- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.201
sorma ne faciaydı o üç gün karnın şiş kaldı dibine vurdum herşeyin o günOyle mi acaba?
Pazar gunku faciandan sonra birinci olabilir misin ki :))
Ya ben eylulden beri duzenli pilates yapiyorum aletli, o yuzden iyice sıkılaştım sanirim, geçen seneden iyi duruyorum bence.59.9 nasil duruyor ki sende... Boyun da kisa degil bence gayet fit olmalısınboşuna manken demiyorlarmis
Evet kesinlikle doğru ama sabahta midem soft bişeyler istiyor gibi gelmiştiGüzel ama kahvaltı yine yok.
İnşallah..
Bir günde 4 kilo ???
Şişlik falan varmı kız listeye girecektin sen artı gelirsen almam listeye haberin olsun.
Canım ilk sayfayı okuyup kuralları kabul ettiğini beyan etmen gerekiyor.
O 1 dl ekmeği sabah yeseydin açlık çekmezdin bu kadar.
Evet iciniz fesat sizinay evet kıskanç olan bizdik dimi
Valla bence gayet iyisin, supersin hatta :))Iste mesela cok ince de degilim, ama normalim iste.
sağol canımTebriklerr
bencede süpersin vaaaavvvvvv dedim maşallahIste mesela cok ince de degilim, ama normalim iste.
benim dediğim tohum dimi dikkatli kullan bak fazla kalorisi varmış sonra kilo aldırır bide:)
Tamam 100'e dustu cezan
Ben yarin aciklayacagim kimin en az ceza aldigini. Bir haftadir duzenli menu bildirenlerden secilecek bu hafta çünkü ceza listesine yeni katilanlar oldu. Haftaya onları da dahil ederiz.
Artık bence beni degil blanche'yi kıskanınbencede süpersin vaaaavvvvvv dedim maşallah
Fazla atlayana sözümüz yok tabiyoooooo 300 dedin 300 kaderimse çekerim....
Iste mesela cok ince de degilim, ama normalim iste.
zayıf degilim ya, normalim.eneeeeeeee sen zayıfsın ne işin var burda uleyn.... sopa lazım bunlara....
Evet iciniz fesat sizin
ben dicektim tam o ablaların kocaları sağolsun:) koca bul koca yoksa hem fakir hem kız kurusu olucankalmamış ki.... hiç bişi kalmamış... bu ev hanımlarından korkuyorum valla... hayır o kadar parayı ben çalışırken zor buluyom bunlar nerden buluyo acep... hiç bir indirimi kaçırmıyorlar... hüraaaa..... var yaa kesin koca bulmam lazım çalışarak olmuyo... baksana indirimlere bile yetişemiyorum :))))
zayıf degilim ya, normalim.
o degil de benim hedefim 52 ya, erkek arkım 52 olursan görüşmeyelim diyor bana ahaha :)
hiç te bile benim dışımda fesat içim dışım bir....
ben dicektim tam o ablaların kocaları sağolsun:) koca bul koca yoksa hem fakir hem kız kurusu olucan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?