- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.341
Kızzzzx pişttttt kaç gündür bende labne yemek istiyorum ahanda siz bahsedince aklıma düştü kaç kalori acep gidip yarın alsam biraz yesem olmazmıkiiii heeeeehımm öylemi yapsam sen anlat bakalım şimdi ben mayası varya hani haşlanmış karnıbahar gibi olan onu kaynatıp oda sıcaklığına getirdiğim sütün içine atıyorum kavanozu ağzını kapatıp mutfak dolabının altına karanlık yere koyuyorum ertesi gün 24 saat olunca süzüp aynı işlemi yine yapıyorum süzdüğüm kefiri dolaba koydum bugun iyice soğuyunca mı içeim
sabah az yersen bir sey olmaz, ben bu sabah pinar beyaz yedim :)Kızzzzx pişttttt kaç gündür bende labne yemek istiyorum ahanda siz bahsedince aklıma düştü kaç kalori acep gidip yarın alsam biraz yesem olmazmıkiiii heeeee
Bir iki içince aalışırsın yakız ben evde yaptım şuan var ama sevmedim bide hazırın tadına bakayım dedim
Canım akşam menünü toptan yaz suyunu ve sporunudaöğle yemeğimi
1,5 kepçe domates çorbası
yoğurtlu makarna (ama hepsini yiyemedim yarısı kaldı)
bol salata
yarım dilim ekmek
bu arada sabaha tartı 73,5 kg ydu çooooooook sevindim kızlar
başladığımda yani 3 gün önce 75,3 dü
Bizimle verirsin canım.Hosbukduk cnm evet hamilekte son ayda dikat etmedim ve aldim şimdide veremiyorum
Kolay gelsinn.kızlar ben kursa gidiyorum birazdan gelirim öptüm
Ahaaa süpersin tatlım sabah erkenden gidip alayım arap bakkalından burda pınarın labnesi yok gerçi türklerin labnesi hiç yoksabah az yersen bir sey olmaz, ben bu sabah pinar beyaz yedim :)
olurmu ya diyetten başka bir şey konuşmuyoruz ki :)[/QUOTE]Ne bileyim guvenli değilmiş
Sen kuşhanmı yapıyordun tatlım?valla öyle duygucum menülerimde çok güzel ya sende başla :) ben 6 kilo verip 69 görsem bile razıyım
Ben hazır kutu sütlerden yapıyordum.Direk dolaptan çıkardığım sütün içine mayayı atıyordum kapağını kapatıp güneş almayacak bi yere koyuyorum.Ertesi gün bakıyorum sulu yoğurt kıvamına geldiyse süzüyorum süzdüüğümü dolaba koyuyorum soğusun diye onu içiyorum.Sen normal süt alıyosun galiba kaynattığına göre doğru yapıyosun.Ben ertesi gün içiyordum bugün süzdüğümü ertesi güne soğuk soğuk güzel oluyor.hımm öylemi yapsam sen anlat bakalım şimdi ben mayası varya hani haşlanmış karnıbahar gibi olan onu kaynatıp oda sıcaklığına getirdiğim sütün içine atıyorum kavanozu ağzını kapatıp mutfak dolabının altına karanlık yere koyuyorum ertesi gün 24 saat olunca süzüp aynı işlemi yine yapıyorum süzdüğüm kefiri dolaba koydum bugun iyice soğuyunca mı içeim
NE zamn bırakmaya meyledersen bize uğra o zamn. Hem unutma kilon 100 ün üstünde olabilir ama kesinlikle göstermiyorsun. Sen 30 kilo versen çok zarif olucaksın. Hayatın boyunca hep kararlı olman dileğiylee...saol canım,bırakmaya nıyetım yok zaten basladım sporumada,diyetimede asıldım iyice..sadece yarışma mantıgını oturtamadım kafamda bılmıyorum motive olamadım sanırım..biraz daha inmem gerek hem kednıme güvenım gelsın,hemde daha keyıfle yarışabıleyım cuma takımlarında..
teşekkürler ılgılendıgın ve cevap verdıgın için..
Var var sen merak etme.Kızlar cezalar vardi bi ara hala var dimi
olmazmı isteyen herkes ceza listesine katılıyor canım :)Kızlar cezalar vardi bi ara hala var dimi
Ebrucum benim kızkardeşimin ilk bebeği anne karnında 3 aylıkken kalbi durdu neden diye araştırılırken bizim kızın yoğun kanaması oluyor 3 ay sonra hoppp hastaneye bi bebek daha düşüyor ikinci hafta bu kendini kötü hissedip dr gidiyor ultrosonda bebekler yüzde yüz doğal yoldan 3 cüz müş 1 tanesi düştü ikisi kaldı şimdi 1 kızı 1 oğlu var 7 yaşındalar ailede kimde var dersen damat tarafında yok bizim amcamızında ikizi var 1 kızı 1 oğlu sonra kardeşim tekrar hamile kaldı hiçbir ilaç falan kullanmadan yine doğal yoldan yine 3 lere hamileAnnemlerin tarafında teyze kızlarında mı ne vardı. Ama ben tüp bebekle ikiz düşünüyordum.Ama araştırdım.Doktorlar bi sorun yokken sadece ikz için tüp bebeğe sıcak bakmıyorlarmış. Hem çift yumurta ikizleri istiyorum.Birde biri kız diğeri erkek istiyorum.Ama şansım çok düşük yaa
Birde işin risk tarafı var tabi :)) Anne karnında ikizleri ölen bebeklerde çok..Ayy ama ikizler çok tatlı yaa
Amin canım. Düşükleri kötü olmuş.Ama ikiz olmasına sevindim.Hoşuma gidiyor.Son 2-3aydır bu fikir bana çok cazip gelmeye başladı. HAyırlısı olsun inşallah.Ebrucum benim kızkardeşimin ilk bebeği anne karnında 3 aylıkken kalbi durdu neden diye araştırılırken bizim kızın yoğun kanaması oluyor 3 ay sonra hoppp hastaneye bi bebek daha düşüyor ikinci hafta bu kendini kötü hissedip dr gidiyor ultrosonda bebekler yüzde yüz doğal yoldan 3 cüz müş 1 tanesi düştü ikisi kaldı şimdi 1 kızı 1 oğlu var 7 yaşındalar ailede kimde var dersen damat tarafında yok bizim amcamızında ikizi var 1 kızı 1 oğlu sonra kardeşim tekrar hamile kaldı hiçbir ilaç falan kullanmadan yine doğal yoldan yine 3 lere hamilekız şokkkkk geçirdi bebekleri çok sorunlu olunca daha toparlanamadan 3 yıl sonra yani malasef bebekler 3 aya kalmadan tek tek düştüler sonrada çok sıkı korunuyormuş işte 2 tanecik şımarıklar var 7 yaşındalar rabbim ol dedimi olur rabbim sağlıklı vefalı hayırlı evlatlar versin hepimize
Hosbuldum cnm isterimolmazmı isteyen herkes ceza listesine katılıyor canım :)
hoş geldin bu arada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?