- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.121
Evettt istiyorum ama pazartesi başlasam olur mu? Yoksa bu hafta ceza alayım haftaya hepsini yapayım. Spor olmadan yakamam bu yağları
Ben de ilk oğlumda çok çabuk vermiştim ve onda da emziriyorduö. Diyet çok oluösuz etkilememişti sütümü aksine düzenli yediğim içim sütüm artmıştı. Bu sefer de sıkıntı yok gibi. Bu hafta belli olur sütü etkileyip etkilemediği
Bilemedim ki çok kalorili değil diye düşündüm. Canım da çok istedi sütüm çekti desem Bir daha olmaz ama
Canım tabiki başaracaksın ne varki.Bu hafta sanki bu listedeymis gibi yasayayim o zaman, başarılı olursam listeye katilayim :)
Canım sebzeni bol bol ye. Aç kaldıkça salatalık ye marul ye bunlar diyete uygun şeyler nasılsaBenim bebeğim de 5 aylık :)) inşallah sutumuze zarari olmaz. Ama ac kalmayacagiz ki sonuçta sadece dikkat edeceğiz. Azalmaz sut bence. Zaten bol su icecegiz
Canım sebzeni bol bol ye. Aç kaldıkça salatalık ye marul ye bunlar diyete uygun şeyler nasılsa
Zaten kilo aldıran şeyler - çikolatalar cipsler tatlılar - süt yapmaz ki
Allah kolaylık versin.İnsanın nefsiyle baş etmesi kolay değil elbetSüt yaptığından değil de emzirdikten sonra aciktikca cikolataya daldım ben. Neyse bugünden itibaren çıkardım hayatimdan. Dediginiz gibi bol bol sebze yiyeceğim
Allah kolaylık versin.İnsanın nefsiyle baş etmesi kolay değil elbet
sagol canım mideden degil safradan ameliyat oldum, safra kesem alındı maalesef ama simdi iyiyim :) evet light urunleri bende cok saglıklı bulmuyorum ama dr yagı yasakladıgı icin uzun sure tuketmek zorunda kaldımgecmis olsun canim, biliyordum midenin kotulestigini az cok ama ameliyattan haberim yoktu
Yok ozellikle son zamanlarda yag beni de rahatsiz ediyor; yagdan kastim light urunleri saglikli bulmuyorum ornegin. Dukan light oneriyor ya; light urunler yagi azaltmak icin karboyu artiriyor, bir de cok fazla islemden geciyorlar.
hissst hooop bu hafta napıyosanız yapın haftaya cuma bende ceza listesine gircem ayık olunYok canımcımmm. Benim olucakkkk. Bu hafta ben istiyorumm. Aylardır buradayım.Hak ettim bence
ay o kadar cıkamam 64 falan olmusumdur diyodum hepi topu 62.7 olmusum p.tesi 61.7 yim kısmetseBetüşe yaklaşmışsın. Baktın o gelmiyor sen mi çıkıyorsun yukarılara
ya buna resmen fırsatcılık denir, ameliyat oldum 10 gun yattım, ustune 1 aydır regl olamıyorum, ama zaten beni baska turlu gecme sansın yoktu :)Bu arada şekerim seni geçmiş bulunuyorumm..
Gerçi senin ameliyat regl mevzularından dolayı kilon arttı ama neticede geçtimm.
Voooaavvv işte şimdi kapışma başlasınnn..hissst hooop bu hafta napıyosanız yapın haftaya cuma bende ceza listesine gircem ayık olun
Sen isteyince takır takır veriyorsunay o kadar cıkamam 64 falan olmusumdur diyodum hepi topu 62.7 olmusum p.tesi 61.7 yim kısmetse
Spor canavarısın sen nasıl geçelim seni..sagol canım mideden degil safradan ameliyat oldum, safra kesem alındı maalesef ama simdi iyiyim :) evet light urunleri bende cok saglıklı bulmuyorum ama dr yagı yasakladıgı icin uzun sure tuketmek zorunda kaldım
hissst hooop bu hafta napıyosanız yapın haftaya cuma bende ceza listesine gircem ayık olun
ay o kadar cıkamam 64 falan olmusumdur diyodum hepi topu 62.7 olmusum p.tesi 61.7 yim kısmetse
ya buna resmen fırsatcılık denir, ameliyat oldum 10 gun yattım, ustune 1 aydır regl olamıyorum, ama zaten beni baska turlu gecme sansın yoktu :)
Sana da günaydın canım. Be güzel sporunu yapmışsın şimdi ne dinçsindir. Güya ben de erken kalktım ama daha kahvaltı bile yapmadım. Yarın saatd ancak yaparım Hep böyle oluyor 7.30 kalkıyorum kahvaltıyı 10 gibi yapıyorum maalesefGünaydın hanımlar :)
Sonunda bugun erken uyanıp bir güzel sapsağlıklı kahvaltımı yapıp( akşam menümü atıciiim ) yürüyüşe çıktım erkenden :) 6.30ta uyandım bugünü bayram ilan ediyorum normalde anca 12de uyanıyorum da
Herkese minnacık kalorili günler :)
12 de uyanılır mı kız gün bitiyor ben her sabah 05.30 uyanırım ama erken uyurum:)Günaydın hanımlar :)
Sonunda bugun erken uyanıp bir güzel sapsağlıklı kahvaltımı yapıp( akşam menümü atıciiim ) yürüyüşe çıktım erkenden :) 6.30ta uyandım bugünü bayram ilan ediyorum normalde anca 12de uyanıyorum da
Herkese minnacık kalorili günler :)
Belirli bi listem yok cnm o an ne bulduysam ne pratikse biraz öyle yaptım . Haklısın sabah biraz az ama sabahları çocuklarla ilgilenmekten fırsat olmuyor çoğu Zaman.tatlım belirli bir listeye göremi yapıyosun?
sabah az geldide acaba listemi var diye düşündüm..
eğer liste yoksa akşamki tatlı atağının nedeni sabahı hafif geçirmen midende yer eden bir şey yememişsin sabah .. tamam süt güzel balda güzel enerji veriri ama acıktırır mideni keşke 1 de elma yeseydin sabah ..
Herkese merhaba arkadaşlar ben de bugün başladım ama ilk gün iyi geçti şu anda hafiften biraz tatlı krizine girdim ama bir elma ile atlatacağımı umuyorum bugünün menüsü ne yazayım
Sabah
Ballı süt
İki tane ceviz
Öğle.
Mercimek çorbası (2 tabak) ve turşu
Akşam
Haşlanmış tavuk ( tavuğa sos hazırladım limon zeytinyağı sarımsak tuz ile) ve iki bardak ayran
Birazdan da bir elma yicem, 2 lt su da içmişimdir
Spor olayı bugün zor. Ev işi koşuşturmaca spordan sayılsın benim için bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?