- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.421
ben alıcam bu hafta beeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............
Vooovvv harika bi iddiaymış. Seni daha çok kamçılar zannımcaolur tabi sabahları bir gün önceki menümü yazayım sporumu ve suyumu yazayım. nasıl kolaylık olacaksa size bana uyar. bu akşam kızımı alıp parka gideceğim sporumu tamamlayacağım. buradan bir arkadaşla iddiaya girdik bugün. 14.05.2016 da 68 ve aşağısı olursam o yemek ısmarlayacak olamazsam ben
"Ne güzel canım.Hayırlı olsun.Kizlar evi tuttuk zaten 1 sene oturacaz diye detayci olmadim...
evi resmini atarim aksam
Vooovvv harika bi iddiaymış. Seni daha çok kamçılar zannımca
Bende şimdi hazırlanıp çıkacağım.Biraz yürüyüş yapıp gelicem.
benim tamam mı hiiiç heveslenmeyin bu haftaki sizin olsun haftaya cuma benim ve sonrakilerde
güle güle oturun Allah ağız tatlılığı versin canımKizlar evin solonu veee kocaman bir koridoru. Artik bana yeni spor alani. Ben burada kosu bile yaparim.
1 sene oturacaz diye detaylara bakmadim bile hic
Umut fakirin ekmeği sonuçta karışma umutlarımaSen birinciligin yanından bile gecemezsin Ebrum, üzgünüm
Demi ya hem tüp bebeğinde sakıncaları varmış. Düşük ihtimali daha yüksekmşDogal yollardan hamile kalabileceksen illa ikiz olsun diye tüp bebek yapmak bana pek mantıklı gelmedi.
Demi ya hem tüp bebeğinde sakıncaları varmış. Düşük ihtimali daha yüksekmş
Hayır ben alacağımkapışacağız anlaşılan ama ben alacağım hıı
Kız bende çok kıskanç gördüm seniordekim diyip durmasana ben miyim ortin omu
Gayet iyi canım hayırlı olsunKizlar evin solonu veee kocaman bir koridoru. Artik bana yeni spor alani. Ben burada kosu bile yaparim.
Peh bide birinci olcem diyo!
Tabiki alabilirsin.Hayır ben alacağımdiyeceğim ama takıma 3. cuma katılıyorum o zamana kadar listeye giremeyeceğime göre ödülüde alamam galiba yoksa alabilirmiyim muska77
İddia kaç kilo canım. Kaç vermen gerekiyor.gaza gelmişken azıcık birinci olayım sonra yine size bırakırım canım birinciliği 1 ay sonraki iddiayıda kazanacağım buradaki arkadaşımdan
ah aaahhhh ben eskiden taş gibi hatundum beş para etmez bi adam için harcadım gençliğimi şimdi yeniden o güzel hallerime döneceğim savulun damla geliyor
güle güle oturun tatlım hayırlı olsun:)Kizlar evin solonu veee kocaman bir koridoru. Artik bana yeni spor alani. Ben burada kosu bile yaparim.
Sanmıyorum canımmm.Sanırımm ben alacağımmm.ben alıcam bu hafta beeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............
Oooo süper o zaman bunu bildiğim iyi oldu hırs yaptım iyiceGayet iyi canım hayırlı olsun
Peh bide birinci olcem diyo!
Tabiki alabilirsin.
Şu anda takım içi listedesin katılımın devam ederse 29 nisan cuma ana listede olacaksın.
Ohh ohh maşallah canım.Milletide gaza getirmişsin.tutmayın beniiiii tartıda hergün gram gram kg gittiğini görmek acayip gaz veriyor bana buradaki aşçı ablayıda kendimle diyete soktum gidip gelip yeme diyorum. 2 kg verdirdim onada 2 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?