskandırırız heee hadiiiii inşaaalllahhhh hep beraber bütün burdakilerleeeeee
Ne yedin yine? :)Ya ben bu kacamaklara ne zaman son vercem .
zamanla azalacak dimi yaa sende boylemiydin.
yok sa benim pis bogazligim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?