Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım ishal gaz yapmıştır ..

Evettt arkadaşlar benimde günün özeti
Sabah:1 kase yoğurt+1 muz+5 adet çilek
Öğlen: 1 kase çorba+3 köfte+1 elma
Akşam: 1 kase yoğurt çorba+menemen +1 dilim tam buğday ekmeği
Spor: 35 dk kadar yürüyüş
Dünkü cezam olan 200 atlamayıda yaptım.ama 100 100 setler halinde bacaklarım kopacak gibi oldu çünkü 100e kadar anca gitti ama totalde yaptım
Su her zamanki gibi 3lt üstü bide yeşil çay içtim 1fincan
Bugün az yiycem diye çok uğraştım çokda açlık çektim.yarın sabah normal kahvaltı moduna geçicem

duygu senin kilon ne alemde ortim tartıldın mı bugun:)
valla canım gram gram iniyo işte kilo veremem herhalde bu hafta .. o adet gecikmesinden sonra vücut kastı ünsilin direncim var sanırım tahlillerimde ünsilin yüksek çıkmıştı.. inatlaşıyo kilolar benimle anlıycağın .. 80 kilo civarında 3 sene geçirdim haliyle hemen bırakmak istemiyo vücut ...yaşanmışlıkları var duygusal bağ oluşmuş yağlarla

Duygu kuşanamı başlasan vucudun şarır belki bana iyi geldi:)

Duygu kuşanamı başlasan vucudun şarır belki bana iyi geldi:)
pazartesi başlıycam sanırım tatlım .. 80 i görsem bu hafta halay çekicem evde o modda dolanıyorum..
aç kaldığımamı yanıyım tartıyla her sabah karşılıklı saydırmalarımıza mı..

Hoşgelldinn canım. @qarden ne zamandır gelmiyor. Belkide de ben dikkat etmedim.
İkizlerin ne kadarlık. Çok güzel kilo vermişsin umarım yine verirsin.
Slm h.bilduk cnm tesekkurler.
Ikizlerim 6 ayliklar.
Ins veririm. 1 ay once basladum 9 kilo verdim aslinda 1ayda. Gittim spor salonu olan bi kuzenim var tartildim 3 kilosu odem siskinlik6 kilosu yag kaybi cikti.sevindim tabi.simdi istjkrarla devam ediyorum.
Esra nerrelerde acaba

pazartesi başlıycam sanırım tatlım .. 80 i görsem bu hafta halay çekicem evde o modda dolanıyorum..
aç kaldığımamı yanıyım tartıyla her sabah karşılıklı saydırmalarımıza mı..
menülerin nasıl, ya yürüyüş eritiyor bildiğin yürüyüş yapın kızlar.

boyun kaç? bence 80 hedefini daha aşağı çekebilirsin, 80 de çok sağlıklı olmaz yani.

menülerin nasıl, ya yürüyüş eritiyor bildiğin yürüyüş yapın kızlar.
tatlım günde 1 saat kesin yürüyorum onun dışında 4 mil leslie yapmaya çalışıyorum.. ama bende adet düzensizliği var maalesef
3-4 ay adet olamadığım dönemler oluyor.. bu ay 14 gün geciktim ve yeni bitti adetim sanırım vücut kendini koruma moduna geçti
bu haftadan sonra daha sağlıklı gider diye ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…