Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün yazmamışım suyu :) evet dün bayağı rahatszdım 1.5 lt filan ancak içmişimdir . 100 cezamı kesmişsiniz baş üstüne derhal yerine getiriliyor :))

İyi akşamlar,
Menüm
Kahvaltı:

2 yumurta
3 ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
salatalık
domates

Öğlen:
Köfte
Salata
Ayran

Akşam:
Yeşil fasulye ve barbunya yemeği
Cacık
yer fıstığı
çay

Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 2,5 lt

Merhabalar arkadaşlar
muska77 morordek kollontai B blanche_ea
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği+1,5 kk peynir+1 salatalık+ maydonoz dereotu+6 adet zeytin
Öğlen: 1 kase çorba+100 gr kadar tavuk eti+1 tabak salata
Ara: 4 adet çilek+yarım muz
Akşam:1 kase çorba+patlıcan salata+50 gr kadar ciğer
Ara: 5 adet çilek

Spor: 40 dk yürüyüş
Su:3 lt üstü
Dünden 100 atlama cezam yapıldı

Saat 7 gibi kalktığım günü bayram ilan edicem yahu maşallah nasıl uyanıyorsunuz :)
Canım hem çalıştığım için hemde oğlum sabahçı olduğu için mecburen uyanıyorum hemde saat 04:50 de uyanıyorum :) Mecbur olmasam sıcacık yatağımdan çıkmak istemem özellikle yağmurlu günlerde yataktan hiç çıkmak istemiyorum ama el mahkum :)

Şarapla peynirli salata güzel gider birayla tavuk..
Sen seç. Anaam benimde bilmediğim yokmu ne
Maşallah ha muskam bir bakıyorum lokman hekimsin bir bakıyorum gurmesin
morordek Seyma canim dun ben de ikisi bir arada olmadi, diye dusunuerek 2 saat yurudum. Eve gelince 70 ip atladim. Ipi yazmayi unuttum. Bugun de 30 unu atlasam olur mu
Tamam yürüyüsü de cezadan sayıyorum. 30 ekstra atlamana gerek kalmadı
Cezalarını yapmadıgını fark edersem de atarım listeden ona göre
Ayynen yaa
Neden hepiciniz çıtırsınızz.
Yönetim istifaaa çıtırlığaa sonnn
Şaka şaka ben çıtırlarımdan memnunum...
Hepinizi çıtır yapıcaz
muska77 ben bugun niyetliydim. Kilo bildirimimi şimdi yapsam olur mu?? Şuan tartıldım.58.8 çıktım.Mutluyum huzurluyummm..
Pes etmek yokkk.TAkımımızda umutsuzluğa yerr yookkk...
Ahaaa ve Ebru 58'leri görmüştüüüü!
Hedefim 55
Ayyy çok heyecanlandımm.Aslında 55 istemezdim ama hamilelik durumuna karşılık tedbir olsun diye istiyorumm. Morordek bacımızla aynı amaç uğruna
Kız diyorum sana birlikte hamile kalalım
Bugun de menü yazmadıgına göre +300 daha. Nasıl birinci olmayı düsünüyosun sen böyle?
olur da kocası yanlışlıkla ağız alışkanlığı birine canım dediğini düşünüyorum daa nilsub paralar valla adamı
Sorma valla kocasının yerinde olmak istemezdim
Dün yazmamışım suyu :) evet dün bayağı rahatszdım 1.5 lt filan ancak içmişimdir . 100 cezamı kesmişsiniz baş üstüne derhal yerine getiriliyor :))
İşte su eksik olunca da 100 ceza yazıyoruz şekerim, zıpla çekirge

kızlar sanırım benim nette sorun var giremiyorum siteye bir türlü bu yazdıklarımında gelip gelmeyeceği meçhul.. neyse yarın umarım düzelir herkese iyi gecelerr

Benim insomniam var uykuya dalamıyorum çoğu zaman o yüzden uyanamıyorum ya :)

Merhaba hanımlar iyi geceler :) bir sorum olacaktı
Önümüzdeki hafta spora başlayacağım. Zumba mı önerirsiniz power plate mi? Daha önce power plate ile 16 kilo vermiştim sizce hangisini tercih etmeliyim? ?

Zabağnan karga kahvaltı yapmadan oğlu yüzünden uyanacak ve sonrasında işe gidecek bu kız bebesini yatırdıktan sonra sabahın nevalesini hazırlar..gojiberili vişne suyu,zeytinyağlı kabak ,sebzeli bulgur pilavı çok mu hamaratım arada mıtfağğğğmı da topladım

Hanımlar tekrar Merhaba diyeyim :)

Google Play Store'da YAZIO diye bi program var. Kilonu boyunu filan yazıyosun günlük alman gereken kalori miktarını söylüyor. Ve gün içerisinde yediklerini ekliyorsun ve kalori hesabını kolayca yapabiliyorsun :) herkese öneririm :) umarım işinize yarar.

Sen ceza listesinde değil misin ki?

Android markette de var mıdırki herkes olay store kullanmıyo ki (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…