- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.461
2-3 güne toplar çok suya sokmazsan tekrar geçmiş olsunÇok sağol şekerim.Haklısın açık bırakılması gerekiyor.Bende öyle yaptım bakalım iyileşirse yürüyeceğim
Şimdi bu haftanın sonucları yarın acıklanacak, cuma oldugu icin yeni hafta yarın başlamış oluyor. Seni öteki haftaya alıyorum listeye, dogru mudur? Karışıklık olmasın..
Çok güzel..Aa olur muskacim :)
Yarın yazmaya başla tatlım hatta blanche ile paylaşabilirsinO zaman ben Damla'ya ceza yazmıyorum. Haftaya cuma girsin listeye.
Yok kız ne sorun olacak..Muskam bu haftaki liste 1 gün eksik oldu, bana görevi 9 Nisan'da teslim ettiginden elimde 6 günlük bir liste var.
Sorun olmaz degil mi? :)
Heh heh mahşerin 4 atlısıYihuuuu sen, ben, blanche çıtır hatunlar olarak takımı dize getiririz vallahi
Korkun bizden hanımlaaar!
<Yzde işi kolay canım.evet bu hafta misafirim yarın başlıyor. yarın kg bildirimi yapacağım ama yüzde hesaplamayı bimiyorum.
Amacımız o zaten fıstık :)bende mezun olacağım buradan en kısa sürede bakın görün ohhhh
B blanche_ea canım paylaşıma isteği yazdım hayırlı olsun.
Kızlaar yeni kaptan yardımcınız geldiiiii.
evet bu hafta misafirim yarın başlıyor. yarın kg bildirimi yapacağım ama yüzde hesaplamayı bimiyorum.
Tamam yanlış anlamışım, yarından itibaren yazıyorum cezayı Damla'ya.Çok güzel..
Birazdan ana paylaşıma yazarım
Haftasonu seabahar halleder sanırsam.
Yarın yazmaya başla tatlım hatta blanche ile paylaşabilirsin
Kollontaiye ulaşamıyorum akşam bidaha denerim.
Yok kız ne sorun olacak..
Heh heh mahşerin 4 atlısı
B blanche_ea canım paylaşıma isteği yazdım hayırlı olsun.
Kızlaar yeni kaptan yardımcınız geldiiiii.
Şarapla peynirli salata güzel gider birayla tavuk..ya ben aksam ne yesem, erkek arkimla disari cikacagim.
Bugun sadece 700 kalori almisim ama aksam bi bira, bi sarap icesim var.
Onerileri alayimmuska77
Wuu menü yazmadığıma sevindim bir an için kızAa super korkun benden
O zaman ben de yeni bir kural ekleyeyim hatunlar: mumkunse gunluk kalori miktarinizi da yazin menulerinizi paylasirken.
Saglikli beslenmek onemli ama kalori de dengeli olursa zayiflayabiliriz ancak; korumaya gelmedik sadece :)
Aa super korkun benden
O zaman ben de yeni bir kural ekleyeyim hatunlar: mumkunse gunluk kalori miktarinizi da yazin menulerinizi paylasirken.
Saglikli beslenmek onemli ama kalori de dengeli olursa zayiflayabiliriz ancak; korumaya gelmedik sadece :)
İyi akşamlar canım evet yarın sabah kilonuda yaz..kocaman öpüldünüz can hatunlar
birde kg mu yazacağım onu unuttum
Aç gezmek kilo verdirmezki sğlıklı ve doğru besleneceksin..
Biliyoruuum gördüüüm
O hulahop ne zor şey ya bende çeviremiyorum
Bu diyet çörek benide cezbetti yapsammıki?
Hamlamışsındır yürüyüşe suç atma.
Hem bahar aylarında bu ağrılar normal. Hemen kaytarmaya bakıyonuz ya....
Canım çook sevindim hadi gözün aydın.
Ne bileyim @qarden da kayıp.
Hariha sen 79 değilmiydin ilk yazdığında şaşırdım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?