- 4 Mart 2012
- 15.741
- 36.516
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.101
Bende çok severim ama evim giriş kat maaleseffvalla o merdivenler beni mahvediyo yaa ...yürüyüşü 2 saat yapıyım,merdiven çıkarmayın beni .
en sevmediğim şeeyy
Cenım senin için erken değil mi? Kilon durduğunda yapsan.Zaten şuan çok rahat verebiliyorsun.Kizlar bu hafta sonu o lahanayi ben de yapacam bakalim nasil olacak
Kolay gelsin canım. Tabiki senin evin ve en iyi sen düzenleyebilirsin.Ah aha gelme de diyemiyorsun ki
Görümcem bekar ama ben galiba biraz takintiliyim. Toplanan kolilenen her esya elimden gececek.nere de be var ne yok.bilecem. temizlik olarakta aynen her yere benim elimin degmesi lazim. Yoksa icim rahat etmez. Artik isleri agirdan alcam. Onlar fazla kalmaz diye düşünüyorum
Canım spor yapamayacak durumdaysan eklemeyelim. Cunku her gün 100 zıplama cezası alırsın, sonra onları da zıplayamadıktan sonra ne anlamı kaldı ceza listesinde olmanın :) eger zıplarım diyorsan sen bilirsin?Buna ben de katılmak isterim. Spor konusu biraz esnek olabilir mi acaba? ben de 5 aylik bir bebek var da bütün gün uyumadigi oluyor. Evde yine de spor yapabilirim ama yürüyüş her gun yapamam gibi
Gordum organigim, masallah. Her gün böyle olsan keskemorordek vakvakım görmedinmi kızzzzz 2 mile daha yaptım:)
Liste cumadan cumaya güncelleniyor. Ben bugunden itibaren cezaları yazmaya başlarım, hafta sonu ile birlikte pazartesi zıplayabilirsin hepsini.Evettt istiyorum ama pazartesi başlasam olur mu? Yoksa bu hafta ceza alayım haftaya hepsini yapayım. Spor olmadan yakamam bu yağları
Evet çok şirin yaaebrusonmez kedin süper yalnız:)
Bencede bi sen bi Betüşş..Artık çok şükür ki içmiyorsunuzbanada kola kilo aldırıyodu ben onu kestim tıkır tıkır gitti herkesin bir kilo aldıran zararlı şeyi var hayatta.. en azından ilk 10 kiloda kendini kontrol edersen sonra canın istemiycek bile emin olabilirsin.. kola şirketini ben zengin ediyodum o derece yani
Ben niyeyseseverim.Bayramlarda kalabalık takılıyoruz.Görümceler kayınlar kaynana ve biz. Eee malum hepimiz asansöre sığamıyoruz.Bende sürekli ben çıkıyorum gelen varmı derim. Kaç kat olursa çıkarım.Ben de hic sevmiyorum yaa
Bu ne tempodur demi yakızım bak dinlendir belini acıyosa yapma .. birşey olcak yatcan sonra kaç gün belin sakat Allah korusun aklım sende kalıcak heee...
O da ayrı bi heyecan olurrr.bide kas şişmesi olursa artı çıkmıyım:)
ben çorba diyetini tavsiye etmem canım bak ilk atağında muskam o dönemde verdiklerini aynen aldı gaza gelicem derken asıl öyle güme gidersin .. muskaya sor bence şuan onu yapman için çook erken ..
tatlım daha nasıl moral vericez bilemedim sanada :) butun takım işi gücü bıraktık seni destekliyoruz sende biraz gayret göster
Cok tatlisin yaaa. Gayret gosterecem tabiki de.
Cenım senin için erken değil mi? Kilon durduğunda yapsan.Zaten şuan çok rahat verebiliyorsun.
Kız senin bu saatte rüyalarda olman gerek miyormuydu.kızlar öptüm iyi geceler herkese sabaha bol bol eksiler:)
helal ortimle bana
Maşallahınız var hanımlar.bencedee afirin bizeee
Kesin görürsünüzz.sabaha bol bol eksi görürüz inşallah
Kim kız merak ettim.Ya ben kendime bir otak seçsem nasil olur. En xçok tirstigim biri var ama kilolarimiz arasind ucurum var .kabul eder mi bilmem ama dobra biri. Bana azcık el atsa bu kacamaklari bitiririm
Canım spor yapamayacak durumdaysan eklemeyelim. Cunku her gün 100 zıplama cezası alırsın, sonra onları da zıplayamadıktan sonra ne anlamı kaldı ceza listesinde olmanın :) eger zıplarım diyorsan sen bilirsin?
Gordum organigim, masallah. Her gün böyle olsan keske
Liste cumadan cumaya güncelleniyor. Ben bugunden itibaren cezaları yazmaya başlarım, hafta sonu ile birlikte pazartesi zıplayabilirsin hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?