Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fayanslarım küçük olmayaydı bende sen gibi yapardımda tam sığmıyor o yüzden ortalama bir nokta buldum kahvaltımda güzel olurdu da geç gelince kuruma idareten oldu.

yahu yesillik yok, yag yok.
yag almadan yag yakilmaz ben inanmiyorum :)
kabizlik had safhada; ben 10 gun denedim 10 gun kabiz gezdim ayiptir soylemesi; olucem sandim.
ben bugun kuşanada patates salatasında yağ yok yazmıştı atmadım salatama atsamıydım ki aman kabızlık çok berbat bi durum...

geçmiş olsun canım ya hoşgeldin o zaman :)
sagol canım hosbuldum
bir dukancı olarak dukandan uzak dur derim, en fazla iki gun saf protein yap, senin kilona en az 5 gun atak evresi onerir, dayanamazsın diyetten sogursun valla:)

Ayy canım çok geçmiş olsun.. İnşallah ise yarar ilaç
insallah canım ya daha ilac bittikten sonra 10 gun icinde bekle dedi dr

kabizlik had safhada; ben 10 gun denedim 10 gun kabiz gezdim ayiptir soylemesi; olucem sandim.
Bitki caylari serbest gayet ise yarar caylar var gunluk hayatimda da tukettigim,sinamekili caylr cok ise yariyo mesela..Ayrica beyaz cay diye arkadas var uzun suredir muhabbetimiz var kendileriyle :) tabi hersey güllük gülistanlık olmayacak ama dur bakalim.ben herseyi paylasmaya calisicam elimden geldigince

yag almadan yag yakılmaz lafına inanmıyorum ben, dukanla cok iyi kilo da verdim bence tek sıkıntısı cok zor olması, insanı bunaltması bir de yulaf kepegi yiyince kabızlık sorunu hic yasamadım ben dukanda

bir dukancı olarak dukandan uzak dur derim, en fazla iki gun saf protein yap, senin kilona en az 5 gun atak evresi onerir, dayanamazsın diyetten sogursun valla:)

Aynen 6gün veriyo atak evresini ama fena inat ettim yapmayi düşünüyorum bakalim Allah yardimcim olsun

yag almadan yag yakılmaz lafına inanmıyorum ben, dukanla cok iyi kilo da verdim bence tek sıkıntısı cok zor olması, insanı bunaltması bir de yulaf kepegi yiyince kabızlık sorunu hic yasamadım ben dukanda

ben cok yasadim, hic kilo da vermedim; belki gercekten fazla kilosu olanlara verdiriyordur bilmiyorum ama ben acikcasi saglikli bulmuyorum dukan diyetini; zira surdurulebilir de degil.

valla ben diyeyim diyeti temelli bırakmanla sonuclanabilir, cunku kitabına uygun yaparsan tek bir lokma sebze zeytin bile yok, yumurta yogurt ve et var atakda sadece
ben cok yasadim, hic kilo da vermedim; belki gercekten fazla kilosu olanlara verdiriyordur bilmiyorum ama ben acikcasi saglikli bulmuyorum dukan diyetini; zira surdurulebilir de degil.
evet senin kilonda etkili olması zor ben de saglıklı ve surdurulebilir bulmuyorum zaten, dedigim yag almaya gerek yok zaten, bir de kabızlıgın cozumunu sunuyo bunu demistim, yag almadan bir ayda 1.6 kg yag yaktım ben 59 kiloyken hemde, sen yokken ameliyat oldum oncesinde 3 ay yag tuketemedim hala da rahatsız ediyo

gecmis olsun canim, biliyordum midenin kotulestigini az cok ama ameliyattan haberim yoktu

Yok ozellikle son zamanlarda yag beni de rahatsiz ediyor; yagdan kastim light urunleri saglikli bulmuyorum ornegin. Dukan light oneriyor ya; light urunler yagi azaltmak icin karboyu artiriyor, bir de cok fazla islemden geciyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…