- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.681
Gayet güzel geçmiş olsun.
Sen bol su iç sütün azalmaz canım.
Takıma katılmak istiyorsan ilk sayfadaki kuralları kabul etmen gerek.
O zamn niye içtin kız gece gece2 kg gitmez de 65 li bişiyimdir zannımca...
valla laktoz mu bilmem ama içine kattıkları env ai çeşit şeyden bir kesin bana uyumsuz :)
Neden ki kaptanım artık dikkat etmiyrmusunuz.?Betüüş bende bu sabah 65,4 çıktım
Olur canım.Suyu çok tuketiyorum zaten. Kuralları okudum kabul ediyorum. Kilomun son halini bilmiyorum ama bugun tartı alip aksama doğru yazsam olur mu
Tatlı yedim çoookNeden ki kaptanım artık dikkat etmiyrmusunuz.?
Tatlım tartılarımız aynıymış. Benimde fakir herculas. Ama sen fayans arasına koymuşsun.Ben bir fayansın içine koyuyorum. Çünkü evin mühendisliği harika fayanslar pekte düz değiil. Saçma bi ayrıntı olsu.Ama dikkat et istersen.günaydınlar kilo bildirim günüymüş açılışımı yapıyorum Eki Görüntüle 1814886
bugünkü yiyecek listemde kesin olduğu için toplu bildirim yapayım gece oğlumu hastaneye götürdüm kulağında dirençli bir bakteri varmış sabah rotasına götürdüm işe yeni geldim o yüzden kahvaltı yapamadım geçiştiriyorum Eki Görüntüle 1814887
öğlen ve akşam menüm aynı olduğu için tek kalemde onlarıda paylaşayım ki gece yapım aşamasını paylaşmıştım
sızma zeytinyağlı kabak sebzeli bulgur pilavı gojiberili vişne suyu....Eki Görüntüle 1814888
öğlende yemekten sonra kurumun çevresinde yürüyoruz maksat hareket olsun ,hepinize kucak dolusu sevgiler gününüz güzel geçsin temennilerimle bol eksili haftalar dilerim..Allahım pozitiflikten yıkılacam
HoşbuldumSorma tatlı canavarı kesildim resmenama toparlıyorum bugünden itibaren.
Listeye el atmışsın sağol sultanım.
Hadi bakalım tambağım senden çok ümitliyim
Tatlım menü güzel ama akşamdan sonra ara yapma helede meyveyle.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin.
İveet
Acaba neden?ben geldiiiimmm
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek yarım domates çökelek peynir şekersiz çay
öğlen yarım tabak yoğurtlu makarna domates çorbası 1 dilim ekmeğin yarısı bol salata
akşam 3 kaşık pırasa + annem çörek yapmış bir parça ondan attım ağzıma
su 2 lt
spor tüm gün merdiven indim çıktım
akşam tam 45 dk parkta aletlerle spor yaptım
kilom bu sabah 73,8 nasıl oldu bende anlamadım
Sağol tatlım hiç dikkat etmemiştim.muska77 canımcım afife lale eski mezunlardan oldugu icin onun yanındaki notu degistirdim. Karar defterinde öyle yazıyormus
Canım hayırlı olsun .. Çok sevindim hayırlısıyla al kucağına bebisini biz burdayiz zaten kolay kolay gideceğimi sanmıyorumSagol tatlim İns cnm mutlaka gelicem tekrar buraya burasi cok guzel sewiyorum
Enemmmm çok mutlu oldum ya bennnnd_mndc kartını kullandıgında menünde belirt canım, ceza yazmayayım. Bazen dalgın oluyorum güme gitme durduk yere
Acaba neden?
Ögle makarna+çorba+ekmek (hepsi de karbonhidrat!!) akşam da çörek yedigin icin olmasın???
Listeye girdiginde persembe günleri böyle menü görürsem 2 katı ceza yazarım ona göre!
kız oğluşum basmış sayfa açıktı bende bunlar ne diyorum bilgisayarın başına şimdi oturdumNe diyon kızıııım?
Tebrikler tatlım.
Laktoz alerjin olabilir betüş.
Hadi sıra 79da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?