Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydııın sekerler..WiFi da sıkıntı var sabah sabah kocanın telefonunu yakaladım..Dün u kısaca yazam bari ..super oldu.

Geç Kahvaltı:menemen ..tahıllı bi dilim ekmek ..bol salata domates..bi kaşık bal..zeytin ..peynir..

Ara öğün:bir muz..bir elma..

Aksam yemeği 6da:ızgara karışık et köfte ..bol bol salata

Su:3litre kesın belki fazla ..spor evde 40 dk Leslie..bugün bu Hafif kalktım yatlıya atlamadım ondan sanırım. ..

@btlbetul tatlım yeni rakibem sensin ayagını denk al

muska77 canım deryalimin katılımı duzeldi mi?
Canım 29 una kadar müsadesi var 29 undan sonra katılımın artmazsa diskalifiye dedim tamam dedi.
Sabah 84.8 geldim soktayim :))) iki gün abur cuburu kestim sadece... cok mu hızlı olur bu şekilde acaba ya?
İlk günlerde hızlı gider canım tadını çıkar.
muska77 tatlım takım cok kalabalık suan yeni bir arkadas daha gelmis onu da kabul edelim sonra gelenleri diger takımlara yonlendirelim artık, kim kalacak kim gidecek belli olur hemde biraz takım disiplini oturur :)
Evet bencede gerçi her gelende devamlılık göstermiyor ama.
Sakın inanma onlara..
kollontai şahit (pazar günü kulaklarıyla duydu benim adamın baştançıkarıp yedirtme girişimlerini)
Hep böyleler ve zevk alıyorlar.

Bendede WiFi depresyonu var şekerim dünden Beri soranlara selaaam eder seni öperim

bu gramları nasıl hesap ediyorsun yemeğini yerken mutfak tezgahı kullanıyorum deme bana

Canim cok fazla olmus ya hadi baklavayi yedin, cikolata niye yiyorsun?

Taze fasulye veya lahmacunun ve kalan her seyin miktarini da yazarsan kendini daha iyi kontrol edersin. Ornegin 4 yemek kasigi yemek veya 2 adet lahmacun gibi.
Cerez ne kadar yedin mesela, miktarlar esasen onemli olan.

Tatli hem de gece vakti hic olmamis, bu hafta guzel dikkat et bence.

Kızlar hiç kimseyi etiketlemeyeceğim ama lütfen hepiniz okuyun!
kollontai bu takımın şirinidir.
Ama hepsi bir arada
Aksi şirin
Sporcu şirin
Cezacı şirin
Demişsinizki biz simit makarna pilav hiçmi yemeyeceğiz.
Tabiki yiyeceksiniz.
Bende yedim poğaça yedim kollontai zıpla dedi zıpladım
pilav tatlı yedim kollontai yürü dedi yürüdüm.
Burada anlatmaya çalıştığımız şey şu.
Yediğini yak!!!!'

Hiç kimseyi ceza listesine gir diye zorlamıyoruz bu sizin seçiminiz.
Dersenizki ben ceza istemiyorum e o zaman ceza almazsınız.
Ama günde 200-300 zıplama yada ekstradan 30-45 dk yürüyüş zor geliyorsa zayıflamanız zor arkadaşlar.
Benim menülerim burada eleştirilmeseydi
Kollontai cezalar vermeseydi ben o 54 kiloyu biraz zor verirdim.
Biliyorum diyetteki insana en ters gelen cümle "yeme!" dir.
Ama bu iyiliğiniz için dost acı söylermiş.
Artık karar sizin ya gram gram verecem diye uğraşırsınız yada beni motive et dediğiniz takım arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarsınız. Burada hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz
Amacımız aynı çektiğimiz sıkıntılar aynı.
Hepimizin canı kaçamak yapmak yemeklere gömülmek istiyor.
Ama kaptan yardımcılarım kollontai morordek ve B blanche_ea hem kendi nefisleriyle hemde takımdakilerin nefisleriyle savaşıyorlar. Bence teşekkür borçluyuz onlara..
kollontai morordek blanche

kızlar regl olamamamın 28. gunu fenalıklar icindeyim, sistikce sisiyorum bugun ilacın son gunu onumuzdeki on gun icinde olacakmısım regl, hayatımda ilk defa bu kadar gecikti ya ne kotu biseymis
Benim rekorun 4 ay sinir sters bombası oluyor insan inşallah hemen olursun canım

haklısın tatlım zaten eskilerin bişey dediği yok morordek dedi eskilere sen bak diye kollontaiye bende geçerim dedim kollontai ye dediğin gibi karşılıksız uğraşıyorsunuz bizimle hakkınızı ödeyemeyiz zaten hepimiz canlarım hepinizi çok seviyoruz biz :)

atacağız inşaallah kiloyu yanlış yazmışım ama 97,900 oama inat 60 gün sonra Allah ömür verirse 90 a düşeyim
Tatlım ben 96 la başladım inan 2 ay sonra neleri gorucende begenmiycen tartıda ben 3 ay gibi bir sürede bu kiloya indim inan sende yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…