Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

E bu listede ben niye yokum

Herkese iyi akşamlar
muska77 morordek B blanche_ea kollontai
Sabah: 1 dl tam buğday ekmeği+1 haşlanmış yumurta+ yarım kk peynir+6 zeytin+ maydonoz
Öğlen: salata (aslında balıklı salata istemiştim ama balığı çok kötü kızartmışlardı o yüzden balıkları yiyemedim ama salatanın içinde bezelye mısır filanda vardı o biraz tok tuttu )
Ara:1 yeşil elma +1 türk kahvesi (az şekerli)
Akşam: 1 kase çorba+ 1 tabak 50 gr kadar peynirli yeşil salata
Akşam canım çok tatlı istedi bende süt kaynattım içinede 1 adet çubuk tarçın attım onu içtim tatlı krizim geçti
Su: 3lt üstü
Spor: malesef yapamadım koşturmacalı bigündü zamanım olmadı.yarın telafi edicem inşallah
Benden bu kadar

canım menün süper ama peynir çokta masum değil kalori açısından akşam salatalarına koyma gereksiz kalori alma bence sabah yemen yeterli:)

morordek B blanche_ea muska77

Sabah
1.5 haslanmis yumurta
1 er kucuk salatlk domates
1 sb sut

Ogle
4-5 yk sebzeli turlu
0.5 kase cacik

Ara: 3-4 minik cikolatali biskuvi

Aksam
5 yk sebzeli turlu
1 kase corba
1 kase yogurt
1 dilim esmer ekmek

Su sanirim 1.5 lt. 25 dk yuruyus yaklasik
Not: aksamki ekmek iki kucuk dilimdi. Ancak bir dilim eder. Onun icin 1 yazdim

canım menün süper ama peynir çokta masum değil kalori açısından akşam salatalarına koyma gereksiz kalori alma bence sabah yemen yeterli:)
Aslında öğlen yemeğim sadece salataydı akşam biraz protein alayım demiştim.öğlen malesef dışarda bilmediğim bi yerde yemek zorunda kaldım menüdeki en masum şeyi seçmeye çalışınca böyle oldu akşamda sadece çorba ve salata yaparsam gece açlık krizi yaşarım diye yedim.birde benim hipoglisemim var şekerim düşerse malesef bayılıyorum o yüzden aç kalamam açıkcası korkumdan kalorisi yüksekte olsa sağlıklı olan şeylerden menülerime bazen eklemek zorunda kalıyorum.yani şekerimi dengelemek için mecburen yedim.zateb şekerim düşmüş olmalıki hemen arkasından tatlı isteği geldi onuda dengelemek için tarçınlı süt yaptım

tabi o zaman sağlık herşeyden önce gelir tatlım iyi yapmışsın:)

Bu nedir böyle kocaman alkış sana

Benim en az bir 4 ay burda olmam lazım :)) emzirdigim için çok susuyorum zaten günde en az 2-3 litre su içiyorum. Sorarım aklima takilan bir şey olursa. Çok teşekkürler :)
Bentopikte emziren anneler çoğaldı Ben de sendenim canım benim bebiş de 2.5 aylık. Diyet sütünü olumsuz etkiliypr mu? Ben bilemedim. Aynı gibi yoksa bana mı öyle geliyor.
İlk gün en zoru ya, kocaman mideye minicik şeyler koyuyoruz ya me işkence amaSonrasında da baya alışıyorsun hatta fazla yediğini düşünüyorsun canım. Neyseki ilk günü atlatmuşsın

Evettt istiyorum ama pazartesi başlasam olur mu? Yoksa bu hafta ceza alayım haftaya hepsini yapayım. Spor olmadan yakamam bu yağları

Merhaba 5. Takim ben 84 kiloluk bir kütle yığını olarak katılıyorum. Bu arada en son 84tüm daha da fazla olabilirim

Şimdi ben emziriyorum bu diyeti yapmamın bir sakıncası olur mu?

Ben de ilk oğlumda çok çabuk vermiştim ve onda da emziriyorduö. Diyet çok oluösuz etkilememişti sütümü aksine düzenli yediğim içim sütüm artmıştı. Bu sefer de sıkıntı yok gibi. Bu hafta belli olur sütü etkileyip etkilemediği

Bilemedim ki çok kalorili değil diye düşündüm. Canım da çok istedi sütüm çekti desem Bir daha olmaz ama

ay şekerim biraz öncede yaptım bugun toplamda 4 mile 40 sgat 40 şınav oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…