- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.721
evet ev sorun o arada almada şimdi iş yapmakatan mahvolursunYok canim
evime tasinayim yerleseyim de misafirlerim gitsin ancak yaparim galiba
dijital tartı alsın canım hoşgeldin takımımızaŞimdi içim rahatladi :)) esimden baskül istedim gelirken alacak. Kilomu ve hedefimi bildirip başlıyorum artık. Doğum yaptigimdan beri aynaya bakmaktan nefret ediyorum. Hic bu kadar kilo almamistim. Hayatimda ilk defa 80 üstüne ciktim ve cok rahatsizim bu durumdan.
3 kaşık manti yemeyi düşünüyorum bugün değil ama .. onda harciycam bu kacamagimişaka tatlım onu bunu bırakta ne kaçamağı yapmayı düşünüyorsun? merak ettim bugun benim kuşanda 4. günüm nasip olursa 14 bırakmıcam şimdi 1 tabak bol yeşillikli patates salatası yedim 3 günde 1.4 kilo verdim tatlım
evet iyi şeçenek3 kaşık manti yemeyi düşünüyorum bugün değil ama .. onda harciycam bu kacamagimi
Şimdi içim rahatladi :)) esimden baskül istedim gelirken alacak. Kilomu ve hedefimi bildirip başlıyorum artık. Doğum yaptigimdan beri aynaya bakmaktan nefret ediyorum. Hic bu kadar kilo almamistim. Hayatimda ilk defa 80 üstüne ciktim ve cok rahatsizim bu durumdan.
Kız iyi verdirmiş sana ne güzel 14 günde 5 katına yakin vericen demekki bu verdiğinin.. Süper valla tebrik ederimşaka tatlım onu bunu bırakta ne kaçamağı yapmayı düşünüyorsun? merak ettim bugun benim kuşanda 4. günüm nasip olursa 14 gün bırakmıcam şimdi 1 tabak bol yeşillikli patates salatası yedim 3 günde 1.4 kilo verdim tatlım
evet ev sorun o arada almada şimdi iş yapmakatan mahvolursun
menülerde çok güzelKız iyi verdirmiş sana ne güzel 14 günde 5 katına yakin vericen demekki bu verdiğinin.. Süper valla tebrik ederim
3 kaşık manti yemeyi düşünüyorum bugün değil ama .. onda harciycam bu kacamagimi
Hehehe peki canım tatliyla arana girmiyim bu hafta senin olsun kaçamakevet iyi şeçenekben tatlı yersin sanmıştım bu hafta benim duygu ödül ona göre dikkat et
Bende yerim künefe bayılırım da ama işte o kartı kullandiktan sonra o yediğin sende kalıyor ...ondan gönül 2 tabak yemek istesede 3 kaşığa mutlu olucam artik3 kasik mi bana bu kart gelsin. 1 kunefeyi kendim yiyeeeemmm
geçmiş olsun canım ya hoşgeldin o zaman :)2500 mesajlık karsılama waaaauuuuw okumıycam tabisi hepsini :) kızlar biraz can sıkıntılı gunler geciriyodum o sebeple gelmedim hala regl olamadım 26 gun gecti dr un verdigi ilacı kullanıyorum o da beni mal etti, daha once kullanan varsa aranızda bilir, progestan diye nalet bi ilac, tabi sisligimden artık bahsetmeyim iki tane ben var sanki icimde, eh bu sefer kesin dönüş yaptım diyelim, az sonra kilomu bildiririm kızlar :)
Sagol cnm amin insCanım hayırlı olsun .. Çok sevindim hayırlısıyla al kucağına bebisini biz burdayiz zaten kolay kolay gideceğimi sanmıyorum
Dukani tavsiye etmiyorum, saglikli da bulmuyorum. Karatay desen ok ama; dukan yapma bence.Ilk sayfadaki aciklamalari okudum ama yanlis bisey yaparsam beni duzeltmekten lutfen cekinmeyin.
Yas:24
Boy:163
Baslangic:91
Hedef:60
Bikac gundur dikkat ediyorum kalori hesapliyorum yazio diye bi program var. Ama ayrica dukana hazirlik asamasindayim bikac gune ona baslicam asıl.o zaman daha hizli ilerlicemi düşünüyorum. Hergun 2lt su tüketmeye ve yarim saat yurumeye dikkat ediyorum.zaten aksama kadar ayaktayim surekli hareket halindeyim duzene girince sıkılaşmak icin de biseyler yapmayi planliyorum.. Simdilik listeye giremiyorum sanirim ama yanlis da anlamis olabilirim kurallari.Neyse yeni mottom inat ettim olacak uleyynnHerkese tukenmez azimler
Ayy canım çok geçmiş olsun.. İnşallah ise yarar ilaç2500 mesajlık karsılama waaaauuuuw okumıycam tabisi hepsini :) kızlar biraz can sıkıntılı gunler geciriyodum o sebeple gelmedim hala regl olamadım 26 gun gecti dr un verdigi ilacı kullanıyorum o da beni mal etti, daha once kullanan varsa aranızda bilir, progestan diye nalet bi ilac, tabi sisligimden artık bahsetmeyim iki tane ben var sanki icimde, eh bu sefer kesin dönüş yaptım diyelim, az sonra kilomu bildiririm kızlar :)
ben hiç araştırmadım bile dukanı çok meşhur ama :)Dukani tavsiye etmiyorum, saglikli da bulmuyorum. Karatay desen ok ama; dukan yapma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?