- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.441
Hayırr olamazzzzz..Haftaya ki odul benim.olacal uleyyyn soz sana
Hop hop durun yaaakapışacağız anlaşılan ama ben alacağım hıı
Sağlıkla otur canım. Antre işine yarar. Yürüyüş yaparsın.Kizlar evin solonu veee kocaman bir koridoru. Artik bana yeni spor alani. Ben burada kosu bile yaparim.
1 sene oturacaz diye detaylara bakmadim bile hic
Cumadan cumaya canım buda kaçamak yapmanızı engellemenin akıllıca yolu oldu sanki :)
İddia kaç kilo canım. Kaç vermen gerekiyor.
Ohh ohh maşallah canım.Milletide gaza getirmişsin.
Yalnız sendeaz değilmişsin.Aşçıyı kafaya alıyorsun ki diyet yemekler yapsın demi???
İddia kaç kilo canım. Kaç vermen gerekiyor.
Bu daha mantıklı olmuş.iddiayı değiştirdim o kadar uğraşacağım kg vermek için sonra birde yemek mi yiyeceğim üzerine dedim vazgeçtim ben dedimiddia şimdi kıyafete döndü o kazanırsa ona istediği yerden ona ben gömlek alacağım ben kazanırsam benim istediğim yerde o bana alacak kıyafet
Hop hop durun yaaa
Ne oluyoruzz. Bende varımm.
Aa olur muskacim :)Kızlarmorordek ve kollontai nin yanına bir kaptan yardımcısı daha istiyorum.
B blanche_ea ne dersin?
Yaparmısın?
Yahu ne sen ne kıskanç bi hatunsun! Beni kıskanırsın, Duygu'yu kıskanırsın. Amaan Allah eline düsürmesin kimseyiordekim diyip durmasana ben miyim ortin omu
Ben 59'um canım. Mezun oldum buradan. İlk başladıgımda 65'tim.morordek, post: 46059483, member: 717924"] Hedrf 63
Masallah sende iyi spor yapmissin senin kilo kac
Lahmacun mu?Menum
Sabah 3 dilim ekmek
3 tatlı kaşığı bal(malesef bugun boylr oldu)
500 ml su
Öğle 500 ml su
Aksam iki lahmacun yaz salatsi bir elma
500 ml su
10 dk Tiffany rothe
50 Mekik
100 ip atlama (su uyuyana kadar 2 lt olur)
O zaman ben Damla'ya ceza yazmıyorum. Haftaya cuma girsin listeye.
Sen hobi olarak gene zıpla 200'unu madem yedinben dün ilk cezamı aldım bile akşama 200 zıplayacam o yüzden haftaya başlayacağım hem alışma sürecindeyim şimdi diyetimin henüz ilk haftası
Güle güle oturun. Cidden kocaman salon, koş koş bitmezKizlar evin solonu veee kocaman bir koridoru. Artik bana yeni spor alani. Ben burada kosu bile yaparim.
1 sene oturacaz diye detaylara bakmadim bile hic
Peki. Kaçamaklara dikkat ama.
Muskam bu haftaki liste 1 gün eksik oldu, bana görevi 9 Nisan'da teslim ettiginden elimde 6 günlük bir liste var.Cumadan cumaya canım buda kaçamak yapmanızı engellemenin akıllıca yolu oldu sanki :)
bencede öyle oldu bir an işim vardı konuya hakim olamadım düşünüce hooop ne oluyoruz dedim toplamda vermem gereken 75,3 kg ile başladım 60 kg olmam yani 15,2 kg şu ana kadar 1,7 kg verdimBu daha mantıklı olmuş.
Yihuuuu sen, ben, blanche çıtır hatunlar olarak takımı dize getiririz vallahiKızlarmorordek ve kollontai nin yanına bir kaptan yardımcısı daha istiyorum.
B blanche_ea ne dersin?
Yaparmısın?
O zaman ben Damla'ya ceza yazmıyorum. Haftaya cuma girsin listeye.
Sen hobi olarak gene zıpla 200'unu madem yedin
Çok sağol şekerim.Haklısın açık bırakılması gerekiyor.Bende öyle yaptım bakalım iyileşirse yürüyeceğimçok geçmiş olsun krem sür ve açık bırak ki iyileşsin hava almazsa iyileşmez
Yihuuuu sen, ben, blanche çıtır hatunlar olarak takımı dize getiririz vallahi
Korkun bizden hanımlaaar!
Şimdi bu haftanın sonucları yarın acıklanacak, cuma oldugu icin yeni hafta yarın başlamış oluyor. Seni öteki haftaya alıyorum listeye, dogru mudur? Karışıklık olmasın..zıplarım tabi ucunda iddia var
haftaya burada ödül var ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?