- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.521
Dün yazmamışım suyu :) evet dün bayağı rahatszdım 1.5 lt filan ancak içmişimdir . 100 cezamı kesmişsiniz baş üstüne derhal yerine getiriliyor :))Menunun altina ictigin su miktarini da yazar misin canim? 2 lt altindaysa ceza kesicem
Valla her seyi cikarmissin zaten ama bir daha cozutmamana tesvik olmasi icin 100 yaziyorum madem. Iyi hissedince yaparsin
Aferin sana kiz :)
Sizi gordukce benim de kushan yapasim geliyor vallahi :) ben takimdayken nerelerdeydi bu diyetler :))
Aksam hem corba hem ekmek olmaz ki... Cezalarini yapmissin iyi güzel hos ama aksam ekmek olmayaydı iyiydi. +100 dahaa zipla cekirge!
Bir de bu cezalari ayni gun icinde ayirarak da yapabilirsin. 200'u tek seferde atlamak zor tabi ki..
evet canım haklısın insanın kendisine bile nazarı değiyor maalesefİnsanın kendine bile nazarı değiyor :) ben şunu yapıyorum hiç böyle olmadı diyince muhakkak başına bir şey geliyor insanın :)
:) öyle valla hele bazı insanın iyice. Bol bol okumak lazımmevet canım haklısın insanın kendisine bile nazarı değiyor maalesef
Canım hem çalıştığım için hemde oğlum sabahçı olduğu için mecburen uyanıyorum hemde saat 04:50 de uyanıyorum :) Mecbur olmasam sıcacık yatağımdan çıkmak istemem özellikle yağmurlu günlerde yataktan hiç çıkmak istemiyorum ama el mahkum :)Saat 7 gibi kalktığım günü bayram ilan edicem yahu maşallah nasıl uyanıyorsunuz :)
Maşallah ha muskam bir bakıyorum lokman hekimsin bir bakıyorum gurmesinŞarapla peynirli salata güzel gider birayla tavuk..
Sen seç. Anaam benimde bilmediğim yokmu ne
Tamam yürüyüsü de cezadan sayıyorum. 30 ekstra atlamana gerek kalmadımorordek Seyma canim dun ben de ikisi bir arada olmadi, diye dusunuerek 2 saat yurudum. Eve gelince 70 ip atladim. Ipi yazmayi unuttum. Bugun de 30 unu atlasam olur mu
Cezalarını yapmadıgını fark edersem de atarım listeden ona göreKuzlar ya ben sizden ayri kalmak istemiyorumm. Cikarmayin beni spor listesinden cezadan. Zatenmuska77 dalga gecti benimlen.ama haftaya birinci olcam bak. Gecmisi pek okuyamadim. Onemli gelismeler var mi kizlar.
off off bu polislerin isi ne kadar zor istirahatli gunlerde bile calisiyor. Ne zaman tasinacaksak biz. Geldi sinir olma. Haftasonu diye bir kavram yok zaten..
Hepinizi çıtır yapıcazAyynen yaa
Neden hepiciniz çıtırsınızz.
Yönetim istifaaa çıtırlığaa sonnn
Şaka şaka ben çıtırlarımdan memnunum...
Ahaaa ve Ebru 58'leri görmüştüüüü!muska77 ben bugun niyetliydim. Kilo bildirimimi şimdi yapsam olur mu?? Şuan tartıldım.58.8 çıktım.Mutluyum huzurluyummm..
Pes etmek yokkk.TAkımımızda umutsuzluğa yerr yookkk...
Kız diyorum sana birlikte hamile kalalımHedefim 55
Ayyy çok heyecanlandımm.Aslında 55 istemezdim ama hamilelik durumuna karşılık tedbir olsun diye istiyorumm. Morordek bacımızla aynı amaç uğruna
Bugun de menü yazmadıgına göre +300 daha. Nasıl birinci olmayı düsünüyosun sen böyle?Kizlarcim canlarimcim. Simdi esimle yürüyüş e çıkacağız. Kaptan ve yardimcilarim. Bana acimayin bu yogunlukta spor umu da yapcam soz veriyorum. Yoksa ben cozutuyorum.
menum cok karisik bugun.
morordek aksama cezalrimi yapmista gelcem kiz. Bu grupta pes etmek yok yilmak yon
Sorma valla kocasının yerinde olmak istemezdimolur da kocası yanlışlıkla ağız alışkanlığı birine canım dediğini düşünüyorum daanilsub paralar valla adamı
İşte su eksik olunca da 100 ceza yazıyoruz şekerim, zıpla çekirgeDün yazmamışım suyu :) evet dün bayağı rahatszdım 1.5 lt filan ancak içmişimdir . 100 cezamı kesmişsiniz baş üstüne derhal yerine getiriliyor :))
Benim insomniam var uykuya dalamıyorum çoğu zaman o yüzden uyanamıyorum ya :)Canım hem çalıştığım için hemde oğlum sabahçı olduğu için mecburen uyanıyorum hemde saat 04:50 de uyanıyorum :) Mecbur olmasam sıcacık yatağımdan çıkmak istemem özellikle yağmurlu günlerde yataktan hiç çıkmak istemiyorum ama el mahkum :)
Al kaptan al bu kızda hamilezedeKaptanmuska77 ii geceler beni de al bende incecik tig gibi olmak istiyorum nasıl olacak takıma girmem. Beni aydınlatır mısın cnm
Sen ceza listesinde değil misin ki?Listede olsaydım hiç heveslenmesinyin kesin ben alıcam derdim ama yani şanslısınız
Hayırlı olsun canım güle güle otur. Taşınma süreci oldukça zor diyete devam edecek misin?
Ne kadar çok sayfa birikmiş öyle ancak okuyabiliyorum diğer 8 sayfayı birazdan okuyacağım
Teşekkür ederim canımm.ohh harikasın canım tebrikler
Android markette de var mıdırki herkes olay store kullanmıyo kiHanımlar tekrar Merhaba diyeyim :)
Google Play Store'da YAZIO diye bi program var. Kilonu boyunu filan yazıyosun günlük alman gereken kalori miktarını söylüyor. Ve gün içerisinde yediklerini ekliyorsun ve kalori hesabını kolayca yapabiliyorsun :) herkese öneririm :) umarım işinize yarar.
Nilsucumm 5 de kalkıyor hatunn.Saat 7 gibi kalktığım günü bayram ilan edicem yahu maşallah nasıl uyanıyorsunuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?