Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dijital tartı alsın canım hoşgeldin takımımıza

3 kaşık manti yemeyi düşünüyorum bugün değil ama .. onda harciycam bu kacamagimi

Icin rahat olsun canim. Aklina takilan birsey olursa sor cekinme...

Kız iyi verdirmiş sana ne güzel 14 günde 5 katına yakin vericen demekki bu verdiğinin.. Süper valla tebrik ederim

2500 mesajlık karsılama waaaauuuuw okumıycam tabisi hepsini :) kızlar biraz can sıkıntılı gunler geciriyodum o sebeple gelmedim hala regl olamadım 26 gun gecti dr un verdigi ilacı kullanıyorum o da beni mal etti, daha once kullanan varsa aranızda bilir, progestan diye nalet bi ilac, tabi sisligimden artık bahsetmeyim iki tane ben var sanki icimde, eh bu sefer kesin dönüş yaptım diyelim, az sonra kilomu bildiririm kızlar :)

geçmiş olsun canım ya hoşgeldin o zaman :)

Ilk sayfadaki aciklamalari okudum ama yanlis bisey yaparsam beni duzeltmekten lutfen cekinmeyin.
Yas:24
Boy:163
Baslangic:91
Hedef:60
Bikac gundur dikkat ediyorum kalori hesapliyorum yazio diye bi program var. Ama ayrica dukana hazirlik asamasindayim bikac gune ona baslicam asıl.o zaman daha hizli ilerlicemi düşünüyorum. Hergun 2lt su tüketmeye ve yarim saat yurumeye dikkat ediyorum.zaten aksama kadar ayaktayim surekli hareket halindeyim duzene girince sıkılaşmak icin de biseyler yapmayi planliyorum.. Simdilik listeye giremiyorum sanirim ama yanlis da anlamis olabilirim kurallari.Neyse yeni mottom inat ettim olacak uleyynn Herkese tukenmez azimler

Dukani tavsiye etmiyorum, saglikli da bulmuyorum. Karatay desen ok ama; dukan yapma bence.

Ayy canım çok geçmiş olsun.. İnşallah ise yarar ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…