Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olan olmuş canım. Yarın şişliği geçer sıkma canını :))
Kilo değil en azından bunu biliyoruzzz.

hehe zipladim 100, kaldi 400.

o degil de su odul olayi ne ya, kaptan yardimcisi oldum ama cahilim ogretin azcik

ben alicam odulu hayir ben hayir ben; en cok kilo veren mi aliyor?
o haftayı hiç kaçamaksız geçiren alıyor yada herkes kaçamak yaptıysa en az ceza alan alıyor ödülde 1 kaçamak öğün ne istersen :)

Kolay gelsin canım.Her an eve dalmak istiyen ev sahibinden sinir olurumm.
Geçende jeneratör için tesisatçı gelmişti eve bende yatak odamda uzanıyordum.Eşim evde olduğu için ben rahat rahat odamdaydım.Bi baktım ev sahibi daldı ne yapıyorsun diye :)
Aklıma geldilkçe sinirim bozuluyor.Birde yetmedi geldi oturdu. En sonunda eşim gönderdi biz hallederiz size gerek yok.Bi zahmet müsade edin falan diye

Ay sabahtan beri alıyorum elime tam yazicam bi is çıkiyo geri bırakıyorum..okudum kabul ediyorum..beni al takimina kaptan muska77 uslu kiz olucam söz
Aldım seni takımıma çılgın şey. Uslu ol bak ödül veriyorum en usluya.
Ya dukan yapma aynı hızda kilo verebileceğin karbonhidrat kısıtlaması var onu yap.
Bugun
Kahvaltı
Yarım lt su
Öğlen 3 lahmacun
Yarim lt su
Ara lmonlu su bi kup
Aksam erken bitiriyorum 1 lt su
2 bucuk lt olur uyuyana kadar
Cezayi hak ettim galiba
Oooo ilk gündenn dayak isteyen bir hatun
Hep böyle olur canım sabrın deneniyormuş gibi.
Sakın pes etme.

Enemmmm çok mutlu oldum ya bennnn

Belirtirim canım belirtmemmii
Güle güle kullan kartını canım. Bozdur bozdur harca gibi oldu
kız oğluşum basmış sayfa açıktı bende bunlar ne diyorum bilgisayarın başına şimdi oturdum
Kız oglusun btlbetul 'e gizli mesajlar mı yolluyordu acaba?
bugün listeye girmiyor muyum
Ceza listesine alıyorum ama takım listesine 2 haftalık denemeden sonra giriyorsunuz. Takım listesini kastetmiştim ben. Cumaları tartıldıgımız icin persembeleri öyle sacma bir menüyle gelirsen takım ortalamasını düsürürsün.
3 kaşık manti yemeyi düşünüyorum bugün değil ama .. onda harciycam bu kacamagimi
Kaçamagı bile mülayim Duygucugumun
ben bugun kuşanada patates salatasında yağ yok yazmıştı atmadım salatama atsamıydım ki aman kabızlık çok berbat bi durum...
Biraz zeytinyagı koy bence. Sizin oralarda organik zeytinyagı da vardır nasıl olsa. Çiğ zeytinyagı candır, bi şey olmaz.
Bugun
Kahvaltı
Yarım lt su
Öğlen 3 lahmacun
Yarim lt su
Ara lmonlu su bi kup
Aksam erken bitiriyorum 1 lt su
2 bucuk lt olur uyuyana kadar
Cezayi hak ettim galiba
Bu ne saçma bi menü??????

aaaaaaaa ne ayıp kız aman allah herkesi kendi evinin sahibi yapsın inşallah tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…