- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.561
Sağol canım darısı başına evet yaa göbeğim çok fark attı acaba zumbadanmı yoksaAhh süpersin canım. 3 kiloda bile ölçülerin değişmin.Harika gidiyorsun. Ne sabahı ya ben sahur yiyip yatıcam.. Çok uykuluyumm.
Valla verirsin hiç dert etme bi morördek var anacım anında yakalıyor adamı en ufak kaçamakda trafik polisi gibiHerkeslere selamlarr,
Beni de aranıza alınYeni kararlar alıp kafayı kırmış bulunuyorum.. Her zaman tombiktim ama bu son gidişler gidiş değil. 25ime girmeme haftalar kala tartıda doğum yılımı gördüm.. La 91 kilo nedir Dedim kızım dur aynen bu emeoji gibi kaldım,bi tartıya baktım bi aynaya baktım . İşte orda dank etti. Hep aklımızdaydı ev arkadaşımla ama bi türlü başlayamadık. Yulaf kepekleri aylardır dolapta yatıyo shame on me Hemen kitapları sipariş ettim,okumaya başladım bikaç güne başlıcam inş. Dukancığım 64 kiloyu uygun görmüş bana ama dur bakıym oraya kadar bi gelelim kafamda daha deli hedefler var
Boğazlıyız kabul yediğimizden oluyo yemezsem gidecek inanıyorum ben. Deneyimlerinizi paylaşın gerçekten desteğe ihtiyacım olacaktır..
Ama inat ettim olacak uleyynn.. Seni yenicim pis tombiş göbek,sen mi büyüksün ben mi büyüğüm mabadım diye soruyorum. Mabadım bağaa cevap veriyiiii tabi ben büyüğüm seni koca pisboğaz diyyyyAma sen durr eriyeceksiniz hepiniz olummm
Bana eşlik edecek yeni başlayacak olanlar varsa bi ses versin kendimi yanlız hissetmiym buralarda.. Gidecek kilolar gelecek mutluluklar dileğiyle mutlu kalın esen kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız dostlarım
Tebrikler canım çok güzel.
Tamam 62 yaptım hedefini.Evet arkadasin tarifi epey saglikli eldi bana da
Ayy cok gaddar bir anne miyim ben;( Kuzucugum kendi cikiyor merdivenleri;( Belimde problem var. Kucagima alip yukariya cikarsam kac gun kalkamam sonra...
Vallahi bilmiyorum kaptanim. Cok halsizim her yerim agriyor. Bu gecen haftaki hastaliktan once iyiydim de ne olduysa... Depresyona girmek uzereyim su an. Ondan da olabilir;( Ya da kurlerle az bucuk duzelttigim kan degerlerim hastalikla tekrar mi dustu bilmiyorum;(
Ben de tam bu msji okumadan az evvel hedefim 57 degil de 62 mi olsa, bunyem kaldirmiyor, diye dusunuyordum ki senin yazdiklarini okudum.. Diyetisyen ideal kilomun 62.25 oldugunu soylemisti. Bu agrilar gecmezse hedefim 62 olsa olur mu?
Baslangic kilm 68.9
Hedef 62. Fark : 6.9 olur bu durumda
Yazdım canım bravomuska77 ben bugun niyetliydim. Kilo bildirimimi şimdi yapsam olur mu?? Şuan tartıldım.58.8 çıktım.Mutluyum huzurluyummm..
Pes etmek yokkk.TAkımımızda umutsuzluğa yerr yookkk...
Çook güzel bir menü.Canlar bugünüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su
kahvaltım 06:50
1 yumurta
maydanoz
2. Öğünüm 15:30
1 tabak tavuk ciğer
2 kase yoğurt
1 fincan 10 lu bitki çayı
1 bardak yoğurt suyu
1.5 lt su 2.5 lt tamamlarım inşallah.
Niye sende katılabilirsinListede olsaydım hiç heveslenmesinyin kesin ben alıcam derdim ama yani şanslısınız
Her zamanki gibi harika canım.Eki Görüntüle 1814550
aklıma nedensebtlbetul ve nilsub geldi
neden acabaaaaaaa
bu arada menümüde yazıyım
muska77 , kollontai , morordek , @blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 fincan şekersiz çay
1 dl kepek ekmeği
ara 1 sade Türk kahvesi 1 adet kuru kayısı
öğlen
3 yk kuru börülce yemeği
4 yk salata
ara sade soda , Türk kahvesi sade , 1 ceviz
akşam 3 yk ıspanak 3 yk yoğurt
su 2 lt (yatana kadar 3 olur )
spor 1 saat yürüyüş + 2 mil + 20 squat
Başlangıç kilonu düzelttim canım menünde güzel.Merhaba hanımlar :)
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost
1 bardak şekersiz çay
Yarım salatalık, yarım domates
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
Ara öğün;
1 muz
Akşam yemeği;
1 kase etsiz nohut yemeği
1.5 lt su içtim yatana kadar içmeye devamm :))
Yaklaşık 3 saat yürüyüş yaptım..
Bu arada annemlerin tartı yanlışmış bugun avmde tartıldım..
Başlangıç kilom 93.200müş ..olsun hepiciii gitcek inşallah. Herkese iyi akşamlar dilerimm :)
Gayet iyi tatlım.İyi akşamlar,
Menüm
Kahvaltı:
2 yumurta
3 ceviz
5 zeytin
1 parça peynir
salatalık
domates
Öğlen:
Köfte
Salata
Ayran
Akşam:
Yeşil fasulye ve barbunya yemeği
Cacık
yer fıstığı
çay
Spor: yarım saat yürüyüş
Su: 2,5 lt
Maşallah kızlarım harika.Merhabalar arkadaşlar
muska77 morordek kollontai @blanche_ea
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği+1,5 kk peynir+1 salatalık+ maydonoz dereotu+6 adet zeytin
Öğlen: 1 kase çorba+100 gr kadar tavuk eti+1 tabak salata
Ara: 4 adet çilek+yarım muz
Akşam:1 kase çorba+patlıcan salata+50 gr kadar ciğer
Ara: 5 adet çilek
Spor: 40 dk yürüyüş
Su:3 lt üstü
Dünden 100 atlama cezam yapıldı
Maşallah ha muskam bir bakıyorum lokman hekimsin bir bakıyorum gurmesin
Ben hiç anlamamMerhaba hanımlar iyi geceler :) bir sorum olacaktı
Önümüzdeki hafta spora başlayacağım. Zumba mı önerirsiniz power plate mi? Daha önce power plate ile 16 kilo vermiştim sizce hangisini tercih etmeliyim? ?
Hoşgeldin ilk sayfayı okuyup kabul ettiğini bildirmen gerekiyorKaptanmuska77 ii geceler beni de al bende incecik tig gibi olmak istiyorum nasıl olacak takıma girmem. Beni aydınlatır mısın cnm
Mutlu yılar tatlııımEvveeeetttt evvveeetttt.
Bugunun tarihini bi kenara not ediyim dicektim.Ama bugun doğum günüm zaten. İstesemde unutamammm. Ayy banada bayağı iyi bi doğum günü hediyesi olmuş oldu...
Allah kabul etsin canım.muska77 morordek @blanche_ea
Oruçluydum.
İftar:
5 kaşık kıymalı karnabahar
4k. yoğurt
3kaşık pırasa yemeği
1avuç badem 1 avuç chanberry( turna yemişi)
Yarım muz.
Su: 3 liter
Spor: 45dk yürüyüş.( bayağı yokuştu ama nefes nefese kaldım.)
Herkeslere selamlarr,
Beni de aranıza alınYeni kararlar alıp kafayı kırmış bulunuyorum.. Her zaman tombiktim ama bu son gidişler gidiş değil. 25ime girmeme haftalar kala tartıda doğum yılımı gördüm.. La 91 kilo nedir Dedim kızım dur aynen bu emeoji gibi kaldım,bi tartıya baktım bi aynaya baktım . İşte orda dank etti. Hep aklımızdaydı ev arkadaşımla ama bi türlü başlayamadık. Yulaf kepekleri aylardır dolapta yatıyo shame on me Hemen kitapları sipariş ettim,okumaya başladım bikaç güne başlıcam inş. Dukancığım 64 kiloyu uygun görmüş bana ama dur bakıym oraya kadar bi gelelim kafamda daha deli hedefler var
Boğazlıyız kabul yediğimizden oluyo yemezsem gidecek inanıyorum ben. Deneyimlerinizi paylaşın gerçekten desteğe ihtiyacım olacaktır..
Ama inat ettim olacak uleyynn.. Seni yenicim pis tombiş göbek,sen mi büyüksün ben mi büyüğüm mabadım diye soruyorum. Mabadım bağaa cevap veriyiiii tabi ben büyüğüm seni koca pisboğaz diyyyyAma sen durr eriyeceksiniz hepiniz olummm
Bana eşlik edecek yeni başlayacak olanlar varsa bi ses versin kendimi yanlız hissetmiym buralarda.. Gidecek kilolar gelecek mutluluklar dileğiyle mutlu kalın esen kalın her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız dostlarım
Ahhh yaramazlııık!
Tebrikler tatlımm
Aferim kız sana 1,3 bravo.Günaydınlar herkese
Geçen hafta : 81.8
Bu hafta : 80.5
Fark : 1.3
Önümüzdeki hafta hedefim 79 kg
Ulaşmak istediğim gedef 68 kg.
Günaydıın bol eksli bir gün olsun.
Tamam 62 yaptım hedefini.
Yazdım canım bravo
Çook güzel bir menü.
Niye sende katılabilirsin
Her zamanki gibi harika canım.
Başlangıç kilonu düzelttim canım menünde güzel.
Yok senin başlangıç kilon o.Teşekkür ederim bugun tekrar kilo bildirmeme gerek var mı dün akşam tartıldım ya? Tabii menümü bildireceğim yine her zamanki gibi :))))
Ahhh yaramazlııık!
Şeyy neymiş söyle bakem?
Tebrikler tatlımm
Aferim kız sana 1,3 bravo.
Tamamdır inşallah eksilerde bir bildirim yapacağımm :)Yok senin başlangıç kilon o.
Haftaya cuma bildireceksin.
Tabiki..Çok mutluyum defne. Haftaya da devam.
İnşallah canım benim.Tamamdır inşallah eksilerde bir bildirim yapacağımm :)
Sütte aynı şeyi yapıyormu?ben bu gün 66,4 çıktım sebebi dün gece eve gidince 3 bardak ayran içtim...nedense ayranla hiç anlaşamıyo içimdeki metabolizma...
Tebrikler canım***5. Takım 461. Etap***
ebrusonmez (59,4/58,8/0,6/%1,01)
d_mndc (81,8/80,8/1/%1,222)
nilsub (76,6/75,8/0,8/%1,04)
deryalimm07 (78)
Esrakarakaya (75/) Hamilelik nedeniyle ayrılmak istiyor
zynp1980 (81,8/80,5/1,3/1,59) yeni üye 29 Mart giriş kg:85, hedef kg:68
afife lale (66,9/) yeni üye 29 Mart giriş kg:68,9, hedef kg:62
deep_fat (99,5/) yeni üye 31 Mart giriş kg:100,2, hedef kg:70
ulasımız (65/) yeni üye 1 Nisan giriş kg:66, hedef kg:52
tatlıtambak (83,8/) yeni üye 1 Nisan giriş kg:86,6, hedef kg:68
5. Takım Ortalaması: %
kollontai (60,6)
btlbetul (64,3/)
toplight (71/
savurgan (77/75/2) başlangıç 8 nisan hedef 66
blackys (63,8) başlangıç 12 nisan hedef 57
denhizx (74)başlangıç 12 nisan hedef 65
hdamlapal (74,6 )başlangıç 12 nisan hedef 60
denizmineymiş (93,2)başlangıç 12 nisan hedef 60
melampusefe (79) başlangıç 13 nisan hedef 60
parkbyull (99)
hmyr_19 (94,5) hedef 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?