- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #182.821
Yok canım.Ceza listesinde en az ceza alan alıyor.hehe zipladim 100, kaldi 400.
o degil de su odul olayi ne ya, kaptan yardimcisi oldum ama cahilim ogretin azcik
ben alicam odulu hayir ben hayir ben; en cok kilo veren mi aliyor?
akşamda salata var ona azıcık damlatırım :)Güle güle kullan kartını canım. Bozdur bozdur harca gibi oldu
Kız oglusunbtlbetul 'e gizli mesajlar mı yolluyordu acaba?
Ceza listesine alıyorum ama takım listesine 2 haftalık denemeden sonra giriyorsunuz. Takım listesini kastetmiştim ben. Cumaları tartıldıgımız icin persembeleri öyle sacma bir menüyle gelirsen takım ortalamasını düsürürsün.
Kaçamagı bile mülayim Duygucugumun
Biraz zeytinyagı koy bence. Sizin oralarda organik zeytinyagı da vardır nasıl olsa. Çiğ zeytinyagı candır, bi şey olmaz.
Bu ne saçma bi menü??????
mantıııııııııııııııııııııııNe yiyicen Duygucumm.
Olmaz olmaz yiyemem... Bu hafta full sebze yapıcamm. Kocişim biraz sıkıla bilir ama bu hafta bana katlanmalı.Ona yapınca bende işşte aşırıyorum biraz.sen yine pilav ye ödül bize kalsın
Güle güle kullan kartını canım. Bozdur bozdur harca gibi oldu
Ceza listesine alıyorum ama takım listesine 2 haftalık denemeden sonra giriyorsunuz. Takım listesini kastetmiştim ben. Cumaları tartıldıgımız icin persembeleri öyle sacma bir menüyle gelirsen takım ortalamasını düsürürsün.
Biraz zeytinyagı koy bence. Sizin oralarda organik zeytinyagı da vardır nasıl olsa. Çiğ zeytinyagı candır, bi şey olmaz.
İyi o zmn kuzummkız yok ne alınması takılıyoruz şurda stres atıyoz aczık
ben de anlamadim E elvin cennet cicegim kahvalti yapmadin mi?Güle güle kullan kartını canım. Bozdur bozdur harca gibi oldu
Güle güle kullan kartını canım. Bozdur bozdur harca gibi oldu
Cumadan cumaya en az cezayı alana ödül var tatlım bu haftahehe zipladim 100, kaldi 400.
o degil de su odul olayi ne ya, kaptan yardimcisi oldum ama cahilim ogretin azcik
ben alicam odulu hayir ben hayir ben; en cok kilo veren mi aliyor?
Şu na bak yaabugun şekerim sen alamazsın zaten uğraşma
Benn beenn bennnnpilavlı isveç diyetini yapan kim
geçen haftaa o aldıydı ne uslu kızsın sen kızz:)Cumadan cumaya en az cezayı alana ödül var tatlım bu haftad_mndc kaptı ödülü.
Evet yaa
psikolojik baskıŞu na bak yaa
Milleti moralmen çökertiyorr.
yok kız kahvaltı yapmamış sonrada birden 3 lahmacun kabul edilebilirmi?ben de anlamadim E elvin cennet cicegim kahvalti yapmadin mi?
bu menu tam if menusu olmus aslinda, bilemedim bence kabul edilebilir :)
Ben etmem, etmiyorumyok kız kahvaltı yapmamış sonrada birden 3 lahmacun kabul edilebilirmi?
ya ben bu hafta kendime cok ceza kestimpsikolojik baskı
Aslında o benim de aklıma geldi ama ceza olayı bayadır olan bir şey. Ceza kesmeyince de herkes cozutuyor benceya ben bu hafta kendime cok ceza kestim
haftaya gorusuruz sizinle beybiler
ama bence en cok yuzde olsa daha iyi degil mi?muska77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?