Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnsanı ne kadar da mutlu eden bir olay. Ben yerinde olsam havalara uçmuştum. tebrik ediyorum canım bu gazla daha güzel verirsin artık. Ben de senin gibi güzel tepkiler alırım inşallah. En önemlisi de güzel kıyafetler giyebilmek, incecik gezebilmek. İki ay içinde eminim ki istediğim gibi olacak

Kizlar her yerim agriyor. Cok yuruyorum kac gundur ondan mi yoksa kan degerlerim mi dustu bilmiyorum;((( bugun kendimi tutmaya, yurumemeye calisayim ins gecer
Geçmiş olsun, ortada bir salgın var anlaşılan hedefinde de bu grup var galiba Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Diyet bünyemizi mi bozuyor acaba
Eki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
çok güzel vermişsin canım diyete yeni mi başladın yoksa uzun zamandır yapıyor musun? Belli bir süre sonra kilo vermek zor oluyor diyorlarda onun için sordum. Tabi bir de çömezim bu grupta

Muska77 kötü mü yapmışım bı diyetle başlayarak. Diyet konusunda oldukça cahilim buradakileri okudukça bilgileniyorum araştırıyorum. Bugün son günü zaten yarın yapamayacağım normale dönerim artık.yoksa bıgünde öi bıraksam

Güzel ama kahvaltı yine yok.
Sabah isveç modunda başladım.Ama sonra vaz geçince böyle oldu. Hem tartıda da artı görüncemoralim bozuldu.Bende yemedim.
Ama yarın muskayı dinleyeceğim.Kahvaltımı adam gibi yapacağım.
İnşallah..
Bir günde 4 kilo ???
Şişlik falan varmı kız listeye girecektin sen artı gelirsen almam listeye haberin olsun.

Canım ilk sayfayı okuyup kuralları kabul ettiğini beyan etmen gerekiyor.
O 1 dl ekmeği sabah yeseydin açlık çekmezdin bu kadar.

Aç gezmek kilo verdirmezki sğlıklı ve doğru besleneceksin..
Ben de yatmadan 200 atlamami ve 75 squatimi da yapayim. 30 day squat challenge'a basladim bugun 7. gunum. Buraya menü yazmadigima bakmayin, her gun bu squatlari yapıp en az 100 de ziplama yapiyorum hanimlar
Biliyoruuum gördüüüm
O hulahop ne zor şey ya bende çeviremiyorum
Bu diyet çörek benide cezbetti yapsammıki?
Kizlar her yerim agriyor. Cok yuruyorum kac gundur ondan mi yoksa kan degerlerim mi dustu bilmiyorum;((( bugun kendimi tutmaya, yurumemeye calisayim ins gecer
Hamlamışsındır yürüyüşe suç atma.
Hem bahar aylarında bu ağrılar normal. Hemen kaytarmaya bakıyonuz ya....

Eki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
Canım çook sevindim hadi gözün aydın.
@aybukediyar çok hevesli idi neden gelmiyor acaba
Ne bileyim qarden da kayıp.
Günaydın kızlar.sabah ilk işim tartılmak oldu ve 77.600 çıktım sanki göbeğim inmiş
Hariha sen 79 değilmiydin ilk yazdığında şaşırdım şimdi.

Gayet güzel canım hatta oraya 1 yumurta yakışırdı.
Canım ben kilo verme durunca yapılması taraftarıyım kaç gününü yaptın?

Dunkü menüm
Sabah 6.30
25 gr peynir
1 dilim tb ekmeği

Öğlen 14.00
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği

Akşam 18.30
3 yk kaşığı kavurma ( ızgara olacaktı ama elektrikli ızgaram arıza yaptı. )
Bol salata

20.30
1 küćük kase çilek . Çocuklar yerken dayanamadım.

2 litre su
Yürüğüşü abarttım. Ve bir öncrki güne göre eksi daha az çıktı.
40 dk + 75 dk.

morordek muska77 canlarim. Dun ev aradik ama bulamadik. Bugun yine tabanlara kuvvet dun menu paylasmadim. Cunki cok yedim. Sebebi de sabah ortaya cikti.10 gun geciken regkim bugun tesrif etti. Nasil ev arayacaksam bu halle...
ama bugun dunun telafisini yaparim da yarina regki tarti sonucunu etkiler mi bilemem...

bugun menümü suyumu sporumu yazarim hep.
dun menu yazmadim biliyorum 300 ip atlama cezam var. Yorgun da olsam yapcam uleeennn...

muska77
Defne canım ben bu hafta çok aktif olamadım. Listeye almassan da inan hiç alınmam. Çünkü kimseye haksîzlık olmasını istemem.
27 -28 nisanda 8. Sınıfları teof sınavı var. Okulda ve evde derslerim çok yoğun sınav ysklaştığı için. 10 gün daha cok aktif olamam çünkü. Ama ondan sonra hep buradayım. Ramazan bayramında bazı insanlara ders vermeliyim.

qarden da kayıp.Biliyoruuum gördüüüm

Hariha sen 79 değilmiydin ilk yazdığında şaşırdım şimdi.
Pazartesi başladım diyete 80.5 im hruba dahil olduğumda 79 dum. Şimdi tartıda 77 yi gördüm

Gayet güzel canım hatta oraya 1 yumurta yakışırdı.

Canım ben kilo verme durunca yapılması taraftarıyım kaç gününü yaptın?
3 gününü yaptım bugün 4. Gün ve gün boyu yumurta yiyeceğim. Aslında meyve günüydü bıgün de ben meyveyle doymam diye onu es geçtim

Umarım bir an önce bulasin iyi bir ev canım.
Canım sen hergun geliyorsun.
Bizim istediğimiz de bu zaten.
Bir heves gelip bir daha hiç yazmayanlara kızıyorum ben.
Hergun ugradigin surece sorun yok.

Yapma tatlım bugün sabah yumurta yediysrn tamam ama öğle ve akşamı normal yap.
Unuturmuyum kaptanım. Siz kovmadan ben gitmem.
Eh bende kovmam kız niye kovayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…