Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağolun kaptanım çok şükür bi 75 olsam diyodum 1 ay önce oda oldu :) şimdi bi 69 olsam hayırlısı ile :)

ya cok yurumek de yapabilir, bana da ondan oldu sanirim.

ben doktora gitmedim dun 12 saat uyuyunca iyi geldi :)
iyi olduysan sorun yok dikkat et kendine bol limonlu yeşil çay iç dicem ama sevmiyodun değil mi ben su gibi içerim severim ama 3 kupadan fazlası iyi değil diye o kadarla sınırlandırıyorum

iyi olduysan sorun yok dikkat et kendine bol limonlu yeşil çay iç dicem ama sevmiyodun değil mi ben su gibi içerim severim ama 3 kupadan fazlası iyi değil diye o kadarla sınırlandırıyorum
ya sana acaip sevindim canim, ne guzel gidiyor kilolar..
diyorum ya kushan iyi hem saglikli hem yapilabilir; hem de kilo verdiriyor :)
ara ogunler de iyi oluyor ama bence :)

btlbetul nerdesin şekerim haberin olsun 75 gördüm sen kıpırdama yerinden geliyorum sana doğru
ya bence btlbetul yapmasin kushan, cunku normalde kushan'dan az yiyor; veremez kilo gibi geliyor.

muska77 canim sen benim menulerime de yorum yaz olur mu, dun midemde bir sey kalmadi malesef; metabolizmam dip olmamistir umarim.

sağol canım sanada teşekkür ediyorum kuşan diyetini sen söylemiştin bence betül yapsın vucudu şaşırır iyi olur gibi geliyor bana :)

2 günde 1 küsür verince şaşırdım. Neymişşş vücut çok da direnç yapmıyormuş bizde durmadan yola devam edecekmişiz

Benim koca olsa gizli saklı yerdi aman diyeti bozma diye ya da bana vermezdi kendi yerdi. O zamn ne diyoruz kocacın seni her helinle seviyor da sabote ediyor
Benim eşim de bu kadar kararlı olmamı beklemiyordu, hatta ben kendimden de beklemiyordum bı kadarını. Bu grupla devam ettikçe kararlılığım sürer
isveçten sonra bir de kushanı araştırmam gerekecek anlaşılan. Ya ne çok diyet çeşiti varmış öyle... Öğrenrceğim artık başka yolu yok yani

Gunaydın hanımlaar! Güzel ve kaçamaksız bir gün olsun malum yarın tartı günü
Eee toplu yazmazsan kacırırım işte, sizi mi takip edip duracagım nerde ne yazdınız? O yüzden menü + su + spor tek mesajda olsun ki göreyim hepsini.
Sildim cezanı madem.
Bence hiç iyi degil.
Çörek iyi olsa da mantı+çörek hiiiiç olmamış.
100 ceza yazdım (ya da 15 dk yürüyüs).
Eki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
Vallahi cok sevindim organigim
Bu arada bizim buradaki bir çalışanın da tavukları varmış, artık yumurtalarımı ondan alacagım ben de
Ortak listede 12 kişi Takımiçi listede 11 kişi var..
asynk ve ada81 i çıkar listenden gelmiyorlar..
@aybukediyar a özel msj attım geri dönmezse onuda listeye almayacağım.
morordek canım @ulasimiz in ayakları su toplamış iyileşene kadar ceza yazma canım.
Tamamdır kaptanım!
Günaydın kızlar.sabah ilk işim tartılmak oldu ve 77.600 çıktım sanki göbeğim inmiş
80,5'ten 77,6'ya indin demek bravo
Aferin cekirge ceza sistemini ögrenmissin, 300'u zıpla bakalım
çikolata arzunuzu nasıl bastırıyorsunuz onuda öğretirseniz hora geçer
Çikolata diye özelleştirmesem de ben tatlı krizlerini bastırması için hep tarçın kullanırım. Bitki çaylarına, sabah yedigim süt+yulaf ezmesine hep tarçın ekleyip bastırdım.

canım sen dr a gidecekmisin ne yaptın
Yok kaptanim gitmedim, canim istemedi; sevmiyorum hastane.
Muhtemelen demirim dusmustur, artik her gun 1 kadeh sarap icmeye karar verdim :)
2014'te bir ara her gun icerdim, hayatimda ilk defa demirim normal degerlere yukselmisti; simdi yine deneyecegim.
Istahimi da kesiyor, zayifliyorum.
Zaten arastirmalara gore duzenli sarap tuketenler tuketmeyenlere gore daha zayif oluyormus. Bkz. Fransiz kadinlari: sarap, peynir, kruvasan :)

Ama tabii kadinlar 1 kruvasan yoyor tek ogunde, birkac peynir-sarap vs duruyorlar.
Biz turklerde var 9 kruvasan yeme aliskanligi cem yilmaz'in deyimiyle ahaha :)

olurmu tatlım 2.5 haftadan beri düzgün kilo veremiyordum durmuştu ama bırakmadım arkadaşlarım sayesinde kuşana başlayınca birden vermeye başladım:)

bende yediğim kayısılara toz tarçın döküp yerim :) iyi sevndim kümes yumurtaları bakkal yumurtalarına göre 3 kat fazla oluyormuş vitaminleri içinde alışsan diğer yumurtaları yemezsin zaten :)

Bana ceza yazdin mi bebek, yazdiysan yapiyim aksam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…