- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.401
geçmiş olsun canım bi doktora görün böyle devam ederse ihmal etme2 mile yapıcaktım ama bel ve sırt ağrım çok şiddetlendi kızlar bugun sadece 30 dk yürüyüşle bırakcam ağrı kesicimi içtim yatıyorum hepinize iyi geceler belim oturunca yada yatınca geçiyor ama sırtım sürekli ağrıyo malesefneden bu kadar başladı anlamadım incittim galiba
Kuşhan'ı bıraktın mı yani sen?kızlar menüm
muska77 kollontai morordek B blanche_ea @d_mndc
sabah 1 kayısı toz tarçın serptim
kahvaltı 1 haş yumurta 1kk peynir 2-3 dilim domates yarım dilim köy ekmeği
ara 1 kayısı
öğlen kabak yemeği 1 küçük tabak 1 kase yoğurt(kabakları yuvarlak doğradım azıcık yağda soğan salça kabak 1 avuç bulgur )
ara 1 kayısı
akşam 1 kase yoğurt 1 tabak fırında ızgara tavuk
su 3 litre ( çok şükür artık 3 litreyi tamamlamaya çalışıcam )
spor 30 dk dışarda yürüyüş birazdan 2 mile yapıcam :)
Bravo canım.Sanahtan beri bi girip bi çıkıyorum. Oğluma tvyi az izletmeye hatta hiç izletmemeye çalışıyorum. İş böyle olunca durmadan onunla oynamam gerekti. Ee ben de elime teli alınca hemen kapatıyor. Hafta sonşarı bçyle geçiyor kızlar paylaşım çok yapamıyorum kusura bakmayın.Sonunda büyük uyudu küçük babada babası da maç izliyor. Ben de duşumu aldım dinleniyorum. Bugün çok acayip diyeti bozmak istedim. Önüme bir sürü şey alıp yemek istedim,tam ucundan başlayacaktım çikolatayı ekmeğe sürdüm. İçimden diyorum ki biri beni bı halde bassa da elimdekini alsa.tesmen gözüm dönmüştü.neyse bir ısırık aldım sonra hoppp deyip oğluma ızattım.o yerken ben yiyormuşum hissine kapıldım ve diyetimi 1 ısırıkla bozdum ve ceza olarak da ip atladım:)
muska77 kollontai @morordek@blanche_ea@d_mndc
Sabah:1haşlanmıl yumurta domates salatalık çeyrek kk kadar beyaz peynir yarım dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 portakal 4 çilek
Akşam: 5 köfte Yarım domates iki ısırım ekmek( dışarıda yeyince kaçamak oldu. Bunu cwzası yarına artık) saat4 de yedim.
Saat 7 gibi bir ısırım çikolatalı ekmek
Yatmadan önce humana stil süt arttırıcı çay mecburen
Su:2.5 litre
Spor:100 ip atlama 25 mekik ceza için de 100 ip atlama
Kaç km yaptın yine bütün ankarayı turladınkıskanıyorum
İki çocuk zormuş bir de ikisi yaramaz üç çocykla uğraşırken diyete de ihtiyaç duymayabilir mormal bir insan ama beni bunlar bile etkilemeyebilirdi Nasıl yediğimi bir ben bilirim neyse kş dur diyebildimO 16 kiloyu emzirmeyle beraber afacan 2 çocukla uğraşarak verdi.. ev taşıdı ortanca okula başladı onu götürüp getirdi okula..kızcağız koltukta uyuya kalıyordu garibim. İlk çocukta aldığı kiloyu o da çok zor verdi ikincisinde de ayni ama 3 cude rekor kırdı resmen
İnşallah canım öyle olur daha yolun çokkk başındayımBaslarda ben mutfağa gelir buzdolabının açar bakar bakar yok der çıkardım..sonra sonra tartıda iyice kilo verdiğini görünce o kadar fazla kopma noktasına gelmezsin tatlım merak etme mideni kucultuyorsun şuan ..
Kuşhan'ı bıraktın mı yani sen?
Bravo canım.
1 ısırmalık yediysen cezalık bir durum degilmis aslında ama sen zaten vicdanının sesini dinleyip atlamanı da yapmıssın süper olmus
Neeeee. 10 muBugun 10 oldu sadece :)
Ya ben de yaziyim; biraz degisik oldu bugun :
Sabah kalkar kalkmaz cok ac uyandim, kahvaltiyi hazirlamadan once evde ev yapimi elmali kurabiye vardi, erkek arkimin annesi yapmisti. Hem sekerim dustu diye hem de zaten hic tadina bakmamistim ayip olmasin bakayim diye yedim bir tane , cok severim ikinciyi ve hatta ucuncuyu yememek icin kendimi zor tuttum :)
Sabah 12:
2 yumurtali menemen,
1 dilim kizarmis tb ekmek,
40 g ezine beyaz peynir
Erkek arkimla yuruyuse ciktik, 10 km falan yuruduk ama hava cidden sicakti ve bir gun oncesinde de deli gibi yurudugumden biraz zorlandim.
Canim nasil buzlu bisiler istiyor, erkek arkim dondurma alalim dedi; yok dedim su aldim ben 1 adet. O yedi dondurmasini, ben suyumu ictim. Kizlar ama canim cok istemedi biliyor musunuz, vucudum alismis artik.
Aksam 17.30:
1 kumpir (Mumkun mertebede en masumunu yedim icinde kasar ve biraz sosis vardi yalnizca)
Bir de garip bir sekilde regl olmusum bugun anlamadim daha 10 gun once olmustum.
Belki bir kereliktir devami gelmez ama gelirse de doktora giderim.
Evde çok güzel içiyorum canım da dışarıda yapamıyorum tuvalete gitmek istemiyorum çünkü.
Kızlar mümkün olduğunca toplu tuvaletleri kullanmayın birkaç yıl önce bende mikrop kaptım aman allahım ölümlerden döndüm az serum iğne yemedim bide hemen çıkmadı mendaburrrrr birkaç özel test daha yaptırdı yoğun bakım doktoru gecenin 2 sinde öyle çıkdı aman allahım diyimmm aman dikkat edin yaaa kızlar bu sabahhhh çok şiş uyandım dün arkadaşım şu alkalin suyunu bir metttt ettti nasıl bir beyin yıkamaysa daha öncede denedim dana gibi şiştim eeee daha ne halt yemeye denediysem dün içtim sabah şiş uyandımve doktora sordum çok eski bir yöntem oda idrar yolu enfeksiyonları için ilaç bulunmadığı yörelerde içermiş insanlar dedi karbonat koyup suya dedi kızzzzlarrrr bende bikarbonat koydum içtim kek gibi kabardımmmmmm ahanda yazıyorum buraya bidaha içersem namertim cam şişem var içine limon portakal salatalık doğrayıp içiyorum
ol tatlım zaten doktora sürekli gidiyorum malesef geçiçi değil kalıcı bir durum :)geçmiş olsun canım bi doktora görün böyle devam ederse ihmal etme
Bıraktım tatlım liste yapmak sıkıcıymış birde herkes bırakınca bide kollontai dönünce yalan oldu kuşan amca :)Kuşhan'ı bıraktın mı yani sen?
Bravo canım.
1 ısırmalık yediysen cezalık bir durum degilmis aslında ama sen zaten vicdanının sesini dinleyip atlamanı da yapmıssın süper olmus
o zaman ben kaliiimAşk olsun olurmu öyle şey sorun bir hevesle gelip tam liste haftasında hiç haber vermeden çıkıyorlar düzgün gelenin başımız üstünde yeri var dışarda olduğum zamanlar hariç yeri geliyor işleri ertelip yinede buraya katılıyoruz herkestende bekliyoruz tatlım:)
kal kal gitme bir yere:)o zaman ben kaliiim
kal kal gitme bir yere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?