Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünüm kızlar
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
kahvaltım 06:55
1 yumurta
maydanoz
1 dilim keçi peyniri

2. Öğünüm 16:30
4 kaşık dünden kalan tavuk ciğeri
150 gr kadar tavuk göğsü
1 kase yoğurt
1 bardak yoğurt suyu
2 lt ye yakın su
1 fincan 10 bitkili çay.Çok şükür bugünüm de böyle geçti.

Kolay gelsin canım. Tabiki senin evin ve en iyi sen düzenleyebilirsin.

Buna ben de katılmak isterim. Spor konusu biraz esnek olabilir mi acaba? ben de 5 aylik bir bebek var da bütün gün uyumadigi oluyor. Evde yine de spor yapabilirim ama yürüyüş her gun yapamam gibi
Canım spor yapamayacak durumdaysan eklemeyelim. Cunku her gün 100 zıplama cezası alırsın, sonra onları da zıplayamadıktan sonra ne anlamı kaldı ceza listesinde olmanın :) eger zıplarım diyorsan sen bilirsin?
morordek vakvakım görmedinmi kızzzzz 2 mile daha yaptım:)
Gordum organigim, masallah. Her gün böyle olsan keske
Evettt istiyorum ama pazartesi başlasam olur mu? Yoksa bu hafta ceza alayım haftaya hepsini yapayım. Spor olmadan yakamam bu yağları
Liste cumadan cumaya güncelleniyor. Ben bugunden itibaren cezaları yazmaya başlarım, hafta sonu ile birlikte pazartesi zıplayabilirsin hepsini.

Bencede bi sen bi Betüşş..Artık çok şükür ki içmiyorsunuz

ben çorba diyetini tavsiye etmem canım bak ilk atağında muskam o dönemde verdiklerini aynen aldı gaza gelicem derken asıl öyle güme gidersin .. muskaya sor bence şuan onu yapman için çook erken ..

Tamamdir canim sizlerin tavsiyesi altin değerinde insan galeyane geliyor. Biran once gitsin istiyor

Bu hafta sanki bu listedeymis gibi yasayayim o zaman, başarılı olursam listeye katilayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…