- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.321
tatlım o zaman tavuk haşla tatlım ben öyle yapıcam her dk aynı malzemeleri temin edememki ona yakın yaparsın sende:)yaa pirzola falan var o diyette ben öyle saf et sevmiyorum kıyma olsa neyse .. tavukçuyum ben
Hiç zorlamadı mı kuşhan.tatlım o zaman tavuk haşla tatlım ben öyle yapıcam her dk aynı malzemeleri temin edememki ona yakın yaparsın sende:)
a 101 den i aldın oraya bakayım bendeBlancenin söylediği canım. altınkılıç
Evet canım.Ekşimsi ayran gibi biraz ilginç ama ilk yudumdan sonra alışılıyor.a 101 den i aldın oraya bakayım bende
menü olarak çok rahat çünkü doyuyorsun canım sadece ara yapmıyorum artık pirzola dediği akşam tavuk haşlarım diye düşünüyodum çünkü kuzu pirzolayı bende sevmem yağlı oluyor bide önemli olan değiştirince hemen hemen yakın şeylerle değiştirmek:)Hiç zorlamadı mı kuşhan.
kız ben evde yaptım şuan var ama sevmedim bide hazırın tadına bakayım dedimEvet canım.Ekşimsi ayran gibi biraz ilginç ama ilk yudumdan sonra alışılıyor.
Hosbukduk cnm evet hamilekte son ayda dikat etmedim ve aldim şimdide veremiyorumebrusonme 46056946 .!.:Hoşgeldinn canım.
Kendinmi yaptın hazırmı aldın tatlım?kızlar kefirin tadı çok fena yaaaaa.......... içemem galiba
kendim yaptım evde mayası ile ama tadı hoşuma gitmediKendinmi yaptın hazırmı aldın tatlım?
Hahaahahdayanamıyorum bi tane daha vuriciğim
en abuk avutma cümleleri
1- kilo sana yakışıyor
2- senin yüzün güzel
3- bekarlık sultanlıktır ben sana çok özeniyorum meselaa
4- amaan çocuğun yok kafan rahat bak dertleri hiç bitmiyo
5- bodur tavuk her dem piliç
6- ev aldık ama bak yıllarca kredisini ödicez
7- arabamız var ama masrafı hiç bitmiyo
daha sayiim miii... içimi döktüm ohhh :)
Hımm bilemedimki ben biraz koyu ekşi ayran tadı alıyorum hoşumada gidiyor ama kokusu yada ekşiliği sevmemiş olabilirsin.Bide ben birgün dolapta bekletip soğuk içiyordum tadı güzel oluyor ılıkken bende sevmiyorumkendim yaptım evde mayası ile ama tadı hoşuma gitmedi
aa oluyosa öyle yaparım tabi tatlımtatlım o zaman tavuk haşla tatlım ben öyle yapıcam her dk aynı malzemeleri temin edememki ona yakın yaparsın sende:)
Hahaahahsüper olmuş bu liste yaaa
hımm öylemi yapsam sen anlat bakalım şimdi ben mayası varya hani haşlanmış karnıbahar gibi olan onu kaynatıp oda sıcaklığına getirdiğim sütün içine atıyorum kavanozu ağzını kapatıp mutfak dolabının altına karanlık yere koyuyorum ertesi gün 24 saat olunca süzüp aynı işlemi yine yapıyorum süzdüğüm kefiri dolaba koydum bugun iyice soğuyunca mı içeimHımm bilemedimki ben biraz koyu ekşi ayran tadı alıyorum hoşumada gidiyor ama kokusu yada ekşiliği sevmemiş olabilirsin.Bide ben birgün dolapta bekletip soğuk içiyordum tadı güzel oluyor ılıkken bende sevmiyorum
allah iyiliğini versininsanlar bir taraftan kaymaını yiyip bir taraftanda nazar değmesin diye bööğk diyo uleyn yer miyim ben beee kaçın kurasıyım ben pehhh :))
hehe bende ünv de yapardım .. bıkmıştım milletin benim notlarımı incelemesine daha ünv hayatımda kendi notumu gidip tahtadan öğrenmek nasip olmadı .bölüm birincisiydim. sinir olurdum bende çalışmıyorum ki ben derdim halbuki çalışırdım .. ne gıcık hatunmuşum yaainsanlar bir taraftan kaymaını yiyip bir taraftanda nazar değmesin diye bööğk diyo uleyn yer miyim ben beee kaçın kurasıyım ben pehhh :))
Evet canummm tam film ve çerez vakti amma yemek yasakkkkaferin çekirge biz daha öğlen yemeğimizi yicez sana akşam olmuş:)
saol canım,bırakmaya nıyetım yok zaten basladım sporumada,diyetimede asıldım iyice..sadece yarışma mantıgını oturtamadım kafamda bılmıyorum motive olamadım sanırım..biraz daha inmem gerek hem kednıme güvenım gelsın,hemde daha keyıfle yarışabıleyım cuma takımlarında..canın keşke bırakmasan. Kilonun dengi olması gerekmiyor. Bak dipfaat da sana yakın onunlada yarışabilirsin.Ama yinede senin kararınNe olursa olsun diyeti bırakma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?