Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bende cumadan beri wc sorunu şişkinlik çekiyorum regl gunum geldi ondan ama tartılmadım dunden beri korkumdan 7 otlu çaylardanda içiyorum fayda etmedi ne yapsam ki deliricem
ay canim senin menulerin cok iyi zaten, aynen devam arada olur siskinlik; o donem gecince hepsi birden gidiyor.
moralini yuksek tut ve istemiyorsan tartilma cumaya kadar, yediklerine dikkat etmeye devam et.
yuruyusu artirabilirsin, odem atmaya birebir iyi geliyor.

oyyyyy bu yazı neden gerekli oldu muhtemelen şikayet edenler var ,ama kendi adıma konuşayım emrinize amadeyim matmazeller
sarmala beni ,kırbaçla beni ,cezala beni kollontai
lightır

Biliyorum tatlım lafım ortaya zaten anlamışsındır.
Bizde hepinizi seviyoruz istiyoruzki aynaya bakınca gururla gülümseyin..

pazartesi bildirimleri baslasin o halde kizlar, daha bildirim goremedim pek
Hemen vereyim
Cuma 65,4
Bu sabah 64,1
Fark 1,3
Sanırım ödemde vardı maydonoz çayı içtim (böğğk) indi

evet çok fenayım bildiğin gibi değil bugun temizliğe başladım bide yürüyüş şimdi bitki çayı içiyorum belki iyi gelir birde bahar ay herşeymi kadınlara karşı bahar geldi şiş regl ol şiş lodos çıktı şiş valla kadınlık zor zanaat:)

Canım ben wc problemi yaşadığımda form çayı içtim.
oyyyyy bu yazı neden gerekli oldu muhtemelen şikayet edenler var ,ama kendi adıma konuşayım emrinize amadeyim matmazeller
sarmala beni ,kırbaçla beni ,cezala beni kollontai
lightır
Cumartesi günkü msjlar yüzünden yazdım. Ceza sistemimiz çok katıymış.
Evet katı ama zorunlu değilki!!

Nilsucum yeşilçay beni hep kabız yapar.
Sende çok içiyorsun bi kesmeyi denesene.

Canım ben wc problemi yaşadığımda form çayı içtim.

Cumartesi günkü msjlar yüzünden yazdım. Ceza sistemimiz çok katıymış.
Evet katı ama zorunlu değilki!!
ben taaşınayım bende girecem ceza gruba en eli kırbaçlınız hanginizse onu isterim benim şamaroğlanı olmam lazım

günaydın beybiler ben bu sabah tartılmadım ama dün akşam dondurma yemeden önce 65,4 tüm sonra dondurma yedim magnum :| bu günde yedim hemde kalkar kalkmaz.... ben bırakıyorum artk kısıtlaya kısıtlaya şaftım kaydı...... biraz kafamı dinliciğim.... 65 te kalmaya çalışacağım yukarı çıkmasam yeter sanki... napiim herkez fit olcak diye bişi yok demek ki....

Ee 38 beden pantolon nolacak?
İsraf len.

Bence de sen 1 hafta bi dinlendir kendini ama sonra devam et bence. Bir de menulerin cidden cok az betulcum ya, o yorar adami. 1 hafta caninin istedigini ye, metabolizman da sasirir hem biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…