- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.781
Ne yiyicen Duygucumm.Enemmmm çok mutlu oldum ya bennnn
Belirtirim canım belirtmemmii
İyi canım. Çok iyi vermişsinde o yüzden sordum.
Sende amma kıskançmışın yaöp hadi ben sana küstüydümde neyse 1. oldun diye bişe demiyim hadi
Yok canımcımmm. Benim olucakkkk. Bu hafta ben istiyorumm. Aylardır buradayım.Hak ettim benceBu hafta odul benim olacak. Yaz seymacim acima onlara... ben de eve gidim de cezami ziplayayim
yoo herkes istediğini yapabilir ben takılıyorum sadece...Sende amma kıskançmışın ya
Bebeğin kaç aylık canım.Şimdi içim rahatladi :)) esimden baskül istedim gelirken alacak. Kilomu ve hedefimi bildirip başlıyorum artık. Doğum yaptigimdan beri aynaya bakmaktan nefret ediyorum. Hic bu kadar kilo almamistim. Hayatimda ilk defa 80 üstüne ciktim ve cok rahatsizim bu durumdan.
Kolay gelsinn.Eki Görüntüle 1815023 Yürüyüş yapıyorum u
Hoop hoop bana azıcık acısanızz yaaaevet iyi şeçenekben tatlı yersin sanmıştım bu hafta benim duygu ödül ona göre dikkat et
Harika bi mantık. Kapmışsın muskanın düşünceleriniBende yerim künefe bayılırım da ama işte o kartı kullandiktan sonra o yediğin sende kalıyor ...ondan gönül 2 tabak yemek istesede 3 kaşığa mutlu olucam artik
Hoşgeldin ama geç geldinn.Özledik seni.Annende yok buralarda merak ediyoz yaa2500 mesajlık karsılama waaaauuuuw okumıycam tabisi hepsini :) kızlar biraz can sıkıntılı gunler geciriyodum o sebeple gelmedim hala regl olamadım 26 gun gecti dr un verdigi ilacı kullanıyorum o da beni mal etti, daha once kullanan varsa aranızda bilir, progestan diye nalet bi ilac, tabi sisligimden artık bahsetmeyim iki tane ben var sanki icimde, eh bu sefer kesin dönüş yaptım diyelim, az sonra kilomu bildiririm kızlar :)
Sende bayağı azimli başladın canım. Bırakma sakın bırırsan tekrar başlamakdaha zor unutma...Ilk sayfadaki aciklamalari okudum ama yanlis bisey yaparsam beni duzeltmekten lutfen cekinmeyin.
Yas:24
Boy:163
Baslangic:91
Hedef:60
Bikac gundur dikkat ediyorum kalori hesapliyorum yazio diye bi program var. Ama ayrica dukana hazirlik asamasindayim bikac gune ona baslicam asıl.o zaman daha hizli ilerlicemi düşünüyorum. Hergun 2lt su tüketmeye ve yarim saat yurumeye dikkat ediyorum.zaten aksama kadar ayaktayim surekli hareket halindeyim duzene girince sıkılaşmak icin de biseyler yapmayi planliyorum.. Simdilik listeye giremiyorum sanirim ama yanlis da anlamis olabilirim kurallari.Neyse yeni mottom inat ettim olacak uleyynnHerkese tukenmez azimler
Cıkk cıık cıkkk ben hakedeceğimmmm.
Bol pırasa yedim.
Kız isveçi bıraktıktan sonra verdim zaten.kendiside bilmiyorpilavlı isveç yaptıydı
Betüşe yaklaşmışsın. Baktın o gelmiyor sen mi çıkıyorsun yukarılarabu arada 62.7 diyor tartımregl olunca iki kilosu direk gidecek insallah :)
Bu arada şekerim seni geçmiş bulunuyorumm..oooo tebrikler :) bende 2 hafta icinde 58i tekrar gormeyi planlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?