- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.101
Canım geçmiş olsun umarım biran önce toparlarsın.acaba ishal salgını var öyle bişeymi olacaksınki dikkat et.Nane limon içseydin kusmayı keser,zencefilde mide bulantısına iyi,ishal olursanda patates haşlama filan sen zaten biliyorsundur.Ama sen çok az yiyorsun alışkınmısın bilmiyorum ama son zamanlarda bu kadar azalttıysan mide küsmüş olabilirmi acaba?Karnım ağrıyor ve acıktım ama ne yesem bilmiyorum yarın korkuyorum biraz. Doktora da gitmeyi hiç sevmiyorum yarın napsam bilemedim
Sen en ufak bi şişkinlikte vazgeçersen o kilolar nasıl gidicek canım. Böyle şeyler gayet normal. İnsnız sonuçta demi.
tatlım şişkinliktir o sakın tatlı falan yeme .. bahar dönemi vücut şişer iner ..Şişkinliktir demi ya bu kadar fırlayacağını bileydim tatlı yerdim bari
Menunun altina ictigin su miktarini da yazar misin canim? 2 lt altindaysa ceza kesicemMerhabalar :)
Başlangıç kilom 90.2
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates,salatalık
1 dilim t.buğday ekmeği
1 bardak açık şekersiz çay..
Ara öğün;
10 adet badem
Akşam yemeği ;
1 kase mercimek çorbası
Egzersiz : 1.5 saat yürüyüş..
Herkese az kalorili akşamlar diliyorummm :)
Valla her seyi cikarmissin zaten ama bir daha cozutmamana tesvik olmasi icin 100 yaziyorum madem. Iyi hissedince yaparsinmorordek yaz ya cezamı ama şimdi tartıldım dün akşamki kilomdan 700 g daha azım, midemde bişi kalmadı ama yatacağım biraz sonra yürüyüş. Halsizim malum.
Aferin sana kiz :)morordek tatlım listeme ek
2 mile + 10 sguat+ 20 duvarda şınav oh ne var böyle kilo vermeye kuşana can kurban :)
Aksam hem corba hem ekmek olmaz ki... Cezalarini yapmissin iyi güzel hos ama aksam ekmek olmayaydı iyiydi. +100 dahaa zipla cekirge!Evettt arkadaşlar benimde günün özeti
Sabah:1 kase yoğurt+1 muz+5 adet çilek
Öğlen: 1 kase çorba+3 köfte+1 elma
Akşam: 1 kase yoğurt çorba+menemen +1 dilim tam buğday ekmeği
Spor: 35 dk kadar yürüyüş
Dünkü cezam olan 200 atlamayıda yaptım.ama 100 100 setler halinde bacaklarım kopacak gibi oldu çünkü 100e kadar anca gitti ama totalde yaptım
Su her zamanki gibi 3lt üstü bide yeşil çay içtim 1fincan
Bugün az yiycem diye çok uğraştım çokda açlık çektim.yarın sabah normal kahvaltı moduna geçicem
ben de diyorum fizik kurallarına aykırı :)
1 gunde 4 kilo almak da aykiri bence ya ilk defa boule bir sey duyuyorum
idolümsün çıtır ördekimBen de yatmadan 200 atlamami ve 75 squatimi da yapayim. 30 day squat challenge'a basladim bugun 7. gunum. Buraya menü yazmadigima bakmayin, her gun bu squatlari yapıp en az 100 de ziplama yapiyorum hanimlar
Ben tartilmadim bu sabah ama kesin daha da dusmusumdur, karnim icine goctu iyice yine.
Vitamin alacagim ya, baska ne alinir bilemiyorum. Omega3 kullaniyorum, aminoasit aliyordum ama biraktim.
boyun kaç? bence 80 hedefini daha aşağı çekebilirsin, 80 de çok sağlıklı olmaz yani.
sorma tatlım kuşan tam senlik simit var patates salatası var daha neee ben ölene kadar kuşanı bırakmıcam sanırımMenunun altina ictigin su miktarini da yazar misin canim? 2 lt altindaysa ceza kesicem
Valla her seyi cikarmissin zaten ama bir daha cozutmamana tesvik olmasi icin 100 yaziyorum madem. Iyi hissedince yaparsin
Aferin sana kiz :)
Sizi gordukce benim de kushan yapasim geliyor vallahi :) ben takimdayken nerelerdeydi bu diyetler :))
Aksam hem corba hem ekmek olmaz ki... Cezalarini yapmissin iyi güzel hos ama aksam ekmek olmayaydı iyiydi. +100 dahaa zipla cekirge!
Bir de bu cezalari ayni gun icinde ayirarak da yapabilirsin. 200'u tek seferde atlamak zor tabi ki..
geçmiş olsun şekerim çokGüzeel ama peynir zeytin pastırma ne kadar
Fasulye kaç kaşık??
Kızlaarrrrrr akşam çok fenaydım eşim doktora götürdü baygın gittim alerjik sorunumda olduğundan grip komaya sokuyor beni neyse doktor bi penisilin bi kas gevşedici vurdu kuş gibi uyumuşum sabah zıpkınnnnnn gibi fulllll enerjik uyandımcanım muskam hemen yazayım fasulye 200 gr zaten yağı bir yemek kaşığı koyuyorum bol domates rendesiyle pişiriyorum bazende buhar aparatım var onla yapıyorum buda buhardaydı pastırma 25 gr bunları ben hep grla yiyorum tatlım mutfak tartım var günlük en fazla 1200 kalori alıyorum defterim var ne kadar gr ne kadar kalori tek tek not tutuyorum 2 ay önce gittiğim diyetisyenim öyle vermişti ama uymamıştım bir tabağı 3 böl büyük bölümü yeşillik diğeri sebze yumruğun kadar et ve eti herzaman yeme gün içinde 1 yumruk kadar yeter dedi diğeride şeker oranı düşük meyve olsun dedi adamın kliniğindeki resimlerde bakdım millet tığa dönmüş
Hemen ıhlamur ve c vitamini...
Dikkat kızlar salgın var.
Eve portakal aldım olmadı kalorısını hesaplayıp makinemde hazırlayıp 1 bardak içeyim
bide kızlar şimdi diyete başlayınca vucudda kendini şaşırıyor o yüzdende bu kadar çabuk hasta oluyor bu tempoya alışana kadar çekicez mecbur dikkat edin kendinize:)Kizlar her yerim agriyor. Cok yuruyorum kac gundur ondan mi yoksa kan degerlerim mi dustu bilmiyorum;((( bugun kendimi tutmaya, yurumemeye calisayim ins gecer
Ortak listede 12 kişi Takımiçi listede 11 kişi var..Alla alla bendeki listede bir sürü kişi varÖnüme geleni aldım sanırsam
Çok güzel olmuş afiyet olsun.Merhabalar :)
Başlangıç kilom 90.2
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates,salatalık
1 dilim t.buğday ekmeği
1 bardak açık şekersiz çay..
Ara öğün;
10 adet badem
Akşam yemeği ;
1 kase mercimek çorbası
Egzersiz : 1.5 saat yürüyüş..
Herkese az kalorili akşamlar diliyorummm :)
Tamam canım.Bi bakalim da karar veririz insallah
Günaydııın..
Ortak listede 12 kişi Takımiçi listede 11 kişi var..
asynk ve ada81 i çıkar listenden gelmiyorlar..
aybukediyar a özel msj attım geri dönmezse onuda listeye almayacağım.
Çok güzel olmuş afiyet olsun.
Tamam canım.
Çok güzel..Kahvaltı menüm
2 yumurta
3 ceviz
biraz kaşar
4 zeytin
1 salatalık
3 cherry domates
Öğlen
Sardalya balığı
Salatalık
Domates
Meyve
Türk kahvesi
Akşam
Mercimek çorbası 1 kase
közde patlıcan salatası
yer fıstığı
Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 2,5 lt
Eee al kucağına çık ağırlıklı kardiyo yapmış olursun fenamı?Haklisin ama benim kiz daha 2 yasinda. Cok zorlaniyor cikarken;(
Tam menüyü yazsan iyiydi ama bu seferlik olsun bakalım.muska77 dun sabah ile ikinci ogunumun arasi acikti6 saati gecti ve cok acikmistim. Ara ogun olarak yedim yani aksam yemek yemedim. 1 sarma attim agzima sadece
Yaa diyete yeni başladın zaten güzel verirdin kilo vermen durunca yapardın bunları..Nasıl bi diyetmiş bu isveç, hemen arastirayım uyarsa ona geçerim.
Kızlar gaza gelmek için 5 güne 5 kilo diyeti var ya onu yapıyorum bugün 3. Günüm. Şimdilik iyi gidiyor yarın nasıl geçer bilmiyorum ama günmbpyı aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum. Sırf gaza getirsin diye yapıyorum bunu sonra düzenli be az yemekle devam edeceğim
Kahvaltı öğlen ve akşam yemeklerim : yarım tavuk göğsü ızgara ve birer bardak çay 2 çeri
Su 2.5 litre
Spor yapamıyorum bebişle fırsat olmuyor ama evde ip atlamaya başlayabilirim
Harika tatlım.selammsssss kızlarr...
muska77 , @kollontai , morordek , nilsub
menüm
kahvaltı
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
4 yeşil zeytin
ara sade Türk kahvesi
öğlen 20 sardalye buğlama fırın kağıdında soğanlı falan yağsız.. ve 1 tabak salata ..
ara 1 ceviz
akşam
3 yk barbunya
su 3lt
spor 2+2 toplam 4 mil
Menülerin çok güzel canım.Selam canlarım
dünkü Menüm
sabah yürüyüş yapmadım ayağım iyileşsin diye
kahvaltım 06:40 civarı
lor peyniri
3 dal kıvırcık
2. Öğünüm
2 tabak mercimek çorbası
salata çok şükür bugün doydum.
Bugünkü menüm
sabah yürüyemedim ayağımdan dolayı ama işyerinde tüm gün ayaktaydım.
Kahvaltım 06:50
2 yumurta
4 dal kıvırcık
5 ceviz
2. Öğünüm
1 kase mercimek çorbası
160 gr ton balığı
koca bir tabak salata
2 lt limonlu,sirkeli,naneli alkali su ( salatalık ve tarçınsız daha içilebilir oldu şifa olsun bana )çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?