- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.361
Ohh ohh çok iyiselamlar ,sabah kahvaltımı resmen paylaşmıştım öğlende sızma zeytinyağı ile sotelediğim tavuklarımı yedim yoğurtla beraber baktık saat daha bir olmamış yürüyüşe çıktık arkadaşlarla 13:30 da tekrar mesai
Evde hazırla ozamn canım.Ay ben de oglen saglam yurudum, iyi oldu.
Of yemek agir geldi yine ya, artik evden mi getirsem su yemeklerimi napsam; resmen disarinin yemegini midem almiyor
Evde hazırla ozamn canım.
Hem daha sağlıklı
Çok erken kalkıyorsan seni biraz yorabilir ama daha iyi menülerin olur.aynen ya artik evde hazirlayacagim.
canımın içi akşam 18,00 de çıkıyorum işten evde de net yok yazamıyorum. o yüzden şimdi yazıyorum. ama sabah akşam ve kahvaltıyı toptan yazıyorumCanım akşam menünü toptan yaz suyunu ve sporunuda
Hıımm anladım canım.canımın içi akşam 18,00 de çıkıyorum işten evde de net yok yazamıyorum. o yüzden şimdi yazıyorum. ama sabah akşam ve kahvaltıyı toptan yazıyorum
Ebrucum benim kızkardeşimin ilk bebeği anne karnında 3 aylıkken kalbi durdu neden diye araştırılırken bizim kızın yoğun kanaması oluyor 3 ay sonra hoppp hastaneye bi bebek daha düşüyor ikinci hafta bu kendini kötü hissedip dr gidiyor ultrosonda bebekler yüzde yüz doğal yoldan 3 cüz müş 1 tanesi düştü ikisi kaldı şimdi 1 kızı 1 oğlu var 7 yaşındalar ailede kimde var dersen damat tarafında yok bizim amcamızında ikizi var 1 kızı 1 oğlu sonra kardeşim tekrar hamile kaldı hiçbir ilaç falan kullanmadan yine doğal yoldan yine 3 lere hamilekız şokkkkk geçirdi bebekleri çok sorunlu olunca daha toparlanamadan 3 yıl sonra yani malasef bebekler 3 aya kalmadan tek tek düştüler sonrada çok sıkı korunuyormuş işte 2 tanecik şımarıklar var 7 yaşındalar rabbim ol dedimi olur rabbim sağlıklı vefalı hayırlı evlatlar versin hepimize
olur tabi sabahları bir gün önceki menümü yazayım sporumu ve suyumu yazayım. nasıl kolaylık olacaksa size bana uyar. bu akşam kızımı alıp parka gideceğim sporumu tamamlayacağım. buradan bir arkadaşla iddiaya girdik bugün. 14.05.2016 da 68 ve aşağısı olursam o yemek ısmarlayacak olamazsam benHıımm anladım canım.morordek böylezor takip ediyorda o yüzden söyledim. O zamn toptan sabah paylaş.
Ben de menumu yaziyim bugunku:
Sabah 9.30:
Yarim simit,
Pinar beyaz
Ogle 12.30:
150 g izgara kofte,
patlican sogurtme
Ara: 16.00:
Meyve salatasi
10 findik
Aksam yemem sanirim.
tatlı tambağım aşk olsun ne oldu kusan aaaa bide beni yarı yolda bırakma dediydin herkes beni bıraktı ayolll ne yedin yaz bakalım görelim
T tatlitambak canim gecen helva ekmek yiyen de sen degil miydin?
esin israr ettiyse de 1 tane ye, niye devam ediyorsun ki? 3 gune 1 de kacamak yapilmamali bence tut kendini.
ayy hadi hayırlı olsun şekerrrr :)Kizlar evi tuttuk zaten 1 sene oturacaz diye detayci olmadim...
evi resmini atarim aksam
Hosbuldum cnm isterimbnde iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?