Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızzzzx pişttttt kaç gündür bende labne yemek istiyorum ahanda siz bahsedince aklıma düştü kaç kalori acep gidip yarın alsam biraz yesem olmazmıkiiii heeeee

Canım akşam menünü toptan yaz suyunu ve sporunuda

Ben hazır kutu sütlerden yapıyordum.Direk dolaptan çıkardığım sütün içine mayayı atıyordum kapağını kapatıp güneş almayacak bi yere koyuyorum.Ertesi gün bakıyorum sulu yoğurt kıvamına geldiyse süzüyorum süzdüüğümü dolaba koyuyorum soğusun diye onu içiyorum.Sen normal süt alıyosun galiba kaynattığına göre doğru yapıyosun.Ben ertesi gün içiyordum bugün süzdüğümü ertesi güne soğuk soğuk güzel oluyor.

NE zamn bırakmaya meyledersen bize uğra o zamn. Hem unutma kilon 100 ün üstünde olabilir ama kesinlikle göstermiyorsun. Sen 30 kilo versen çok zarif olucaksın. Hayatın boyunca hep kararlı olman dileğiylee...

Ebrucum benim kızkardeşimin ilk bebeği anne karnında 3 aylıkken kalbi durdu neden diye araştırılırken bizim kızın yoğun kanaması oluyor 3 ay sonra hoppp hastaneye bi bebek daha düşüyor ikinci hafta bu kendini kötü hissedip dr gidiyor ultrosonda bebekler yüzde yüz doğal yoldan 3 cüz müş 1 tanesi düştü ikisi kaldı şimdi 1 kızı 1 oğlu var 7 yaşındalar ailede kimde var dersen damat tarafında yok bizim amcamızında ikizi var 1 kızı 1 oğlu sonra kardeşim tekrar hamile kaldı hiçbir ilaç falan kullanmadan yine doğal yoldan yine 3 lere hamile kız şokkkkk geçirdi bebekleri çok sorunlu olunca daha toparlanamadan 3 yıl sonra yani malasef bebekler 3 aya kalmadan tek tek düştüler sonrada çok sıkı korunuyormuş işte 2 tanecik şımarıklar var 7 yaşındalarrabbim ol dedimi olur rabbim sağlıklı vefalı hayırlı evlatlar versin hepimize

Amin canım. Düşükleri kötü olmuş.Ama ikiz olmasına sevindim.Hoşuma gidiyor.Son 2-3aydır bu fikir bana çok cazip gelmeye başladı. HAyırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…