Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

300 woaawww düştük eline...

dün iş çıktı gece bilmem kaça kadar pc başındaydım en son sızmışım neyseki yetiştirdim :)

spor 15 dk yürüyüş 15 dk bisiklet

menüm
sabah 1 yumurtadan kıymalı yumurta
3 ceviz

öğlen 1 barni
+ 2 bardak nescafe

akşam
yoğurtlu kıyma içinede bir tane ufak patates doğradım....

evde de 1 avuç leblebi + 1 bardak yeşil çay...

su : 2lt

dünkü stresli uykudan sonra bu gün feci uykum var... göz kapaklarımı beeleee yukarıya yapıştırsam açık kalır mı acaba.... a101 e chia tohumu gelmiş bir uğriyim yamyamlar kapışmışlardır gerçi..... bana bi tane bile bırakmamışlardır....

benim dediğim tohum dimi dikkatli kullan bak fazla kalorisi varmış sonra kilo aldırır bide:)

çok zayıfmışsın ayrılırken hadi hayırlısı bende bi 69 olsam rüya gibi :)
Aynen zayiftim ama sonra bi avrupa seyahatine ciktik 10 gunlugune, 3 kiloyu geri almistim; sonra da cok asiri kasamadim.
Cunku 56.9'a da resmen gunde 3 kofte yiyerek inebilmistim; bir daha oyle yapmayacagim.
Butun kis hastaliktan kurtulamadim bu sene.

Tamam 100'e dustu cezan
muska77 kaptancım bu hafta cumaya ödül koy yine olmadı kime nasip olucak bakalım:)
Ben yarin aciklayacagim kimin en az ceza aldigini. Bir haftadir duzenli menu bildirenlerden secilecek bu hafta çünkü ceza listesine yeni katilanlar oldu. Haftaya onları da dahil ederiz.

Aslında ben sadece sabah ekmek yiyorum normalde dünde akşam yemeyecektim ama çok acıkmıştım biraz şekerim düştü gibi olduğundan dengelemek maksatlı yemiştim.Sabah öğlende ekmek yemediğimden 1 dilimcikten bişey olmaz demiştim ama cezam neyse çekerim kaptanım

o şekilde şekerin düştü gibi hissedersen toz tarçın yala en güzel kan şekerini tarçın düzenliyor canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…