- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.181
adıda kendi gibi pek tatlı tatlı tambakT tatlitambak canim gecen helva ekmek yiyen de sen degil miydin?
esin israr ettiyse de 1 tane ye, niye devam ediyorsun ki? 3 gune 1 de kacamak yapilmamali bence tut kendini.
Canim bu sabah 59.9 idim, dun almisim sanirim.şuan tam kaç kilodasın sen morordek gibi senide her an kendime düşman ilan edebilirim
13 Nisan cezalar:
@ebrusonmez - 100
btlbetul - 300 (menü paylasırsan bi güzellik yaparım )
T tatlitambak - 300
@afife lale - 100
Y Yuppiyayye - 100
B blanche_ea - 100
@hdamlapal - 200
@denizmineymis - 100
çok zayıfmışsın ayrılırken hadi hayırlısı bende bi 69 olsam rüya gibi :)Canim bu sabah 59.9 idim, dun almisim sanirim.
Ama ben 56.9'la izne ayrildim; o yuzden listeye girmek icin bile 3 kilo vermem lazim!
benim dediğim tohum dimi dikkatli kullan bak fazla kalorisi varmış sonra kilo aldırır bide:)300 woaawww düştük eline...
dün iş çıktı gece bilmem kaça kadar pc başındaydım en son sızmışım neyseki yetiştirdim :)
spor 15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet
menüm
sabah 1 yumurtadan kıymalı yumurta
3 ceviz
öğlen 1 barni
+ 2 bardak nescafe
akşam
yoğurtlu kıyma içinede bir tane ufak patates doğradım....
evde de 1 avuç leblebi + 1 bardak yeşil çay...
su : 2lt
dünkü stresli uykudan sonra bu gün feci uykum var... göz kapaklarımı beeleee yukarıya yapıştırsam açık kalır mı acaba.... a101 e chia tohumu gelmiş bir uğriyim yamyamlar kapışmışlardır gerçi..... bana bi tane bile bırakmamışlardır....
torpil yok betülün kendisi torpile karşı vur kırbacı betüşe13 Nisan cezalar:
@ebrusonmez - 100
btlbetul - 300 (menü paylasırsan bi güzellik yaparım )
T tatlitambak - 300
@afife lale - 100
Y Yuppiyayye - 100
B blanche_ea - 100
@hdamlapal - 200
@denizmineymis - 100
Aynen zayiftim ama sonra bi avrupa seyahatine ciktik 10 gunlugune, 3 kiloyu geri almistim; sonra da cok asiri kasamadim.çok zayıfmışsın ayrılırken hadi hayırlısı bende bi 69 olsam rüya gibi :)
Tamam 100'e dustu cezan300 woaawww düştük eline...
dün iş çıktı gece bilmem kaça kadar pc başındaydım en son sızmışım neyseki yetiştirdim :)
spor 15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet
menüm
sabah 1 yumurtadan kıymalı yumurta
3 ceviz
öğlen 1 barni
+ 2 bardak nescafe
akşam
yoğurtlu kıyma içinede bir tane ufak patates doğradım....
evde de 1 avuç leblebi + 1 bardak yeşil çay...
su : 2lt
dünkü stresli uykudan sonra bu gün feci uykum var... göz kapaklarımı beeleee yukarıya yapıştırsam açık kalır mı acaba.... a101 e chia tohumu gelmiş bir uğriyim yamyamlar kapışmışlardır gerçi..... bana bi tane bile bırakmamışlardır....
Ben yarin aciklayacagim kimin en az ceza aldigini. Bir haftadir duzenli menu bildirenlerden secilecek bu hafta çünkü ceza listesine yeni katilanlar oldu. Haftaya onları da dahil ederiz.muska77 kaptancım bu hafta cumaya ödül koy yine olmadı kime nasip olucak bakalım:)
Aslında ben sadece sabah ekmek yiyorum normalde dünde akşam yemeyecektim ama çok acıkmıştım biraz şekerim düştü gibi olduğundan dengelemek maksatlı yemiştim.Sabah öğlende ekmek yemediğimden 1 dilimcikten bişey olmaz demiştim amaMenunun altina ictigin su miktarini da yazar misin canim? 2 lt altindaysa ceza kesicem
Valla her seyi cikarmissin zaten ama bir daha cozutmamana tesvik olmasi icin 100 yaziyorum madem. Iyi hissedince yaparsin
Aferin sana kiz :)
Sizi gordukce benim de kushan yapasim geliyor vallahi :) ben takimdayken nerelerdeydi bu diyetler :))
Aksam hem corba hem ekmek olmaz ki... Cezalarini yapmissin iyi güzel hos ama aksam ekmek olmayaydı iyiydi. +100 dahaa zipla cekirge!
Bir de bu cezalari ayni gun icinde ayirarak da yapabilirsin. 200'u tek seferde atlamak zor tabi ki..
59.9 nasil duruyor ki sende... Boyun da kisa degil bence gayet fit olmalısınCanim bu sabah 59.9 idim, dun almisim sanirim.
Ama ben 56.9'la izne ayrildim; o yuzden listeye girmek icin bile 3 kilo vermem lazim!
o şekilde şekerin düştü gibi hissedersen toz tarçın yala en güzel kan şekerini tarçın düzenliyor canım...Aslında ben sadece sabah ekmek yiyorum normalde dünde akşam yemeyecektim ama çok acıkmıştım biraz şekerim düştü gibi olduğundan dengelemek maksatlı yemiştim.Sabah öğlende ekmek yemediğimden 1 dilimcikten bişey olmaz demiştim amacezam neyse çekerim kaptanım
ne oldu kıskandın mı ya işte bizde seni öyle kıskanıyoruz59.9 nasil duruyor ki sende... Boyun da kisa degil bence gayet fit olmalısınboşuna manken demiyorlarmis
iyi ben birinciyim deseneTamam 100'e dustu cezan
Ben yarin aciklayacagim kimin en az ceza aldigini. Bir haftadir duzenli menu bildirenlerden secilecek bu hafta çünkü ceza listesine yeni katilanlar oldu. Haftaya onları da dahil ederiz.
Yok kiskanmak demeyelim buna, merak ettim sadece :)ne oldu kıskandın mı ya işte bizde seni öyle kıskanıyoruz
Benimde kemik yapım iri nasıl özeniyorum ince kemikli hatunlara anlatamam.Narin kibar duruyorlar.Ama bende boyum 165 65 in altı bende kötü duruyoCanim boyum 175. Ben kemikli biyapiya sahibim. 80 kilo iyi duruyor bende ama eger 80i gorursem 75i hedef ederim sanirim
Oyle mi acaba?iyi ben birinciyim desene
Eki Görüntüle 1814132
Hanımlar günaydın dunku simitten sonra -500 gitmiş şaka gibi dunku kilom 76.4 du bugün 75.9ay çok mutlu oldum 2.gunun sonunda 1.3 kilo gitmiş ay çok mutluyum:)
ay evet kıskanç olan bizdik dimiYok kiskanmak demeyelim buna, merak ettim sadece :)
Ben halimden gayet memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?