Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun oku kendine boll boll. Bende öyleyimm. Birkere gözün güzel diyorlar gözümde atdirseği çıkıyorr. Bir günçok hoş yemek yapıyorsun diyorlar ayarım kaçıyorr. Dündesen süzülmüşsün dediler bakalım ne olacakkk..

Kizlarcim canlarimcim. Simdi esimle yürüyüş e çıkacağız. Kaptan ve yardimcilarim. Bana acimayin bu yogunlukta spor umu da yapcam soz veriyorum. Yoksa ben cozutuyorum.
menum cok karisik bugun.
morordek aksama cezalrimi yapmista gelcem kiz. Bu grupta pes etmek yok yilmak yon

Canlar bugünüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltım 06:50
1 yumurta
maydanoz
2. Öğünüm 15:30
1 tabak tavuk ciğer
2 kase yoğurt
1 fincan 10 lu bitki çayı
1 bardak yoğurt suyu
1.5 lt su 2.5 lt tamamlarım inşallah.

Yahu ne sen ne kıskanç bi hatunsun! Beni kıskanırsın, Duygu'yu kıskanırsın. Amaan Allah eline düsürmesin kimseyi

olur da kocası yanlışlıkla ağız alışkanlığı birine canım dediğini düşünüyorum daa nilsub paralar valla adamı

kapışacağız anlaşılan ama ben alacağım hıı
Listede olsaydım hiç heveslenmesinyin kesin ben alıcam derdim ama yani şanslısınız

Kizlar evin solonu veee kocaman bir koridoru. Artik bana yeni spor alani. Ben burada kosu bile yaparim.
1 sene oturacaz diye detaylara bakmadim bile hic
Hayırlı olsun canım güle güle otur. Taşınma süreci oldukça zor diyete devam edecek misin?
Ne kadar çok sayfa birikmiş öyle ancak okuyabiliyorum diğer 8 sayfayı birazdan okuyacağım

Aa super korkun benden
O zaman ben de yeni bir kural ekleyeyim hatunlar: mumkunse gunluk kalori miktarinizi da yazin menulerinizi paylasirken.
Saglikli beslenmek onemli ama kalori de dengeli olursa zayiflayabiliriz ancak; korumaya gelmedik sadece :)
tatlım ben kalori hesaplama yapmasam sevmiyorum kalori hesaplamayı.. takıntı oluşuyo sonra bende

aman okuyun kendinize bol bol .. bende pek korkarım geçende yolda kadının teki çevirdi saçın kendininmi dedi saçımı yaktım ocakta önlerini şimdi saçımın önleri tülü tülü.. korkarım ben nazardan çok..
nilsub geçmiş olsun tatlım oku sende kendine bol bol..

aklıma nedense btlbetul ve nilsub geldi
neden acabaaaaaaa

bu arada menümüde yazıyım
muska77 , kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği

ara 1 sade Türk kahvesi 1 adet kuru kayısı

öğlen
3 yk kuru börülce yemeği
4 yk salata

ara sade soda , Türk kahvesi sade , 1 ceviz

akşam 3 yk ıspanak 3 yk yoğurt

su 2 lt (yatana kadar 3 olur )
spor 1 saat yürüyüş + 2 mil + 20 squat

Merhaba hanımlar :)

Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay
Yarım salatalık, yarım domates
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Ara öğün;
1 muz

Akşam yemeği;
1 kase etsiz nohut yemeği

1.5 lt su içtim yatana kadar içmeye devamm :))
Yaklaşık 3 saat yürüyüş yaptım..
Bu arada annemlerin tartı yanlışmış bugun avmde tartıldım..
Başlangıç kilom 93.200müş .. olsun hepiciii gitcek inşallah. Herkese iyi akşamlar dilerimm :)

İnsanın kendine bile nazarı değiyor :) ben şunu yapıyorum hiç böyle olmadı diyince muhakkak başına bir şey geliyor insanın :)

Saat 7 gibi kalktığım günü bayram ilan edicem yahu maşallah nasıl uyanıyorsunuz :)

Siz de mi polis eşisiniz :) valla yok haftasonu pazarı tatili maalesef :) herkes aynı dertten muzdarip. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…