- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #183.461
Ee 38 beden pantolon nolacak?
İsraf len.
Bence de sen 1 hafta bi dinlendir kendini ama sonra devam et bence. Bir de menulerin cidden cok az betulcum ya, o yorar adami. 1 hafta caninin istedigini ye, metabolizman da sasirir hem biraz.
Of benim de metabolizmam mi hizlandi nedir, doyamiyorum ya bugun. Sabah 1 simit, 40 g pinar beyaz yedim. Bana misin demedi
Sen bilirsin betüşüm.b,r gün sığarız elbet :)
öyle öyle sürekli rejim yapmallıyım fikri sıktı beni... biraz mola :)
ee çok ta bir şey yok
b,r gün sığarız elbet :)
öyle öyle sürekli rejim yapmallıyım fikri sıktı beni... biraz mola :)
ee çok ta bir şey yok
Geçmiş olsunTel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
Gecmis olsunTel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
ben seni cok moralsiz buluyordum zaten son zamanlarda, uzun suredir diyet oyle yapiyor insani. 1 hafta dinlendir, vucuduna da iyi gelir; motivasyonun da artar.
Evet cuma yapiyoruz normalde, pazartesi gunleri de haftasonunun bilancosu icin bildirim yapiyoruz.Günaydın herkese
Pazarteside kilo bildiirimi yapıyorduk galiba grup içi başlangıç 12 nisan 74 kg bugün 73.5 :)
hem pazartrsi hem cuma mı bildirim yapıyoz Allahım ben neden adam gibi okumadım ki ilk iletiyipazartesi bildirimleri baslasin o halde kizlar, daha bildirim goremedim pek
Çok güzelbi sonuç Muskacımm.Biliyorum tatlım lafım ortaya zaten anlamışsındır.
Bizde hepinizi seviyoruz istiyoruzki aynaya bakınca gururla gülümseyin..
Hemen vereyim
Cuma 65,4
Bu sabah 64,1
Fark 1,3
Sanırım ödemde vardı maydonoz çayı içtim (böğğk) indi
İkisini de çok severim. Ama avakado çok yağlı değil mi? Diyete çokda uygun olmayabilir.Kizlar avokado ve ananas da odeme acaip iyi geliyormus, temin edebilenler yesinler her sabah
Yok ya diyet yiyecegi bildigin avokado. Ben sevemedim malesef ama.İkisini de çok severim. Ama avakado çok yağlı değil mi? Diyete çokda uygun olmayabilir.
Ilk iletide yazmiyor, genelde gordugumuz kadariyla haftasonu cozutuluyor o yuzden boyle bi kontrol saglayalim dedik :)hem pazartrsi hem cuma mı bildirim yapıyoz Allahım ben neden adam gibi okumadım ki ilk iletiyi
Çok geçmiş olmus Muskacığım.Umarım kötü bişeyi yoktur.Dualarımız seninleTel geldi annem hastaneye kaldırılmış Gidiyorum dua edin nolur
Kaçak yine nerelere kaçmayı planlıyorsun.bence de iyi gelicek...
Tam olgunlaşmışının tadı çok iyi oluyor. Ben elma dilimlerinin üzerine 1 çay k. koyup yiyordum. Çok hoşuma gidiyordu.Ama diyete uygun olmadığını düşündüğüm için ne zamndır almadım.Yok ya diyet yiyecegi bildigin avokado. Ben sevemedim malesef ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?