Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa olur muskacim :)
Çok güzel..
Birazdan ana paylaşıma yazarım
Haftasonu seabahar halleder sanırsam.

O zaman ben Damla'ya ceza yazmıyorum. Haftaya cuma girsin listeye.
Yarın yazmaya başla tatlım hatta blanche ile paylaşabilirsin
Kollontaiye ulaşamıyorum akşam bidaha denerim.

Muskam bu haftaki liste 1 gün eksik oldu, bana görevi 9 Nisan'da teslim ettiginden elimde 6 günlük bir liste var.
Sorun olmaz degil mi? :)
Yok kız ne sorun olacak..
Yihuuuu sen, ben, blanche çıtır hatunlar olarak takımı dize getiririz vallahi
Korkun bizden hanımlaaar!
Heh heh mahşerin 4 atlısı

evet bu hafta misafirim yarın başlıyor. yarın kg bildirimi yapacağım ama yüzde hesaplamayı bimiyorum.

Tamam yanlış anlamışım, yarından itibaren yazıyorum cezayı Damla'ya.

B blanche_ea canım paylaşıma isteği yazdım hayırlı olsun.
Kızlaar yeni kaptan yardımcınız geldiiiii.

Aa super korkun benden
O zaman ben de yeni bir kural ekleyeyim hatunlar: mumkunse gunluk kalori miktarinizi da yazin menulerinizi paylasirken.
Saglikli beslenmek onemli ama kalori de dengeli olursa zayiflayabiliriz ancak; korumaya gelmedik sadece :)

ya ben aksam ne yesem, erkek arkimla disari cikacagim.
Bugun sadece 700 kalori almisim ama aksam bi bira, bi sarap icesim var.
Onerileri alayim muska77
Şarapla peynirli salata güzel gider birayla tavuk..
Sen seç. Anaam benimde bilmediğim yokmu ne

Aa super korkun benden
O zaman ben de yeni bir kural ekleyeyim hatunlar: mumkunse gunluk kalori miktarinizi da yazin menulerinizi paylasirken.
Saglikli beslenmek onemli ama kalori de dengeli olursa zayiflayabiliriz ancak; korumaya gelmedik sadece :)
Wuu menü yazmadığıma sevindim bir an için kız

Evet arkadasin tarifi epey saglikli eldi bana da
Ayy cok gaddar bir anne miyim ben;( Kuzucugum kendi cikiyor merdivenleri;( Belimde problem var. Kucagima alip yukariya cikarsam kac gun kalkamam sonra...
Vallahi bilmiyorum kaptanim. Cok halsizim her yerim agriyor. Bu gecen haftaki hastaliktan once iyiydim de ne olduysa... Depresyona girmek uzereyim su an. Ondan da olabilir;( Ya da kurlerle az bucuk duzelttigim kan degerlerim hastalikla tekrar mi dustu bilmiyorum;(
Ben de tam bu msji okumadan az evvel hedefim 57 degil de 62 mi olsa, bunyem kaldirmiyor, diye dusunuyordum ki senin yazdiklarini okudum.. Diyetisyen ideal kilomun 62.25 oldugunu soylemisti. Bu agrilar gecmezse hedefim 62 olsa olur mu?
Baslangic kilm 68.9
Hedef 62. Fark : 6.9 olur bu durumda

Kuzlar ya ben sizden ayri kalmak istemiyorumm. Cikarmayin beni spor listesinden cezadan. Zaten muska77 dalga gecti benimlen.ama haftaya birinci olcam bak. Gecmisi pek okuyamadim. Onemli gelismeler var mi kizlar.
off off bu polislerin isi ne kadar zor istirahatli gunlerde bile calisiyor. Ne zaman tasinacaksak biz. Geldi sinir olma. Haftasonu diye bir kavram yok zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…