Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim bebeğim de 5 aylık :)) inşallah sutumuze zarari olmaz. Ama ac kalmayacagiz ki sonuçta sadece dikkat edeceğiz. Azalmaz sut bence. Zaten bol su icecegiz

Benim bebeğim de 5 aylık :)) inşallah sutumuze zarari olmaz. Ama ac kalmayacagiz ki sonuçta sadece dikkat edeceğiz. Azalmaz sut bence. Zaten bol su icecegiz
Canım sebzeni bol bol ye. Aç kaldıkça salatalık ye marul ye bunlar diyete uygun şeyler nasılsa
Zaten kilo aldıran şeyler - çikolatalar cipsler tatlılar - süt yapmaz ki

Canım sebzeni bol bol ye. Aç kaldıkça salatalık ye marul ye bunlar diyete uygun şeyler nasılsa
Zaten kilo aldıran şeyler - çikolatalar cipsler tatlılar - süt yapmaz ki

Süt yaptığından değil de emzirdikten sonra aciktikca cikolataya daldım ben. Neyse bugünden itibaren çıkardım hayatimdan. Dediginiz gibi bol bol sebze yiyeceğim

sagol canım mideden degil safradan ameliyat oldum, safra kesem alındı maalesef ama simdi iyiyim :) evet light urunleri bende cok saglıklı bulmuyorum ama dr yagı yasakladıgı icin uzun sure tuketmek zorunda kaldım

Yok canımcımmm. Benim olucakkkk. Bu hafta ben istiyorumm. Aylardır buradayım.Hak ettim bence
hissst hooop bu hafta napıyosanız yapın haftaya cuma bende ceza listesine gircem ayık olun

Betüşe yaklaşmışsın. Baktın o gelmiyor sen mi çıkıyorsun yukarılara
ay o kadar cıkamam 64 falan olmusumdur diyodum hepi topu 62.7 olmusum p.tesi 61.7 yim kısmetse

Bu arada şekerim seni geçmiş bulunuyorumm..
Gerçi senin ameliyat regl mevzularından dolayı kilon arttı ama neticede geçtimm.
ya buna resmen fırsatcılık denir, ameliyat oldum 10 gun yattım, ustune 1 aydır regl olamıyorum, ama zaten beni baska turlu gecme sansın yoktu :)

Spor canavarısın sen nasıl geçelim seni..
Arada fırsatları değerlendiriyoruz işte

Sana da günaydın canım. Be güzel sporunu yapmışsın şimdi ne dinçsindir. Güya ben de erken kalktım ama daha kahvaltı bile yapmadım. Yarın saatd ancak yaparım Hep böyle oluyor 7.30 kalkıyorum kahvaltıyı 10 gibi yapıyorum maalesef

12 de uyanılır mı kız gün bitiyor ben her sabah 05.30 uyanırım ama erken uyurum:)

Belirli bi listem yok cnm o an ne bulduysam ne pratikse biraz öyle yaptım . Haklısın sabah biraz az ama sabahları çocuklarla ilgilenmekten fırsat olmuyor çoğu Zaman.
Bugün pazara çıkıcam evde sebze namına pek bişey yoktu.
İlk günü kaçamaksız atlattığım için çok mutluyum .

Günaydın kızlar kilo kontrolünü Nasıl hangi sıklıkta yapıyorsunuz yani her sabah tartıya çıkmalı mıyız ? Yoksa haftalık cuma yi mı beklicez . Sizler Nasıl yapıyorsunuz

Canim sabah-aksam seker almissin zaten, niye tatli krizine giresin.
Ayrica tatliyi kesmedigin surece tatli krizlerin artacaktir.

1- Sabah balli sut olmamis, yumurta-peynir-zeytin tok tutan seyler ye, gecistirme boyle; ceviz guzel.
2-Bence hicbir seyden 2 tane yemeye, icmeye gerek yok. mercimek corbasi 1 tane icip yanina bi ana yemek ya da et-tavuk eklersen daha iyi olur.
3- Ben tursuyu cok tavsiye etmiyorum, inanilmaz odem yapiyor ve moral bozuyor dolayisiyla. Yemesen daha iyi bence ama cok seviyorum dersen bilemem; sagliksiz degil sadece cok sisiriyor.
4- Aksam guzel, ayrani da 1 tane icseydin :) Meyveni de aksam yeme mumkunse, sabah-ogle saatlerinde daha iyi olur :)
5- Genel olarak cok az kalori almissin, biraz daha cesitlendir menunu; daha diyetin basindasin sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…