Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun canım bi doktora görün böyle devam ederse ihmal etme

Kuşhan'ı bıraktın mı yani sen?
Bravo canım.
1 ısırmalık yediysen cezalık bir durum degilmis aslında ama sen zaten vicdanının sesini dinleyip atlamanı da yapmıssın süper olmus

Ya ben de yaziyim; biraz degisik oldu bugun :

Sabah kalkar kalkmaz cok ac uyandim, kahvaltiyi hazirlamadan once evde ev yapimi elmali kurabiye vardi, erkek arkimin annesi yapmisti. Hem sekerim dustu diye hem de zaten hic tadina bakmamistim ayip olmasin bakayim diye yedim bir tane , cok severim ikinciyi ve hatta ucuncuyu yememek icin kendimi zor tuttum :)

Sabah 12:
2 yumurtali menemen,
1 dilim kizarmis tb ekmek,
40 g ezine beyaz peynir

Erkek arkimla yuruyuse ciktik, 10 km falan yuruduk ama hava cidden sicakti ve bir gun oncesinde de deli gibi yurudugumden biraz zorlandim.
Canim nasil buzlu bisiler istiyor, erkek arkim dondurma alalim dedi; yok dedim su aldim ben 1 adet. O yedi dondurmasini, ben suyumu ictim. Kizlar ama canim cok istemedi biliyor musunuz, vucudum alismis artik.

Aksam 17.30:
1 kumpir (Mumkun mertebede en masumunu yedim icinde kasar ve biraz sosis vardi yalnizca)

Bir de garip bir sekilde regl olmusum bugun anlamadim daha 10 gun once olmustum.
Belki bir kereliktir devami gelmez ama gelirse de doktora giderim.

İki çocuk zormuş bir de ikisi yaramaz üç çocykla uğraşırken diyete de ihtiyaç duymayabilir mormal bir insan ama beni bunlar bile etkilemeyebilirdi Nasıl yediğimi bir ben bilirim neyse kş dur diyebildim

İnşallah canım öyle olur daha yolun çokkk başındayım

Bravo canım.
1 ısırmalık yediysen cezalık bir durum degilmis aslında ama sen zaten vicdanının sesini dinleyip atlamanı da yapmıssın süper olmus

Teşekkür ederim canım. Atlatım ki vereyim bu kiloları. Çokkk azinli ve kararlıyım

Bugun 10 oldu sadece :)
Neeeee. 10 mu

Sabah
Yaklasik yarim sogan,1 er biber domates ve 1.5 yumurtadan melemen
Yarim salatalik
1 dilim ekmek
2 catal ev yapmi yogirdun kaymagi

Ara: 1 kasede kucuk cilek ve erikler

Ogle
1 kase corba
1 kucuk kase kisir
1 kucuk kase yogurt

Ara: 1 kremasiz kapucino

Su 1.5 litre
1.5 saate ykin yuruyus. 100 ip atlama. Twisterda 200 bel cevirme. Tabii rakam cok ama en fazla 5 dkmi aldi

Not: sabahi gec yiyince oglen de gec oldu 15 00- 15 30 gibi. Dolayisiyla aksam yok.

Sabah
Yaklasik yarim sogan,1 er biber domates ve 1.5 yumurtadan melemen
Yarim salatalik
1 dilim ekmek
2 catal ev yapmi yogirdun kaymagi

Ara: 1 kasede kucuk cilek ve erikler

Ogle
1 kase corba
1 kucuk kase kisir
1 kucuk kase yogurt

Ara: 1 kremasiz kapucino

Su 1.5 litre
1.5 saate ykin yuruyus. 100 ip atlama. Twisterda 200 bel cevirme. Tabii rakam cok ama en fazla 5 dkmi aldi

Not: sabahi gec yiyince oglen de gec oldu 15 00- 15 30 gibi. Dolayisiyla aksam yok.

Bu kadar yurumeye erken adet normal geldi bana

Canlar bugünüm
sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saat 20 dk tempolu yürüdüm
40 dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz yapıldı.
Kahvaltım 11:00
bol lor peyniri
1 greyfurt
maydanoz
1 kase sütlü yulaf ezmesi

2. Öğünüm 18:00
1 tabak 2 yumurtalı ve 2 kabaklı yapılmış omlet
1 kase yoğurt. Şifa olsun bana:)
1 fincan 10 lu bitki çayı
su 2 lt olmuştur.Çok şükür

muska77 kollontai morordek B blanche_ea
İyi geceler hepinize pek güzel bi gün geçiremedim diyet konusunda cezamada razıyım

Sabah
Domates salatalık maydanoz
Beyaz peynir
Zeytin
Şekersiz cay

Öğle
Zeytinyağlı taze fasulye
Bol yoğurt ( aslında herşeyi bol yiyorum

Ara öğün.
Çerez fındık antepfıstığı leblebi

Gelelim akşama eşime uydum kanıma girdi sonra yemeseydin dedi
Lahmacun
Salata
Ayran ve bi dilim baklava

Bide bi parça tablet çikolata yedim
Spor olarakta 20 dk spor aleti bisiklet evde.
Hafta sonları böyle oluyor hafta içi tam gaz devam edicem

Bravo canım.
Bıraktım tatlım liste yapmak sıkıcıymış birde herkes bırakınca bide kollontai dönünce yalan oldu kuşan amca :)

o zaman ben kaliiim

günaydın sevgili takımcıyım bir sendromlu güne daha başlamanın vermiş olduğu mutlulukla saygıyla eğilirim...
nassınız inşaallah..ben dikkatime devam ediyorum çok şükür sabah ki sevimli kahvaltımla güne başlıyorum menüm belli olduğu için yazayım diyecemde akşam içtiğim suyla toptan yazarım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…